Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tttzshd
tag
Sziasztok!
A Hoch menyivel lehet jobb a Kürbis-nél ?
Másik kérdésem hogy a Hoch összeköthető a Sw-10 mélynyomóval ? Gyárilag úgy tervezték az Sw-10-et hogy jó legyen ...nem ?
-
tttzshd
tag
megjött a TV hosh és sw10 sub ...hát gyerekek..ez fantasztikusan szól és még be sincs járatva ...régi audigy 2 zs -el nyomom
-
tttzshd
tag
válasz NOKA32 #30061 üzenetére
Én most vettem Hoch-t ! És csak ajánlani tudom..ilyen hülyeséget hogy nem "ajánlott" ..miért ? itt mindenki hallotta élőben ,hogy ennyire okosak vagytok..? Azért mert valaki leírta a 3 utas nem ajánlott venni ,mert nehéz elhelyezni..stb...hülyeség bárhová teszem gyönyörűen szól..nagy basszusa van..hihetetlen !!...MEKKORA MARHASÁG !!..Ha nagyobb basszust és nagyobb erőt szeretnél nyugodtan vegyél Hosh-t ! Nem fogod megbánni !
-
tttzshd
tag
válasz arnoldboy #30132 üzenetére
sem a Kürbis sem a Hosh nem studio hangfal..de zenehallgatásra és filmezésre tökéletes mindkettő..mivel erősebb a hosh azért ezt választottam .Hosh gyűlölök meg továbbra is rrr
... Amúgy Turm-ot vagy Kugel-t akartam venni..de nem találtam akkor sehol .[ Szerkesztve ]
-
tttzshd
tag
SW-10 tapasztalatról nem is írtam ,még nem sokat szólt mióta megvettem. Játékhoz és filmeknél kapcsolom be csak ..Ott nagyon király! Sokszor hittem hogy be van kapcsolva az SW-10, mert a Hoch-nak is olyan jó mélye van hogy csak csodálkozok "tényleg ki van most kapcsolva "? Egyik haveromat beszívattam Atjött meghallgatni és azt hitte a mélyláda is szól zene közbe pedig csak a Hosh szólt Szóval a Hoch továbbra is lenyűgöz és az SW-10 meg filmeknél, játékoknál nagyon jól jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest