Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
Nem tudom manapság hogy megy ez, de amikor csináltam: olyanra csináltuk amilyenre kérték. Persze próbáltuk azért olyan design / esztétika irányba terelni az ügyfelet amit mi is vállalhatónak tartottunk, de a végső döntés mégis csak azé volt aki fizetett. A legalja kategóriát úgy hívtuk: "Megcsináljuk, kifizetik és letagadjuk hogy közünk volt hozzá!"
Volt egy idő amikor felkapottak lettünk, hogyismondjam... az egyik nemzetiségünk körébenSzekunder szégyen volt amit csináltam (annyi animált bisz-basz, meg háttérzene meg amit el lehet képzelni giccs) , de 2 hónap alatt kitermeltem az egész éves bérköltségemet, prémiummal együtt!
A céges meló már csak ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Új pc házak! Kèszleten!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő