Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
proci985 #1272 üzenetére
Igen, régebben szívás volt számomra, mivel még a 7990 is ratyi volt hozzá, utólag kiderült hogy nem a hardver volt kevés hanem a 2db gpu között volt anniyra ratyi a kommunikáció hogy dadogott minden játék. Másrészt elég xar panelokból dobtam őket össze és az egyik nagyon sárga volt, meg is utáltam a TN panelokat, el is adtam gyorsan és aztán jött az 1db u2312hm. Aztán áttrappoltam nvidiára, itt ugye egy fokkal jobb a több gpu támogatás. És az is közre játszott hogy fillérekért kaptam meg a 2. vgat. Filóztam hogy milyen monitor legyen, először 21:9 re gondoltam, de nekem nem ér meg egy 29 es monitor 150 ezret, inkább 70k ért vezsek még 2db u2312hm et és sokkal jobban jártam.
p.s: A képen nem látszik de a jobb oldali monitor annyira sárgás volt hogy megfájdúlt a fejem 20 perc játék után.
Vissza küldtem gariba, de visszadobták hogy a panelek színszórásán belül van
Elállni már nem tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Half-Life 2
- PlayStation 5
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- AliExpress tapasztalatok
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest