Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz Flashget #13983 üzenetére
Köszönöm a javaslatod! Nyilván karcsú a 32", de sajnos a pénztárca még karcsúbb. 20 HD csatorna miatt én személy szerint nem költenék +100e Ft-ot egy TV-re, maximum ha mellette sok filmet is néznék.
Ha szem előtt tartjuk a felhasználó igényeket (háttér TV-zés, sorozatok, egy-egy film), akkor nem biztos hogy szükség van egy olyan kaliberű TV-re, mint amit linkeltél. Mindenesetre megemlítem neki.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
eisento
addikt
válasz Flashget #14168 üzenetére
ertem. ugye fentebb irtam ezt a digitalko.hu oldalon fent levo garis irast. ue55f6400 lesz 98% szoval mar csak a bolt kerdes. a tv-re 1 ev van irva [link]
majd azert felhivom/mailt kuldok nekik. ha rendesz samu gari van hozza akkor meg is van a bolt ahonnan megveszem
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz Flashget #14174 üzenetére
viszont akkor nem ertem legtobb helyen ahol bolti gari van ott feketen feheren leirjak hogy xy kft xy hely utca hazszam alatt javitjak. itt a digitalko-n nem latok ilyesmit feltuntetve, meg oda is irjak hogy NEM bolti garit adnak... na egyre jobban erdekel hogy mi lesz a vege ha felhivom majd oket...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Rick4
félisten
válasz Flashget #14174 üzenetére
A Samsung 39F5000-es tévémet is úgy vettem, hogy vacsi új, samsung garijegy, de csak 1 évet kaptam rá. Utána viszont ott a lakásbiztosításom, ami csenget, ha ennek kakukk lenne. Szóval nem érdemes túl sokat rugózni ezen a garin, van sokkal gyorsabb- jobb megoldás is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Alister71
nagyúr
válasz Flashget #14224 üzenetére
DVB-T/C van a CI+ nem tudom mi, nem nagyon vágom a tv-ket.
1egaly: úgy kezdtem, hogy gari mennyi van 5 év? Mert annyi van kiírva a tv-re Így adott 2 évet, 1-et nem mert
Illetve valaki magyarázza már el, hogy mi a különbség a kettő között:
A bal oldalit lejátssza a tv a jobb oldalinál csak hang van. Ugyan ezt csinálja a Sony blueray lejátszóm is. Mit lehet kezdeni a jobb oldalival, hogy azt is tudjam nézni?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
pusszycat
nagyúr
-
törölt tag
válasz Flashget #14305 üzenetére
Ugye ezt az 5 évet te se gondoltad komolyan..Már van vagy 50 4k film és már dolgoznak a BD-k 4k-ra való felskálázásán.Rengeteget fejlődik a technika, ég és föld a mostani 4 éves tv-m és a mai smart tv-k között a különbség.
Black: a full HD képet ugyanolyan pontossággal jeleníti meg, mint egy full HD tv-n[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
válasz Flashget #14345 üzenetére
Csak arra célozgattam,h van kevesebbért is kb. ugyanazt nyújtja mint a "nagyok" meg van pl. elhalálozós is ami miután megtette a dolgát eldobható. Amúgy kábeltévén várható villámcsapás ártalom mint a tetőantennán mert arra nem vagyok bebiztosítva.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
kerlac
őstag
válasz Flashget #14393 üzenetére
Nekem volt részem gyári gariztatásban és szerződésesben és saját fizetősben is. Óriási a különbség...
Nincs gari: hetetk, hnapok, kuka..
Szerződéses: hetekig javítás, nem tudták megcsinálni, de pénz vissza.
Gyári: Kijöttek és a nappalimban 20 perc alatt modulcsere és voálá!ezért én most rámentem az 5 éves garira, és így 10k-val volt drágább a TV, mint 3 év garival...
-
FilmMániás
csendes tag
-
Paloczi95
tag
válasz Flashget #14411 üzenetére
Igen, ebben igazad van, de azért az csak +20k... Lehet, hogy megéri a nem bolti garancia, ezt nem kétlem egy percig sem. Azonban ugyanazon termékért 20ezer forinttal többet fizetni kicsit irreális és nem mindenki teheti meg. Kicsit szerencsejáték, de remélem nem lesz vele probléma vagy ha igen, akkor 2 éven belül. Eddig nem volt gondom egy Samsung termékkel sem.
Egyébként inkább arra gondoltam, hogy a készülék tudását és a képminőséget tekintve jó döntés volt-e a bál asztal?!
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Flashget #28348 üzenetére
5303 az es nem 5003
matyi19
En spec a samura es abbol a smart-ra szavazok(butitottan is tobb,mint a sima )...a wifi az kuka mindben,ha komolyan hasznalnad es terheled ugyis kabeleznel,mert.......szoval sztem nem letszukseg.Viszont a smart az hasznos is tud lenni annak aki hasznalgatja.Pl hazaersz azt telorol lovod a napi kepeid/videod a csaladnak mert epp jo dolog tortent veled es megorokitetted stb,stb. Sztem jo es hasznos is lehet a smart,igy ajanlom...
Lg....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
zsiz
őstag
válasz Flashget #28359 üzenetére
köszi. akkor ezek szerint érdemesebb lenne edigital-tól rendelnem a garancia miatt? ott is 130k (a másik két boltban 127k, ahol kinéztem), MM-ban 160k-ért láttam, Tesco-ban meg 174k-ért... annyit már nem tudok adni érte, 130k a keret. bár olvastam mostanában pár véleményt edigital-ról miszerint elkutyultak.. főleg ha gariztatni kell. mondjuk lehet nem tart ki addig az ár, mert most elvileg akciós, én meg 1-2 hét múlva veszem csak meg
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
-
LOTR
addikt
válasz Flashget #28496 üzenetére
nyilvánvaló, hogy egyértelműen túloztam azzal példával, mert mondhatni pontosan definiálva leírtam, hogy mit keresek és milyen célra, erre jött egy megjegyzés tőled, ami abban az esetben lenne helytálló, ha nem írtam volna le a hozzászólásban, hogy mit keresek - viszont így felesleges volt, mint ahogy ez is, sőt az is, hogy erre válaszolokde most más miatt kérnék segítséget tőletek, kicsit off talán
kicsit korábbi kérdésemre kapott válasz alapján vettem egy monitort, amihez meglepetésemre nem küldte el az előző tulaj a vga kábelt, és erre fel sem hívta a figyelmem, hogy azt nem adja hozzá - minthogy anélkül használhatatlan a monitor, így azt gondoltam, hogy az alap/gyári tartozék és küldi a monitorral együttilyenkor ki hibázott, kinek van igaza?
mert rendben van, hogy miután szóltam, hogy szerintem hiányos a doboz, mondta, hogy küld egyet, ha megint kifizetem a postaköltséget, de az én meglátásom szerint nem én hibáztam, tehát miért fizetnék újra ezért
mi ilyenkor a teendő, légyszíves írjatok valamit, kösziOne Ring to rule them all
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 5
- Ingatlanos topic!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...