Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titetoyz
tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, akár privát üzenetben is,
van egy LG 32LJ500V TV-m..(https://www.google.hu/search?q=lg+32lj500v&oq=lg+32lj500v&aqs=chrome..69i57j69i60l2j69i61j0l2.3265j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8)
Ezt használom monitornak HDMI-n keresztül, s rá szeretném kötni a Genius SW 2.1 hangfalszettemet is. Ez hogyan lehetséges?
https://www.alza.hu/genius-gx-gaming-sw-g2-1-1250-fekete-d297737.htm?kampan=arukereso_hu_sem-1_2-1-csatornas-hangrendszerek-jg050g3b&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_sem-1_2-1-csatornas-hangrendszerek-jg050g3b
Ez hogyan megoldható a fenti TV-vel? RCA kábellel próbáltam, de nem ment úgy sem.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
50-55"-os kategóriában br 300-320k-ig bezárólag melyik modell manapság a "legjobb" vétel?
Alapvetően filemzés, konzol, és kevés HD tv adásra lenne használva.Panasonic (főleg ezt preferelnám, a gyári 5 év gari miatt), Sony vonal első körben amiből csemegéznék, de meggyőzhető vagyok, ha van jobb vétel.
Ezt néztem ki, most akciósan br. 304990-ért.
Köszönöm!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nagyúr
válasz runner 125 #38352 üzenetére
Sony XE85 (8500) sorozat és felette... Samsung MU7000 és felette sorozatok. 55".
Ha ki fogsz egy jó akciót, főleg mostanában.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
runner 125
nagyúr
válasz FollowTheORI #38353 üzenetére
Köszi!
A Panasonic-ra pontosan azért csapnék le, mert ez valósan 40-45k-val a normál árak alatt van.
A topikjában ahogy olvastam miniimum ezt a 7-es szériát javasolják.Szimpatikus az általad említett Sony is, bár arra akkora kedvezményeket nem találtam.
Kettő közül vajon melyikkel járnék jobban? Mivel kb 3,3 méter lesz a nézési távolság, így nem feltétlenül ragaszkodom az 55"-os mérethez.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Deav
csendes tag
Szertettem egy SONY KD-55XE8505BAEP, helyszínen utolsó darabként (249.990).
LG 55UJ701V-t néztem ki, azt nem találtam az elképzelésimnek megfelelő áron.
Aztán találtam rá a neten a Sony-ra.
Azt mondta az eladó is, hogy jobban jártam a Sony-val.Nagyon kínácsi vagyok!
-
nagyúr
válasz runner 125 #38354 üzenetére
Nem nagyon találni sok infót erről a tévéről... szóval marad a közbeszéd meg a fórum információk.
Eddig a pana mindig 3-4. befutó volt a teszteken általában, szóval a Samsung és a Sony mindig jobb választás közel azonos áron.
Szóval szerintem a Sony-val pl.
Szerintem ne vegyél kisebb tévét... megbánnád.
3 méterre még az 55 is picit lehet.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dave567
addikt
válasz FollowTheORI #38357 üzenetére
3 méterre még az 55 is picit lehet.
Mert az is, marha kicsi az. Mondjuk SD-re jó.
-
Gsx-rr
veterán
Melyik a jobb tv Samsung M6120 vagy az Lg Uj634 széria. Megrendeltem mindkettőt nem tudom melyiket tartsam meg?
-
Getcrazy
újonc
Sziasztok!
49"-es tv-t keresek minden finomsággal 200e ft körüli áron.
van még egy óráig a Samsung 49MU7002 240e-ért az emagon. ez elég jónak tűnik bár kicsit drága és nem tudom, hogy megéri-e. valakinek tapasztalat a készülékről? esetleg jobb alternatíva?
Köszi! -
laxus
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Samsung [MU6122] -es TV-t a Médiában és nincs rajta jack csatlakozó. Valahogyan megoldható, hogy a régi hangeszközömet csatlakoztassam?
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Melyik TV tudja manapság az alsó kategóriában a Sony és a Samsung típusok közül a valós, 10bites HDR_t?
MU6xxx széria már ok?
-
Dtamas82
csendes tag
Sziasztok, szeretnék véleményt kérni erre a tvre: Samsung UE65MU6202
Mennyire lenne érdemes venni ilyet saját használatra, ha tudnék szerezni ilyet 350 ezerért?
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok, haver most vett a Tescoban egy Thomson 49UC6406 tvt az lenne a gond vele hogy a pct akármelyik HDMI helyre be dugjuk boot idejére van kép, vagy biosban, de mikor a Windows bejön nincs kép, azt írja nincs kell. Ha másik tvbe be dugjuk ott látjuk hogy a Windows már be töltött.
Mivel lehetne még próbálkozni hogy képet tudjunk pc alá is varázsolni.??
Üdv, István.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Led tv-m erősítőre(pioneer a-209r) való rákötését (fejhallgató használata miatt mert nincs a tv-n jack)egy ebayről rendelet dac-al oldottam meg.Ha a tv adás megy semmi gond tökéletesen ellátja a feladatát optikai kimenetről. Viszont ha usb-ről néznék filmet a film hangja nem hallatszik csak idegesítő pattogás. Mi lehet ? A tv egy LG lh43 590v
Köszönöm[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Thomson 49UC6406 tv-t beüzemelés után a teletext gombra nem jön be semmi.
Milyen beállításra van szükség, hogy működjön?
Upc direct van náluk.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
HagaNRG
őstag
válasz anonymus89 #38369 üzenetére
Miért, még van egyáltalán teletext?
-
d@vee
őstag
Emagos fekete pénteki akcióban vettem egy Horizon 24"-os, Full HD TV-t. Mivel a felbontása nem sima HD Ready, így rádugtam a notira és kiterjesztett megjelenítőként van használva, ha filmezni akarok, nem kell a székben gubbasztanom, hanem az ágyból is simán látni a képet.
A kérdésem a következő: sima régi 1.3-as HDMI tyúkbél volt csak kéznél, így azzal van rákötve. Lenne érdemi előre lépés, ha vennék egy 1.4-es kábelt hozzá? Nemsokára konzol vásárlás lesz, valamint van kontrollerem a notihoz és TV-n csak nagyobb élvezet lenne tolni az aktuális gammát.
Váltsak, vagy simán maradhat a régi kábel? Esetleg valami jobb minőségű link is jöhet[ Szerkesztve ]
Ja
-
pimre752
csendes tag
Sziasztok!
Akad egy kis problémám:
Van egy LG 49 LH 630V Tv-m. Kb. 35 másodpercenként villan egyet a kép. (Főleg statikus képen venni észre!)
Az LG szerviz már cserélte a tápvezérlést, a képvezérlést és magát az LCD panelt is. Valamint kipróbálta ezen panelek összes létező kombinációját (új-régi), de a hibajelenség megmaradt. (Sőt, a berendelt új alkatrészekből is összerakott egy TV-t, de azon is jelentkezett a hiba!Mivel elfogytak a lehetőségek, így marad a csere. Ahogy elnéztem, ezt a tavalyi modellt már sehol nem forgalmazzák. Ami miatt mégis "ragaszkodtam/ragaszkodnék" ehhez a modellhez, az, hogy ezen még van fejhallgató kimenet. Így a TV hangját a régebbi, de még mindig jól szóló (DUAL MOS-FET-es) erősítőre ki tudtam vinni. (Nem, egyelőre nem akarok erősítőt cserélni! )
Tudtok-e ajánlani olyan 49" körüli TV-t, kb. 200K körülig, aminek normális képe van, van DLNA, és még van(!!!) fejhallgató kimenet.
Előre is kösz!
-
Ciccuka
veterán
Van manapság valami sláger TV (olyan szintű, mint régen a Samsung H6200 H6400 volt)?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
HagaNRG
őstag
válasz Ciccuka #38373 üzenetére
Az MU6172 szerintem tud mindent, amit azok, sőt, többet. Egyébként elég sok típus fut egyszerre, most már nehéz két olyan típust kiválasztani a sok jó típus közül, mint anno a Samsung H6400 és a Sony W755/805 voltak. (de lehet, hogy tévedek)
Én mindenesetre most az MU6172 mellett teszem le a voksom az idei Samsung kínálatból.
-
Mandok
tag
válasz HagaNRG #38374 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy amibe 2014 körül egy H6400-as 55" került, most majdnem a feleannyi az ugyanúgy 55"-ös MU6172. És azért ok, üveg keret már nincs, de cserébe mégis egy 4K HDR-es képanyagot kapunk.
Épp ezért nem vagyok hajlandó hatalmas összegekért az OLED technológia úttörője lenni. Megvárom, míg azok is lemennek 250ezer körüli árra, majd akkor. (ilyenkor a legnagyobb ugyanis a veszteség) Attól félek csupán picit, hogy az 55"-tel betetőzött a megyek és veszek egy TV-t életforma, az 55" is tegnap épp, hogy befért az autóba... Jó lenne már 65"-re lépni lassan... marad a futár.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok! Black Friday alkalmával vettem egy LG 43LJ500V típusú TV-t (85k), amivel ennyiért teljesen megvagyok elégedve, viszont egy problémám van vele.
Normális hogy ennyire visszatükröződik róla minden? LED fényforrásokból eredő fénytől ilyen irizáló színeket produkál Lehet, hogy kéne rá egy matt fóliát szerezni?Sic Parvis Magna
-
Terrayon
tag
Sziaszok!
Nem találtam ennél megfelelőbb helyet a problémámra, amiben a segítségeteket kérném. Egy teljesen hétköznapi dolgot mertem tenni, rádugtam a PC-re az LCD tévémet egy HDMI kábel segítségével. A kép nem volt tökéletes, mert a kijelző szélén fekete csíkok maradtak, amit Windows 7 esetében könnyen orvosoltam azzal, hogy a videokártya driverében a scaling opcióval 100%-ra húztam a képernyő méretet. Most hogy feltettem a Windows 10-et, már hiába keresem ezt a legetőséget a videokártya szoftverében (asztal/jobb gomb/AMD vision engine control center), egyszerűen nincs semmilyen beállítási lehetőség, csak a processzorral kapcsolatos beállítások jönnek elő, videoval kapcsolatban semmi. Egyébiránt egy HD4850 videokártya boldog tulajdonosa vagyok.
A kérdésem az lenne, hogy tudnám mégis 100%-ra húzni a kijelző méretét? A tévém képbeállításai közt az auto mód ugyan segít egy picivel nagyobbra húzni a képet, de még mindig nem 100%, ami nem csak a méret, hanem a minőség miatt is aggályos. Találkozott valaki hasonlóval?
Előre is köszi.
-
blakey
titán
Van ennél jobban tükrözödő is, fólia csak rontana a helyzeten.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Többféle kijelző létezik, van ennél rosszabb, konkrétan tükörként viselkedik és van jobb is.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
50"-os tv-hez keresnék valamilyen extra slim, kihajtható, oldal irányba mozgatható (fel - le nem muszáj) konzolt. Van esetleg bevált, minőségi, stabil gyártó / példány?
A lényeg, h felszerelt állapotában minél kisebb távolságra tolja el a faltól a tv-t.
Köszi!
-
Ciccuka
veterán
válasz runner 125 #38383 üzenetére
Valamelyik masszívabb Hama felfogató nem lehet rossz.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
denis77
kezdő
Szevasztok
van-e valakinek ilyen LG 43LJ594 ?
Többnyire jókat írnak róla .
Jó árban van (nekem). -
Szajo
őstag
Philips 4000 szériáról mik a véleményetek?
24PFT4022 konkrétan.
Betekintési szöge jó? -
Total...
csendes tag
Sziasztok!
Kimondottan használt TV-k után érdeklődve tudnátok ajánlani egy-két példányt?
Felhasználási területe és kritériumok:
- Nagyszülő részére (így lemondhatunk a smart tulajdonságról),
- 3-4 méteres távolság a néző és TV között,
- Körülbelül 32"-es
Nice to have:
- FullHD,
- Lehetőség szerint nézzen is ki valahogy
Keret:
- 50.000 Huf körül (nagyon plafon a 60.000 Huf)Kibővíteném annyival a kérdéslistát, hogy megbízható használt TV-kel foglalkozó boltok is érdekelnének.
Hálám üldezze azt, aki tud segíteni
-
Alföldi Peti
tag
Sziasztok!!!
Erröl a TV-ről van esetleg valakinek tapasztalata? Vagy hasonló PHILIPS TV-ről ami ilyen kaliberű. PHILIPS 55PUS6162/12 4K Ultra HD Smart LED Tv Arra lenék kíváncsi, hogy ezeknek a TV-knek milyen a képminőségük!? -
DeFranco
nagyúr
válasz DeFranco #38392 üzenetére
Nem ismerem a típust, de pont most tesztelték. A fullHD-t nem teljesíti, ez nem tudom mennyire releváns ebben a méretben, erről majd én is fogok kérdezni ha aktuális lesz az vásárlás (de ez mindig tolódik, szerintem már csak jövőre lesz belőle valami), én is ebben a méretkategóriában keresgélek.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Abban tudtok segíteni, hogy egy LG 55UJ635V 4k TV -n milyen beállításokat kell eszközölni, hogy a lehető legjobb színminőséget kapjam? Értem ez alatt az energia takarékosságot, esetleg valamiféle kalibrálást (már amit otthoni körülmények között meg tudok csinálni).
Segítségetek előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Ra's al Ghul #38399 üzenetére
Szia!
Állítsd be a színeket úgy, hogy neked jó legyen, nem egy kalibráló eszköz fogja nézni,hanem te.
Az energiatakarékosságot a háttérvilágítással és a mozgásvezérelt fényerőszabályozással tudod állítani szerintem, de lehet, hogy van külön ECO-mód is a menüben.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest