Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Kicsit egyedi problémám van, amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Egy 43"-os 4k hdr tv-t használok monitornak (LG 43uk6300mlb), ami paraméterileg számomra tökéletes.
IPS panel, 4k hdr 60hz, ennél több nekem nem kell, plusz ami miatt ezt választottam az a optikai toshlink hang kimenet ami nincs egy monitoron se sajnos.Viszont amivel nem számoltam, az az,hogy baromira tükröződik a képe a tv-nek, ami nagyon zavaró tud lenni.
Utána olvasgattam a dolognak, és elvileg egy értelmes Anti-glare fólia megoldaná ezt a problémámat.
Viszont nem találok egy boltot se, ahol forgalmaznának ekkora méretben...Ezeket találtam eddig:
Ebay - Ez tökéletes lenne, csak valamiért nem enged rendelni az eladótol...3M - csak kisméretben, előre levágott méretben forgalmaznak
külföldi 3M - ez 43 colos, viszont a betekintésvédő szűrő funkció nagyon nem kellene, mert film nézésre is használom a tv-t.
Esetleg tud valaki valami megoldást erre?
Valami gyárat ahol szabnának nekem pontos méretre ilyen fóliát?A segítséget, választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest