Új hozzászólás Aktív témák

• Louro
    őstag

TV Kürbis BT egy átlagos szemszögből.

TV hangszórója után olyan mozi-feeling van itthon, hogy reggel óta ki se kapcsoltuk. Élmény.

A dobozban volt egy hangfalpár alaposan becsomagolva. Három vezeték. 1 ami a két hangszórót összeköti, 1 jack dugóhoz és a tápkábel. Igazából több nem is kell. A használati útmutatót nem néztem, mert a színkódok segítségével gyorsan összerakható.

Amiért viszont megéri a BT-t venni az a BT. Még jó, hogy nem sajnáltam rá. Így, hogy telefonról könnyen le tudom játszani a zenét, tudok spotify-t hallgatni sokkal könnyebbé teszi az életet. Nem kell a jack-kel szenvedni.

Hangerő elég erős, bár maxon szerintem sose fogom hallgatni. Az elől levő szűrő pedig könnyen levehető.

Negatívum, mert hát kolbászból nincs kerítés. A BT hátránya, hogy a hangfalra kb. bárki csatlakozhat, mert nem jelszóval védett. Bár még nem próbáltam két eszközzel párhuzamosan, de félek lejátszaná, mert TV (jack) és Spotify telefonról (BT) tud menni.

Köszönöm szépen az információkat, aminek segítségével emellett döntöttem. Genius 1250B-t nem hallottam, de a Kürbis BT hosszú távon szerintem megérheti. TV-hez isteni, zenéhez tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés