- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yézi
aktív tag
válasz
joe979 #65439 üzenetére
Nem éppen egy túlkomplikált fícsör, 6 sávos EQ-val lehet szórakozni, +/- 3dB-re van lehetőség. Mondjuk azt hittem ha mindent nulla állásban hagyok, az a monitor módnak fog megfelelni, de tévedtem, a monitor még ettől is visszafogottabb hangzásvilágot hoz.
Btw, szintén kellemes meglepetésként ért, hogy most már kikapcsolásnál is megjegyzi a beállításokat. VÉGRE.
Mélytartományhoz visszatérve; egyre inkább azt érzem, hogy nem csak én vagyok hülye, ehhez tényleg hozzányúltak. Mind a 4 DSP profil esetében érzem ezt a változást, nem kizárólag a Dynamic-nál - már talán nem annyira feszesek, ellenben testesebbek lettek.
Nem tudom, nekem amúgy bejön, aztán lehet kiderül, hogy amúgy nulla változás történt, s csak az emlékeim csalnak.Mindenesetre nevetséges, hogy 6,5"-ból milyen mélyeket sikerült kihozniuk, néha már komolyan úgy érzem, ez valami fekete mágia, főleg a Swissonic V7-ek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest