Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Aszem most kezdem kapisgálni, hogy mit akarsz. Szóval te nem igazán ''rajzolni'' akarsz ezekben a programokban, hanem inkább ezekre a programokra fejleszteni úgynevezett modulokat? Jó úton vagyok, vagy totálisan eltévedtem. Ez az amit szeretnél? Ha igen, akkor ehhez nemm kell művészi véna, hanem programozói véna kell

edit: Későn olvastam Ody42 válaszát. Én csináltam már ilyet amit te szeretnél, mondjuk az csak mezei ACADra volt és nem igazán hívhatnám modulnak, sokkal inkább csak testreszabás, adatok és rajzonjektumok kezelésére, egyszerűbbé tevése. Nem tudom, hogy a 3DS MAx mit használ, de szerintem azon is tudsz Lips-ben programozni, de eben nem vagyok biztos. Ha tényleg ilyenek a szándékaid, akkor szerintem érdemes ezzel a nyelvel egy kicsit foglalkozni, mert elég jól kivan dokumentálva az interneten és nagyon jó kis dolgokat tudsz vele csinálni. Ezekkel csak kicsi APIkra leszel képes. Ez erra lesz elég, hogy valamennyire megszokd a környezetet és mivel Autodesk csinálja mind a két terméket (Acad és 3DS Max) valamennyire hasznodra válhat és alapozásként szerintem jó, mert ugye senki sem a mély vízben tanul úszni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Assetto Corsa Rally
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest