Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Le Mans-i 24 órás verseny, Franciaország, Circuit de la Sarthe
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Ráadásul hátrazavarták őket :
A három Nissant hátrazavarták a P2-esek mögé a rajtrácsra, mert nem jöttek be 110%-on belülre.
http://www.racer.com/wec-le-mans/item/117892-grid-penalty-for-nissan-lmp1s
Így a 31-32-33 helyekről indulnak majd (Lucas Ordonez (#21), Tincknell (#22) és Jann Mardenborough (#23).
-
vlevi
nagyúr
Arra azért nagyon kicis az esély. Balesetben, műszaki okokból ellhullhat több autó is, de nem 8.
Volt már erre egyébként példa, a 20-as évek végén (vagy 30 eleje?), amikor a kompresszoros bentleyk és mercik kiestek, széthullottak mind egy szálig, és a győztes így egy korábbi szívómotoros autó lett.
Vagy, néhány éve, amikor az utolsó orában hullott ki mindhárom peugeot az audik elől.
Mostmár viszont ilyen fajta tevrezési hiba miatti műszaki meghibásodások nagyon ritkák, ezért szinte kizárt. Meg azért is, mert akkor se a nissan lenne a leggyorsabb, hanem valamelyik lmp2-es, mert sajnos azok is gyorsabbak a nisasnnál. -
vlevi
nagyúr
Pont most beszégettek róla. Én is úgy emlékeztem, hogy korábban az volt a koncepció, hogy a benzinmotor kapar elöl, és hátra megy a willany. Erre most hallom, hogy teljesen elsőkerekes. Hát, 1000 lóerő (vagy több) az elsőkerékre? Jáááájjjj.
Nem vagyok autóműszaki zseni, de az elsőkerekesnek az a baja, hogy, ha a hajtás miatt kipörög a hajtott kerék, akkor kormányozni sem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sajnos utolsó órákról lemaradtam , de nagyon jó verseny volt, jövőre remélem a Nissan meg a Toyota is össze kapja magát