-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
én most próbáltam ki a JLB Duet-et és a ModeCom MC-SHF56-ot. A JBL méretéhez képest szép mélyekkel rendelkezik, ideális annak, akinél nincs sok hely az asztalon. A megjelenésre is pöpec SHF56 pedig tényleg jó, szerintem nem terhelhető igazán a 4" mély miatt. hiányzik belőlük a dinamika, iránykarakterisztikára se a legjobbak, el-el veszett egy-egy hangszer az ismert felvételeken, én inkább DIY-t ajánlanék.
mellettük a saját építésű HiVi (Swans) hangszórós TL dobozom nagyságrendekkel jobb megoldás, a hangszórókészlet (5" F5BN mélyközép, K1 dóm) kerülhetett 11k-ba. az erősítő $35-os Sure 2 X 100Watt @4Ω TK2050 Class D, tuninggal veri az $1200-os Audiosector Patek erősítőt. az erősítőhöz egy trafó kell Graetz híddal, meg pár ezer μF pufferkondenzátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Milyen egeret válasszak?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest