- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Most félre teszem egy hsz. elejéig a Genius SP-HF1250B hangafalam körüli mizériákat az utóbbi pár napból, úgyhogy ez kicsit OFF-is lesz.:
Szeretnék a hangfal hangerő gombjának kis állás mutató bemélyedésére valami matricát ragasztani. Elég lenne egy picike pötty, de elütő színű, mert most csak érzésre tekergetem ha kell és soha nem tudom, hol áll az aktuális hangerő. Létezik valamilyen matrica szerűség amiből ki lehetne vágni egy kis darabot és ezt ízlésesen megcsinálni? Csak az alapanyag érdekelne és az, hogy minden nyom nélkül, könnyen eltávolítható legyen, ha később -bármiért is- de le akarom szedni róla. Tehát a hátoldali ragadó anyag is fontos és hogy ne szedje a peremén se a koszt stb... Szeretném igényesen megcsinálni. Tudom, hogy ez már eléggé OFF, de nem találtam "Vinyettás" meg "Öntapadós fóliás" topic-ot sajna...
Hátha lesz 5-let rá itt is...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest