Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• demagóg
    aktív tag

Hali mindenki !

En legalabb 1 evig hasznaltam 2 tapot, ugy hogy az egyik ATX es volt es egy relevel kapcsolta az ATs tapomat. az ATs rol ment 2 HDD meg 2 CDrom meg egy csomo venti a tobbi az ATX esrol. Soha semmi gondom nem volt ezzel, de egyszercsak elkezdtem olvasgatni a PHt itt telebeszeltek a fejem, hogy nagy szerencsem van hogy eddig nem egett le semmim, igy felhagytam a ket noname tappa, es inkabb vettem egy Coolink AP400X es tapot. Biztos, hogy adodhatnak gondok abbol, hogy a rendszernek ket kulonfajta +5 es +12 voltja van, de en egy even keresztul semmi problemat nem tapasztaltam !!!!!!!!!

Akkor az egy COOLINK marketinges volt, aki telebeszélte a fejedet. :)
    A régebbi áramköröknél okozhatott gondot, ha egy eszköz elöbb kap a jelvezetéken keresztül feszültséget mint a saját tápján keresztül tápot. A mostaniak viszont tűrik a HOT-PLUG-ot. A jelbemenetek árama különben is annyira le van korlátozva, hogy a más által is említett hatás nem fogja kinyírni az áramköröket. Ha korrekt és szabványos akarsz lenni, akkor valóban a mostani megoldásod a legjobb, bár a relés megoldásod is jó volt. A kézi kapcsolgatás viszont tényleg lehet gázos.

Új hozzászólás Aktív témák