Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Részben csatlakozva előttem szóló imroid felhasználóhoz, hasonló kérdéseim volnának, 150k körül keresek TV-t, max 100" fér el a leendő helyén, eddigi tapasztalataim:
Még a kezdetek kedzetén vettem egy 26-os Samsung TV-t, ami a 2 éves garit követően elromlott és sem a márkaszervíz, se senki nem tudta megcsinálni. Kuka, azaz alkatrésznek egy vidéki TV szerelő megvette és 1 nap alatt megcsinálta (szétbontotta és kábelt cserélt, tisztított stb), sajnos magának...
Ezek után nem akartam Samsung TV-t, vettem LG-t, 50hz-eset még, de HD Ready-t, 32"-osat- Ez a mai napig működik, de már szülőknél és még szerencsére garis időben egy panelje elszállt, jöttek és cserélték, azóta szépen megy. (4 éves múlt)
Amit most használok (használnék) szintén LG, már Full HD LED TV, 37"-os, 3. életéve előtt 2 hónappal elromlott, hosszú kikapcsolási idő után kb fél-1 óra kell, hogy legyen kép, csak hang van (lásd 40 éve...). Szerencsére Auchanban vettem +1 év garit és most a szervízelő bácsik tanakodnak rajta, mert eddig nem sikerült megjavítaniuk és ha nem is fog, jön vissza a pénzem és vehetek új TV-t.. DE MILYET?
Azt elmondhatjuk, hogy az LCD tv-kel nincs nagy szerencsém, se Samsung, se LG fronton, de akkor most milyet vegyek??? AMiket imroid kollega linkelt, az mindkettő nagyon bejövős, mert 3D, LED, Smart, 400Hz.
Avagy milyet?
-
kerlac
őstag
válasz viharkabat #13943 üzenetére
Igen, pontosítok, rosszul írtam, elvesztem a számok tengerében:
150-200k között (plusz garival együtt) nagyjából 37"-os TV fér el, cenitben a rendelkezésre álló hely kb 90-100cm széles, 58-65cm magas. Jelenlegi, szervízelés alatti TV-m 56 cm magas és 88cm széles. és LG. Azért nem zárom ki az LG és Samsung TV-t mint márkát, lehet az én kisugrázásommal van baj és ezért romlik el minden TV-m előbb-utóbb :-)
-
kerlac
őstag
válasz viharkabat #13948 üzenetére
Igen, köszi, pont ezt konstatáltam én is, viszont a méreteket is csekoltam és kis taposással, de akár a 42-esek is beleférnek. A régi 32-esem alig volt nagyobb a későbbi 37-esnél bruttó méretben, most pont ezt tapasztalaom a 37-40-es viszonylatban.
Amiket korábban linkeltetek, nagyjából az a 3 jónak tűnik, ami kell van, Smart 3D LED TV, min 400Hz, wi-fi, usb miegyebek...
Samsung UE40F6500S 40" Full HD 3D Smart LED TV
Panasonic TX-L42ET60E 42" Full HD 3D Smart LED TV
LG 42LA660S 42" Full HD 3D Smart LED TV (400Hz MCI,Beépített Wi-Fi)
A kérdés, hogy hol és hol mennyi plusz garit lehet venni hozzá.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Most tervezek 40"-os smart LED TV-t venni, ki is néztem egy készüléket az Aquaban, de ott nincs kiterjesztett biztosítás kötésére lehetőség, míg pl az Auchanban igen. Eddig minden TV-m a 3. évében halt meg ill egy a negyedikben, ezért min 2+2 év gari+biztosítás kellene.
Tudjátok még, hogy melyik boltban van erre lehetőség?
Amúgy őt néztem ki
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Samsung 200 vagy 400hz az gondolom fontos difi, ugye?
konkrétan ez 400hz SAMSUNG UE 40 F6500 3D Smart LED televízió
ez meg 200hz Samsung UE40F6320illetve kcsiit drágábban a 6500 helyett 6510 ???
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
válasz badrian250 #14390 üzenetére
Nekem megküldte a Samsung a listát a viszonteladókról, akik részt vesznek ebben az öt éves garis akcióban. Ha priviben dobsz mél címet, átlököm a doksit szívesen.
-
kerlac
őstag
válasz Flashget #14393 üzenetére
Nekem volt részem gyári gariztatásban és szerződésesben és saját fizetősben is. Óriási a különbség...
Nincs gari: hetetk, hnapok, kuka..
Szerződéses: hetekig javítás, nem tudták megcsinálni, de pénz vissza.
Gyári: Kijöttek és a nappalimban 20 perc alatt modulcsere és voálá!ezért én most rámentem az 5 éves garira, és így 10k-val volt drágább a TV, mint 3 év garival...
-
kerlac
őstag
válasz badrian250 #14395 üzenetére
220-ban csak rajtuk keresztül lehet gariztatni sajnos, rákérdeztem direkt.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Samsung UE40F6500 TV-nél 5.1-es hangfaslzettet direktbe csatlakoztathatok rá? azaz a régi DVD lejátszóról leválasztva direktbe mehet a TV-re, vagy csak a lejátszónk keresztül?
-
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Nagyszülőknek kellene vásárolnom 100cm átmérő körüli TV-t max 100k összegért. Nyilván nem kell smart, nem kell wi-fi,meg egy csomó extra rá. Lehessen usb-t és DVD lejátszót rápasszintani oszt jólvan.
Miylen kategóriában gondolkodjak? LED TV, PLazma vagy még LCD?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- EAFC 25
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest