Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hszilard666
üzenetére
hm, dadogas nalam annyira nem volt necces 7850 CFel, de kb en voltam az akinek jellemzoen nem volt semmi baja. kiveve persze far cry 3, de ott letiltottam a masodik kartyat amig toltam. masik oldalrol meg eleve nem betaztam driverekkel es nem piszkaltam a rendszert ha nem volt muszaj (tuningot is hagytam gyari ertekeken, 7850eken volt alapbol 15% mindket karin). plusz jatekokkal sincs altalaban idom day0an tolni, fel-egy evvel kesobb meg mar normalizalodni szokott a helyzet
.mondjuk az FC4et meg egy kijelzon nyomtam ki a 970 memkezelese miatt mert ott nem mikroakadt.
ja igen, a TNek... nem veletlenul van nekem is harom eIPS. en LG IPS226vket hasznalok, panelre a dell2212hmel egyeznek, kb ez volt epeszu aron elerheto erre 2011ben amikor vettem az elsot (atszamolva kb 80k huf volt). probalj rajta valamit allitani / kalibralni.
mondjuk itt videokartyat nem tudom mi lesz a 970 utan, ha legarizzak. azert remelem, mert kb ennek a topikban a celjaira az a kartya hasznalhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.