- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Nah!
Tehát én programtervező matematikusnak tanulok! Van felénk komputergrafikai vonal. Egyelőre fogalmam sincs, hogy miből áll, de tuti nem rajzmestereknek szól. Én arra gondoltam, hogy arra az irányba továbbmenni, valahogy résztvenni mesék vagy filmek készítésében, de a készítés azon részében, amiben lehet hasznosítani a tudásom.
Olvastam valahol, hogy ehhez elsősorban óriási matematikai háttér kell. Ezért gondoltam, hogy nem grafikusoknak szánt munkák is vannak. És ezzel kapcsolatban olvastam, hogy egy egy stúdiónak vannak programozói, akik segítik a grafikusokat(de programozói eszközökkel), hogy könnyebben tudjanak dolgozni. (puritánul megfogalmazva...).
Mellesleg azért szívesen kontárkodnék Gimpel, Blenderrel, Mayaval, stb.
Szóval! Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy ez tényleg így van-e, és hogy egyáltalán hogy épül fel... Meg ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest