- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sityu
csendes tag
Megvagyok áldva, hogy ittis találtam 3d-s topicot
nehogy ittis úgy belelndüljek
/halál reá, aki lenyúlta itten a nickemet
/
de off off
akármit akarsz, bármely 3d grafos programot elkezdheted használni. mindegyik ugyanazt tudja, csak mindegyikben másképpen kell eljutnod a célig - van amelyikben simán, van amelyikben lassan, van amelyikben plug-inek által.
3d grafikusokra mindig van szükség, tehát érdemes belevágni. Én maxot kezdtem, mégh annó a 2.5-tel, sztem a 3d studio a legkönnyebben kezelhető program, DE ha et megtanulod, akkor az összes többinek a kezelése irtózatosan rossznak fog tűnni, hiába lenne jobb néha/ritkán azokat használni. pl ahol most ''tevékenykedek'' /eléggé lassan/, ott a programozók folyton nyavajognak, hogy maya kellett volna, mert a modelleket nemtudják kiexportálni a motor használatához. tehát külső dolgokra, sdk szempontjából a max nem a legjobb választás - ezt sokan mondják, de megoldható a probléma. Viszont elkezdeni, és beleszeretni a 3d grafikába a max sztem tökéletes program. a max 6 már bőven felveszi a versenyt bármely más, magas kategóriás progival.
Igaz, render motorja nem a legjobb, ezen a téren a lightwawe arat mindent, de sztem megéri, képességei miatt mindenképpen. meghát ugye a layerek és a render element fontos, és hasznos az utómunkákra, mint azt már mondták.
Viszont nemkell azalapján programot választani, hogy mit akarsz csinálni, mertt már télleg mindegyik ugyanazt tudja.
Tehát belevágni, megszeretni, munkákat iderakni, hogy mindenki lássa
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest