- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Amúgy tényleg volt egy 127.000-es 3dmark2k1-es eredmény!!! De nagyon ötletesen lehet ilyet produkálni.
-
Sanya
nagyúr
Má csomót beszéltetek holdról, de én még mindig nem tudom hogy ő kicsoda !!! :(
Hold kb ugyanazt csinálta, mint te, csak ő lehülyézett ill. hülyének nézett mindenkit. Azóta tanultunk a dologból és téged nézünk hülyének.
Miért akarsz a központban lenni? Nem tudod csak egyszerűen elolvasni mások eredményeit? Csak úgy elolvasod, és reagálsz rájuk? DE NEM! Mohamed nem akar a hegyhez menni, menjen a hegy Mohamedhez!
NA NE IS ÁLMODJ RÓLA!!!!!!!!!!!!!! -
DJ Mixer Pro
tag
-
joysefke
veterán
Váááááááááááá.....
A legtöbb topicot mostanaban te offolod szét, mióta nincs Hold...
-
DJ Mixer Pro
tag
-
Cane
őstag
Hé figyi menny a Fá.Gő.-zbe ott van egy topic ami arról amiről te beszélsz !!! :DD
Nekem 20csillió pontot adott.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Legyünk konstruktívak, emberek!
Ahogy Den mondta: NE REAGÁLJATOK! -
DJ Mixer Pro
tag
-
Superman
nagyúr
Csak nemértem miért offolod szét a topicom ilyen marhaságokkal !!!
Inkább arról beszéljünk amiről a topic szól !!!:((:((:((:((:((:((:((Hát, ennek is van annyi értelme, mint a 3D Mark teljesítményeknek. Ha jól mennek a játékok, akkor nem mindegy, hogy mennyi a pontod?
-
DJ Mixer Pro
tag
-
DJ Mixer Pro
tag
-
joysefke
veterán
Na jó, talán !!! :P
egy bonyhádi számítástechnika bolt árult : Reforce kártyát, ezzel akár a 2100 pont is elérhető 3dmark2000ben
-
khalox
őstag
-
klepto
addikt
-
Superman
nagyúr
Látom lesznek már megrendelőim. :DD
-
behappy
aktív tag
Kedves Mixer1! Én már a te helyedben nem használnék videokártyát. Elavult. Itt mindenki tévedésben él. A jövő - megsúgom neked - a HOLOSZOBÁÉ. Én kifejlesztettem egyet, a prototípus a lakásomban van. Képzeld el: élőben lövöldözhetsz ellenfelekre, akiket az általam kifejlesztett számítógép generált fotonokból és erőterekből!!!!!!!
Ezt a lehetőséget nem hagyhatod ki. A prototípus terveit baráti áron el tudom neked küldeni és így te is élvezheted az új évszázad technológiáját.megveszem! :))
-
DJ Mixer Pro
tag
-
DJ Mythos
aktív tag
Lehet hogy hülyevagyok, de nem ennyire !!!:DD:DD:DD
Dehogynem!
-
khalox
őstag
Kedves Mixer1! Én már a te helyedben nem használnék videokártyát. Elavult. Itt mindenki tévedésben él. A jövő - megsúgom neked - a HOLOSZOBÁÉ. Én kifejlesztettem egyet, a prototípus a lakásomban van. Képzeld el: élőben lövöldözhetsz ellenfelekre, akiket az általam kifejlesztett számítógép generált fotonokból és erőterekből!!!!!!!
Ezt a lehetőséget nem hagyhatod ki. A prototípus terveit baráti áron el tudom neked küldeni és így te is élvezheted az új évszázad technológiáját.Ehhh, hogy-é adod? :D
-
DJ Mixer Pro
tag
Ezt a lehetőséget nem hagyhatod ki. A prototípus terveit baráti áron el tudom neked küldeni és így te is élvezheted az új évszázad technológiáját.Lehet hogy hülyevagyok, de nem ennyire !!!:DD:DD:DD
-
DJ Mixer Pro
tag
Bocs !! Félre nyomtam !!!
-
Superman
nagyúr
Ezt a lehetőséget nem hagyhatod ki. A prototípus terveit baráti áron el tudom neked küldeni és így te is élvezheted az új évszázad technológiáját. -
DJ Mixer Pro
tag
-
DJ Mixer Pro
tag
-
DJ Mythos
aktív tag
Jó de attólmég a tárgyra térhetünk !!! :((
Mondtam! 100ezer pontot kaptam! :DD
-
DJ Mixer Pro
tag
Jó de attólmég a tárgyra térhetünk !!! :((
-
khalox
őstag
-
Biaggio
őstag
Oké, de szeretnék erről a témáról topicot nyitni és beszélgetni !!!:):)
Mint 1 rossz gyerek :DD :DD :DD
-
DJ Mythos
aktív tag
-
KovacsUr
addikt
-
DJ Mythos
aktív tag
Jajj már megint itt vagy!? :(
Ha tudni akarod nekem 100ezer pontot adott, csak hogy megnyugtassalak! -
DJ Mixer Pro
tag
-
KovacsUr
addikt
-
Thom!
veterán
Halihó !!! Megszeretném tudni hogy kinek milyen mérése van és milyen
videokártyával mérte azt !!! Írjátok le a konfigotokat is !!!Húhha.
Keresőt használni kéne. :D
TOPIC CLOSED -
khalox
őstag
-
khalox
őstag
videokártyával mérte azt !!! Írjátok le a konfigotokat is !!!Eből botrány lesz meglásd :) legalább 50 ilyen topic van, kutassál egy kicsit és több választ is látni fox, mint amennyit szeretnél.
-
DJ Mixer Pro
tag
videokártyával mérte azt !!! Írjátok le a konfigotokat is !!!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- 64GB DDR5 RAM Kit!
- Új Dell 14 Latitude 5G 7450 Touch Ultra7 165H 16mag 32GB 512GB SSD Intel Arc iGPU Win11 Pro Garancia
- iPhone SE 2020 64GB Black - 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4902, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest