-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsensore
tag
válasz
sultansmith #12823 üzenetére
Csövi!
Logitech z2300
a legjobb választás a dübörgésre, a többiek véleménye meg a whitefülüek ilyen olyan sztereo hangfalajánlásai ne is foglalkoztassanak.
Nekem volt logitech és mindenki azt mondta menjek vele a ...csába.. mindenki nagyon tudja hogy milyen szar, de én szerettem. ha dübörögni akarsz akkor az a legjobb választás -
Shing
őstag
válasz
sultansmith #12823 üzenetére
Ja, akkor végülis elég lehet az Edifier HCS2330+ hangereje. Én, olyan 15-25-ös hangerőn szoktam hallgatni a 60-ból. Szerintem ha maxon hallgatod és 1 szobában vagy vele, fél óra zenehallgatás után simán van egy kis halláskárosodásod.
A mélyet meg kitekered erősítőn, úgy már talán neked is tetszene. És nem is torzít, ha equalizerrel vagy erősítővel sokat adsz a mélyre néha látni, hogy villog egy led, ami azt mutatja mikor lép működésbe a torzításvédelem. Szóval úgysem lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest