Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Steveetm, én ugyanebben a cipőben jártam pár nappal ezelőttig
, ugyanígy e 26"-os LG monitor és egy 32"-es Samu TV (32LE656) között vacilláltam és a monitor hiánya miatt a TV győzött (167k).S-PVA Samu panel, 15000:1kontraszt, a feketéje mint az álom, még D-subon is nagyon szép a képe és a 2HDMI-nkeresztül van kifejezett PC profil. Még csak 1 délutánja van meg, de eszméletlen szerintem.
Az tény h érdemesebb 1-1,5 méterről nézni
de a játékélmény eszméletlen, igaz én egy 19"-es nem wide monitorról váltottam.Én azt mondom h a plusz 6" és a DVB-tuner megér 40k különbséget (ja és ezt lehet kapni is
) -
steveetm
őstag
Kifutottam szerkesztési időből, de az még eszembe jutott, hogy esetleg szar benne a panel. Ez ellen szól a betekintési szöge, a válaszidő, valamint, hogy ennek egy jóval kisebb testvérét vittem ajándékba otthonra, amiban fix, hogy nem TN panel van, brutál szép színekkel operál. Nem tudom elképzelni, hogy ebbe szarabb panelt tennének, bár minden megeshet^^ Szóval S-IPS lesz ez is.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ugyanígy e 26"-os LG monitor és egy 32"-es Samu TV (32LE656) között vacilláltam és a monitor hiánya miatt a TV győzött (167k).
de a játékélmény eszméletlen, igaz én egy 19"-es nem wide monitorról váltottam.