Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, és kellene egy kis segítség...
Amit tudok, hogy 32" elég lenne, szeretnék valós 100 Hz-eset, ez ami biztos, meg a FullHDfelbontás. (3D nem kell, de ha ez együtt jár a valós 100 Hz-el, akkor legyen..)Viszont vannak olyan dolgok, amiket nem teljesen értek:
1.) Az mit takar, hogy Smart Tv? Netezni nem nagyon akarok tv-n, de egyik ismerősöm azt mondta, hogy ha egy tv Smart, akkor lehet rá leszedni programokat, és pl van olyan alkalmazás, amivel tudok nézni neten keresztül ingyenes csatornákat, amik esetleg nincsenek nekem a kábeles csomagban. Ha ez így van, akkor tudtok adni linkeket ilyen progikhoz/csatornákhoz?
Ha most nagy baromságot mondtam, akkor bocsánat, meg hozzáteszem, hogy akkor nem kell Smart Tv2.) Azok a csatornák, amik nem HD felbontásúak, pl RTL Klub, Tv2, akkor azok milyen minőségben látszanak a tvn (szülők főleg azt néznék)? Sima kábeltv-nk van, ha úgy tetszik a 'falusi szolgáltatótól', nem UPC v ilyesmi, semmilyen boxunk nincs hozzá, csak a kábelen jön.
3.) Mi az a távolság, amitől kezdve élvezhető a műsor kb (jó, tudom, függ a műsortól, meg sok mindentől, de kb)?
Szóval a kérdés:
Mennyiért lehetne a fentieknek megfelelő tv-t venni, vagy mi az, amit ajánlotok? -
badrian250
tag
Sziasztok!
LED tv-t szeretnék vásárolni, 130e ft körül/alatt, kritérium, hogy 81 cm-es legyen, FullHD, tudja a valós 100 Hz-et, és usbről vigye szépen a filmeket.
Milyet lenne érdemes szerintetek? Mert sokat nézegettem boltokban, több márka termékeit is, de csak összezavarodtam, mert mindegyikre más forrás volt kötve, stb... :/
-
badrian250
tag
válasz nightshadow #4974 üzenetére
Köszi szépen!
Az előbb nem írtam, de néha játszanék is rajt ( egy évbe 10x, nem vagyok nagy játékos), és hadd kérdezzem meg, hogy mennyire jó játékra?
-
badrian250
tag
válasz nightshadow #4983 üzenetére
És úgy általában mivel jobb, mint a többi hasonló árkategóriás tv? Mert tesztekben olvastam jót/rosszat is róla, mindenhol azt emelik ki, hogy smart, 2 távirányító, stb... Nekem annyira nem létszükség, hogy smart legyen, de ha tényleg szép a képe, akkor 125-ért viszont tényleg jó lehet...
-
badrian250
tag
válasz nightshadow #4985 üzenetére
Igen, néztem hogy jó, csak 1 oldalon sérelmezték, hogy kicsi betekintési szög, stb (persze mihez képest..), aztán nem akartam most így végigkutatni a többi hasonló árú után a netet...
Köszönöm a tanácsot, szerintem meg is rendelem.
-
badrian250
tag
Milyen webáruházból érdemes tv-t venni?
Mert úgy veszem észre, hogy ahol olcsóbb a Samsung UE32F6400, ott pl csak 1 év garancia van az 1+1 éves helyett...
Persze a legtöbb esetben ki se írják -
badrian250
tag
válasz nightshadow #4996 üzenetére
:/
A wifi, a smart megléte nem is nagyon érdekel, viszont a szép kép fontos.
Mi lenne még olyan, ami szóba jöhet 130k-ig, és szép képe van (81 cm, fullhd, meg a valós 100 Hz még mindig kritérium) ? -
badrian250
tag
válasz nightshadow #4999 üzenetére
Nekem itt http://elektroakcio.hu/aid-10601-Samsung-UE32F6400.html azt mondták, hogy ténylegesen csak 1 év van rá, mivel nem hivatalos magyar Samsung kereskedőnél veszem.
-
badrian250
tag
válasz nightshadow #5002 üzenetére
Köszönöm szépen!
2 év el- és visszaszállításos garit adnak Samsung szervízbe, meg is rendeltem -
badrian250
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, egy kis segítséget szeretnék hozzá kérni.
Max 150et tudok rászánni, 40-42" nagyságú, fullhd felbontású kellene. 3d nem kell, a filmezés mellett játékra lenne használva (xbox360).
A Samsung UE40F6400-at, és a Sony KDL-42W650A-t néztem, szerintetek melyik a jobb választás? A Sony tudja a valós 100 Hz-et? Melyiknek van szebb képe?
Előre is köszi!
-
badrian250
tag
válasz LucasGrant #13744 üzenetére
Az, hogy 50 Hz-et tud, miből veszem, észre? Mit kell figyelnem a képen? Nem annyira folyamatos?
Bocs a hülye kérdésért, de nem ástam bele magam ennyire. A 60 fps-es videók csak 50-en lennének megjelenítve?Van a családban ue32f6400, annak szép képe van, de azt olvastam, hogy nagy az input lag, ezért nem tudom, hogy játékoknál mennyire zavaró. Sajna nem tudom kipróbálni xbox-szal, mert a tv után akarok venni.
-
-
badrian250
tag
válasz LucasGrant #13762 üzenetére
Nem vagyok nagy gamer, ha játszom, akkor is inkább 'autós játékokkal', nem vagyok megszállott, vagy ilyesmi . Csak olvastam régebbről, hogy a Samsungoknak nagy az input lagja, és határeset játékra, ezért gondoltam, h probléma lehet.
A videót megnézném, ha elküldöd, előre is köszi!
Ha már az F6500ról beszélünk, azt lenne érdemesebb venni, vagy F6400-at? Látom, hogy 3 év gari van rá, meg 400Hz névleges van írva. Van más is, amiben jobb? Szebb a képe, ilyesmi? Input lagja mekkora (nem találtam)?
BlacKSouL, az F6400 is 2 magos már
-
badrian250
tag
41 ms az input lagja az f6500nak game módban, az még éppen vállalható, nem?
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Az LG 42LB580V, és LG 42LB620V-ről tud valaki véleményt mondani? Pl Samsung ue40F6500hoz viszonyítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- EAFC 25
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest