- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Aszem most kezdem kapisgálni, hogy mit akarsz. Szóval te nem igazán ''rajzolni'' akarsz ezekben a programokban, hanem inkább ezekre a programokra fejleszteni úgynevezett modulokat? Jó úton vagyok, vagy totálisan eltévedtem. Ez az amit szeretnél? Ha igen, akkor ehhez nemm kell művészi véna, hanem programozói véna kell
edit: Későn olvastam Ody42 válaszát. Én csináltam már ilyet amit te szeretnél, mondjuk az csak mezei ACADra volt és nem igazán hívhatnám modulnak, sokkal inkább csak testreszabás, adatok és rajzonjektumok kezelésére, egyszerűbbé tevése. Nem tudom, hogy a 3DS MAx mit használ, de szerintem azon is tudsz Lips-ben programozni, de eben nem vagyok biztos. Ha tényleg ilyenek a szándékaid, akkor szerintem érdemes ezzel a nyelvel egy kicsit foglalkozni, mert elég jól kivan dokumentálva az interneten és nagyon jó kis dolgokat tudsz vele csinálni. Ezekkel csak kicsi APIkra leszel képes. Ez erra lesz elég, hogy valamennyire megszokd a környezetet és mivel Autodesk csinálja mind a két terméket (Acad és 3DS Max) valamennyire hasznodra válhat és alapozásként szerintem jó, mert ugye senki sem a mély vízben tanul úszni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Battlefield 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest