Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Aktív témák
-
Adolfka_
tag
miért adom el? csak. mert Geil ramokkal foglalkozom, s úgy alakult, hogy ezt most ilyen áron tudom adni, ez amúgy majdnem nagyker netto ár, szvsz tényleg alkalmi vétel.
Gari: Amikor az egy évet írtam, akkor még tényleg majdnem egy év gari volt rá kiskerben. De a könyvelőnél maradt a garanciapapír is, úgyhogy nem tudtam biztosan milyen dátum van rajta.
Most, nálam van a garipapírja, s azon szeptember 13. a vásárlás dátuma. Azaz van rá 10hónap és 4 nap kisker gari. De időközben voltam bent a nagykerben is, s ott azt mondták, hogy ők 3évet adnak rá, úgyhogy oda nyugodtan visszavihetem, a gyári szám alapján vissza tudják keresni, így érvényesíthető a garancia. azaz még +2 év. A gyár meg élettartam garit vállal rá.
úgyhogy: 10hó+4nap kisker, +2év nagyker, +gyárilag élettartam gari
de egyet áruljatok el nekem: miért olyan qrva fontos a garancia egy ddr modulnál, amire a gyártó élettartam garanciát vállal??
volt már néhány ram a kezemben, de még egyik sem romlott el soha.. mind1
remélem így tiszta a kép.
üdv
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL Universal Dock UD22
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest