- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
SSlyTR #32696 üzenetére
Elvileg, ha arra van állítva a hangkimenet, akkor minden hangnak ott kellene lennie. De sajnos kipróbálni nem tudom. Se bt képes hangfal, se usb bt modul. De mondjuk vannak ezek az olcsó bt fülesek ebayen, 2-3k az áruk rendelj egyet, meg egy usb bt egységet, és 5k-ból kitudod próbálni. És utánna eladod, és legalább tisztában leszel a dolgokkal.
-
varmi2
nagyúr
válasz
SSlyTR #32694 üzenetére
Az összefoglalóban meg van említve az összes elfogadható hangfal, ami megfizethető árú. A notebookal akkor köthető össze bluetoothal, ha van benne A2dp-vel rendelkező bluetooth egység. Vagy ha nincs, akkor kell egy usb bt egységet venni, pár ezer ft-os tétel.
Azt hiszem, hogy Bluetooth 2.1 vagy e felett bármelyik jó. -
RedWing
aktív tag
Sonic-ot én sem ajánlom! Nagyon gagyi!
Én kellemesen csalódtam a Genius-ban, jó hangja volt. A Logi sem rossz választás. Ha több mélyet szeretnél, akkor mindenképp Logi. 2000X-re várni szerintem felesleges. Annyival nem lesz jobb/másabb. Én a Logit venném ezek közül. (nálam inkább 2.1 mint 2.0 jön be, na jó, igazából 5.1) Esetleg hallgas meg egy Z-2300-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest