- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
nem mindenhez kell művészi véna, pl. leveldesignernek elmehetsz, de szerintem a 3d-hez ugyanúgy komolyan kell tudni rajzolni, kreatívnak kell lenni, és pl. egy ilyen oldal tipikusan jó arra, hogy belődd magadat, hogy kábé hol is tartasz a nagyokhoz képest(pl. az isten szerintem Steve Stahlberg, ő csinálta a csajokat az NFSU-ban, de már régóta nagyon ott van a szeren), és van-e jövőd a szakmában. Persze ha nincsenek olyan nagy álmaid, mint pl. egy Blizzard volumenű cégnél dolgozni, hanem jó valami kisebb magyar cég, akkor lehet, hogy nem lesz szükség művészi vénába, de te tudod, hogy mire vagy képes, nem én

-
atus
senior tag
Nagyon elvették a kedvedet (és a topiknyitóét), pedig szerintem nem kellett volna. Gondolom nem akartok rögtön milliós filmszerződéseket, szóval nem kell a legprofibb cucc. Szépen fokozatosan... Ha meg már fizetésért dolgozol, akkor úgyis lesz lóvéd profi eszközökre.
Pár nap tanulás után meg tudtam rajzolni egy kezdetleges fürdőszobát, fotometrikus világítással, radiosityvel, különálló csempékkel, tükörrel, mattüveggel, fával, és még sok mindennel. Nem mondom, hogy profi lett, mert nézegettem én is profi munkákat, és azoktól fényévre van.
Motorozni is nagyon szeretek, pedig nem vagyok egy Rossi. De nem is az a lényeg. Nem kell rögtön a legjobbnak lenni, nem is tudnál. Aztán ha megtetszik, akkor úgyis magától jön már, nem lehet majd elrángatni a 3dmax elől, és egyre jobban fogod nyomni. 
Nagyon komoly érzés, hogy _szinte_bármit_ meg tudsz rajzolni, amit csak kitalálsz. Persze ahhoz rengeteget kell tanulni, de szerintem megéri...
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hyundai, Kia topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs