Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz whited #14357 üzenetére
Inkább ő nagyobb is és nem kell a szemüveget töltögetni meg kapsz hozzá vagy 4-5-öt.
LG 42LM620S Full HD 3D Smart LED TV [link] Lehet találsz olcsóbban is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
pusszycat
nagyúr
válasz whited #14369 üzenetére
Az japán márka ha jól tudom nekem volt videóban egy jól bírta Ez nem 3D-s de én se használom ki viszont hatalmas.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Piftuka
veterán
válasz whited #14377 üzenetére
(#14376) pusszycat válasza whited (#14369) üzenetére
Az japán márka ha jól tudom nekem volt videóban egy jól bírta Ez nem 3D-s de én se használom ki viszont hatalmas.Rosszul tudod! A japán ORION a '80-as évek legendás márkája. Akkor kiváló lemezjátszókat, erősítőket, kazettás deck-et, videorecorder-eket, és TV készülékeket gyárottak.
Ha elolvasod a történetüket, akkor láthatod, hogy az ő "soraikban" is történt átalakulás, egyébként pedig jellemzően az észak-amerikai piacra gyártanak - Thaiföldön - elektronikai berendezéseket.
(Kivételt jelentenek a JVC és HITACHI márkájú televíziók, amelyekből hébe-hóba a magyar boltokban is lehet vásárolni egy-egy példányt.)
A szóban forgó ORION viszont a nem különben legendás magyar ORION vállalat jogutódja, amely Kínában és Törökországban gyárt, és gyártat, valamint kínai gyártmányú termékeket is forgalmaz saját márka (több ilyen is tartozik a cégcsoport égisze alá) alatt.
A vállalat angol nyelvű honlapján, valamint magyar nyelvű honlapján is megtalálható az erre vonatkozó információ.
"kérdés a képminőség milyen lehet, mert ha azt veszem 10" a különbség, árban meg alig van..."
Sajnos az ORION termékek esetében elsősorban nem a képminőség a kérdés, hanem a minőség "en bloc"!
Többek között vevőszolgálatos ismerőseimtől tudom, hogy nagyon magas a meghibásodási rátája a cég minden termékének.
Az a helyzet, hogy nem véletlenül olcsóbbak az ORION TV készülékek minden kategóriában a konkurensek összes termékével összehasonlítva.
Elavult, olcsó technológia, rossz minőségű összeszerelés, és (valószínűleg) "megengedőbb" minőségellenőrzés jellemzi a cég termékeit.
Én messziről kerülöm ezt a márkát minden téren.
Az ismerősöd pedig döntse el a fentiek alapján, hogy megéri-e számára az általa kiválasztott készülék.
"Aquila non captat muscas."
-
GeryFlash
veterán
válasz whited #27202 üzenetére
SD-hez 42"-46" meg 55", hát nem tudom Kissé pazarlásnak érzem.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
dh66e
veterán
válasz whited #27242 üzenetére
Árban ugyanannyi és erről több infót találsz a neten
(#27246) membrandj
Mivel nekem az 55" volt megálmodva így nem nézegettem az 50"sony w7/w8 tévéket.Nagy difi nem lehet egy 50W705 vs 50W805 között.Engem csak a képminőség érdekel egy tévében nem a hadonászós táv meg a kukucskálós adatgyűjtögető smart baromságok.A 3D-t lenyeltem kipróbáltam párszor és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz whited #27242 üzenetére
Ugyan én ajánlottam azt a tévét, de ahogy a #27247 kommentbe a kolléga írta, azonos árnál szerintem is inkább azt vedd, 200Hz vs 100hz (ami remélhetőleg nem kamu 100). Szerencsére a linkelt boltba gyári garit kapsz, szóval nem jársz rosszabbul mintha az MM-be vennél tévét, és tényleg több az infó róla (ettől még a 585-ös is egy korrekt vétel, de inkább akkor már a 605-öst). Esetleg a korábban említett Pana, bár az a játék beakadós dolog nem hangzik jól, de talán a firmware segített rajta. Képminőségben az a legjobb (na meg persze a 42-es 705ös )
Döntsd el mi a fontosabb, +15 centi vagy valamivel jobb képminőség. Mivel alapvetően focit és néha néztek 1-1 HD filmet lehet neked az előbbi lenne jobb választás.[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Íme az új Android Auto!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Cyberpunk 2077
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest