Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Egy picit off leszek, de ezt most muszáj.
Én is ugye LG W2600HP-BF -et néztem ki magamnak, de sajnos egyik nagyker se tudja, még csak megbeszülni sem, hogy mikorra várható az érkezése, ezért szépen elküldtem a rendelést, majd el is felejtettem a témát gyorsan, lesz amikor lesz. Erre egyik nap, mit látok egy hirdetésben?
[link]32"-es, 1920*1080as felbontású LG tv(igen, tudom, nem monitor, de most ne akadjunk fent azon, hogy van-e tuner egy panel mellett avagy nincs) 149.000 Ft.-ért. Wtf? Nem, bruttó ár. A 26"-os LG monitort legolcsóbban 110, max 130-ért tudom megszerezni, ha lesz.
Most halál komolyan, mondjon valaki egyetlen érvet bármilyen monitort melett, amiért inkább azt venné, e helyett a tv helyett. Tudom, ez -120 pixel, ez a része totál hidegen hagy. Azok is, hogy többet fogyaszt/ nagyon fűt/ sok helyet foglal/ nehéz/ stb.
Szóval? Mit spórolhattak ki ebből a tv-ből, hogy a hasonló méretű monitor kb. negyedébe kerül?Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Linux Mint
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Dark Souls sorozat
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest