Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz tavaszodik #14045 üzenetére
Én a mai világban már HD-Ready-ra nem adnék pénzt.
samsung esetében szériától függetlenül pocsék a csatornalista szerkesztés.
de ehhez a netről letöltött egy bizonyos samsung chanel editor nevű progi + PC/laptop segítségével 20 perc alatt megoldható a dolog. Én ezt az egyik legnagyobb hibájának tartom a samsung részéről, hogy magasan tesz rá, hogy egy egyszerű módszerrel (amit 20 éve már a panasonic tv-m is tudott) a szines gombok segítségével "kijelöl, odahúz, bedob" megoldja. Fontosabb a pr célokat szolgáló kamu Hz-ekkel való dobálódzás, 3D, smart, webböngészés...evvan ilyen a világ nem a tévézés és annak alap funkciója a fontos már koreában egy tv-vel.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz eisento #14055 üzenetére
ezt az interhifi-t ismeri valaki? argepen arukereson szinte csak pozitiv hszek vannak
aláírásomba szereplő BD lejátszót náluk vettem 2012 őszén. Korrektek voltak, mert a kinézett típus kifutott modell volt és ők ajánlották helyette.
Persze a garancia intézésüket nem tudom milyen.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #14089 üzenetére
meg a 3D FHD-nél is..emlékezz az 1 magos D6500-ra.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #14096 üzenetére
az E szériától már két magos procit kapott a középkategória így megoldva a 3D FHD-t ergo az F széria is már az.
H széria meg ugye már négy magos lett azért is a horror ár a H6500-nál.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #14098 üzenetére
Kérdés a csomagoláson mi szerepel, mert a németek ugye emiatt támadták meg őket..eddig az 1 magos procival szerelt tv-k nem tudták a 3D FHD-t a samsungnál én nem hiszem, hogy ezt szoftveresen megoldották volna. PC-nél is szükség van bizonyos hardver követelményekre 3D FHD esetén úgy itt is.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #14134 üzenetére
ezeknek a sonyknak mi a samsung megfelelője, hogy eltudjam helyezni őket egy skálán?
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz eisento #14172 üzenetére
megnéztem..leírják konkrétan egy táblázatban, hogy samsung tv-k 1 év (ez ugye a kötelező)
na most ha a samsung oldal kidobja, hogy a tv nem a samsung magyarország kft-től lett véve (központi raktár) nem tudod beregisztrálni és akkor cumi.
már pedig ez szerintem ilyen lesz..túl olcsóak egy viszonteladóhoz képest.
konkrétan kérdezzél rá betudod regisztrálni +1 vagy +2 évre (tipustól függ) a samsung honlapon.regisztráláshoz ilyen garit kell kapni: [link]
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Maksifül #14187 üzenetére
a lényeg azon van, hogy a samsung.hu oldalon betudod regisztrálni a + év/éveket (tipus függő)vagy sem.
nem arról, hogy a kötelező 1 évet megadják vagy sem. bolti garancia szebb kifejezés a szürke importra.
mivel ezt tavaly kőkeményen megszigorította a samsung volt, hogy még az MM is lebukott szürkeimportjával, mert a rendszer nem fogadta el aregisztrálni szánt készüléket, pedig hivatalos samsung viszonteladók.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz eisento #14191 üzenetére
karácsonyi nagy vásárlásoknál volt ez, hogy kifogytak a bestbuy készülékekből és nem a Mo-i hanem a németországi központtól hozták be a tévéket így megoldva a hiányt 2-3 nap alatt.
a lényeg a sok betű végén lapuló H-nak van mert az akkor Samsung Mo-i ZRT hozta forgalomba.
valami ilyesmi szerepel a tipus nevének a végénél: WXXH
ilyen pl. nem jó: WXBT[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Alister71 #14235 üzenetére
a CI+ a médiacard fogadó helye. Kábeltv-n és Mindigtv-n van haszna de már használják UPC Directen is úgy tudom. Használatával száműzni lehet a beltérit és +1 távkapcsolót.
A jobboldali L@5.0-ba van ezt a tv-k lejátszója nem viszi.
Ezzel a progival csinálj belőle L@4.1-t[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
elég agresszívba tolja az emag.hu már tv-n is megy a reklámja..
Kedves eMAG_HU! Ha valamikor probléma lesz a tv-vel (pl garanciás időn belül),akkor hol tudom javíttatni, Előre is köszönöm a választ. - kunm64 2014.06.09. 14:41:16
válasz Tisztelt Címzett! Az érdékelt készülék 24 hónapos bolti garanciával rendelkezik. Amennyiben a jótállási idő alatt a termék meghibásodik, Önnek ki kell töltenie egy úgynevezett “Pick Up and Return” űrlapot az eMAG.hu honlapján, ezután a futár 36 órán belül elveszi Öntől a készüléket, melyet megjavítunk és mihamarabb visszajuttatunk Önhöz. Mindez díjmentes. További szép napot kívánok! Tisztelettel, Dinu Andrea - eMAG_HU
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz #93966848 #14302 üzenetére
azt mondta, hogy SD adásoknál valóban rosszabb a minőség,
ez most sincs másképp a mai LCD-kel lényegesen kevesebbért...
én nem irigységből mondom, csak teljesen feleslegesnek tartom még a 4K-s tévé megvételét Mo-n, mert sem adás, sem elérhető árú BD lejátszó+lemez nincs hozzá, hogy valóban kihasználja az ember. Arról nem is szólva a háztartások felében sincs még FHD lapos tv.
Ez a felskálázás történet nekem olyan mint a 2D-ből 3D-t kreálni..használhatatlan pr ficsőr a gyártóknál.
Még sok csatorna csak ott tart nálunk 2014-ben, hogy merev mellszélességgel hirdeti "látod már mi is 16:9-ben adjuk a műsort" persze arról már kussolnak csak SD-ben a HD olyan mint egy urban legend szó náluk.
Ez a 4K történet szerintem majd 5 év múlva lesz aktuális talán.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz #93966848 #14306 üzenetére
De határozottan és Magyarországra értettem. Nem tudom te mit olvastál ki abból amit írtam, de a digitális átállás is még csak most zajlott le nemrég DVB-T-n, miközben már nyugaton DVB-T2 van. Hol vagyunk mi még a 4K-hoz..smart tv..1-2 jó dolog benne a többi mókusvakítás.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz FilmMániás #14325 üzenetére
A gond ezekkel az áramszünetekkel akkor van mikor megszűnnek. Ilyenkor "megszaladhat" az áram. Ez ellen a régebbi CRT tévék érzéketlenek voltak de a PC vagy új lapos tévék már nem. Ezért erősen javallott ezen eszközökhöz túlfesz elleni védelemmel ellátott aljzatot használni. A gyártó ráírja a villámcsapás elleni védelmet is, de ebben azért nem bíznék ilyen tételnél.
Szóval mielött gondod lesz vegyél egyet.
Én ezt használom, mert ebbe a koaxot is belehet vinni.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz badrian250 #14390 üzenetére
Mikor nincs akció mint most az 5 napon át 5 év..onnan, hogy samsung esetében 6500-as modelltől felfelé 1+2 év a gari jár regisztrálás után. nem viszonteladóknál mindenhol 2 év, de ezeket a tévéket nem engedi a rendszer regisztrálni
pl. euronics esetében: ki is írják vagy edigital ishátrányok: buksz 1 év garit
gariztatásnál nem mennek ki házhoz javítani (nálam volt 15 perc az alaplap csere) hanem hetekig is tarthat.
előnyök: olcsóbbak az áraik.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz badrian250 #14395 üzenetére
a 3 év garit most írhatták ki ahogy a viszonteladóknál megjelent ez az 5 év.
bolti garis oda kell visszajuttatni. 10kg felett (tv+talp súlya) törvény írja elő, hogy az eladónak kell gondoskodnia a szállításról.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz pusszycat #14398 üzenetére
samsungnál az mert nálam is ez van ha leverődik a kis megszakító akár tv akár monitor volt bekapcsolva.
Paloczi95 ha olvast6ad akkor nem kérdezed..boltigarist nem lehet regisztrálni samsung honlapon annyi a garid amennyit kaptál..szerintem hibáztál nem is kicsit, de ha neked mindegy 2 vagy 5 év...
csak a tisztán látásért ezek a tv-k 5 fő alkatrészből állnak.
alaplap,tápegység,kijelző,káva, talp
ebből a leg gyakoribb csere az alaplapot érinti ennek ára tipustól, mérettől függően 40-70K között mozog + munkadíj. Gondold végig ha ne adj isten 2,5 év múlva alaplapcserés lesz a tévéd? Nálam a 2 év letelte után már 3-at cseréltek benne gari idő alatt.szerintem ezt az emberek nem gondolják át csak azt nézik 20K-val olcsóbb nem viszonteladónál.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz mosquetoo #14415 üzenetére
2011-ben még az volt, de 2012-től már nem az voltak. Szerintem vagy nem frissítették azóta vagy újból azhok lettek.
De ha most náluk is 5 év van akkor azok lettek.
Továbbá regisztzráláshoz a 6500 után fontos, hogy a betű sor H-ra végződjön pl. WSXXHRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #28266 üzenetére
a xiaomi tv-k pedig sharp kijelzőket kaptak.
A Xiaomi bemutatta a 40″-os FullHD-s Mi TV 2-t
Ha a hardvert nézzük, akkor a FullHD felbontású tévé a Sharp SDPP X-GEN LED háttérvilágítású paneljét tartalmazza 5000:1-hez kontrasztaránnyal.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Mindennek van előnye és hátránya.
Nem tudom miket olvastál róluk, de a tévét házhoz viszik közvetlen samsung raktárból futár szolgálattal.
Ha ne adj isten elromlik a tv és már kifutottál a 14 napból gariztatni közvetlen a samsunggal kell. Ezért van a gyári garancia. kimennek házhoz és cserélik az elromlott alaplapot, kijelzőt stb. 15-60 perc alatt attól függően mi a hiba.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz matyi19 #28447 üzenetére
Volt egy fekete-fehér videó is, az LG esetében a fehér kissé sárgás árnyalatú volt, a fekete szürkés, samsungnál nagyon szép kontrasztosak voltak a színek.
LG IPS panelja miatt a fekete az nem fekete.
Nálam ezért lett anno Samsung..na meg az LG 2011-es modellben nem volt még DTS licensz sem.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz blakey #28458 üzenetére
eset eleve egy sav...még az ablakok szilikonos tömítését is tönkreteszi..most abba ne menjünk bele, hogy calgon helyett is jó csak éppen a fémet is eszi.
tévéhez kapott törlőkendő és viz. de ha ez nem elég van alkohol mentes LCD tisztító is spray formában.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Dell asztali gépek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest