Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
válasz
hevepapa
üzenetére
"Aki meg tudja magának csinálni az jól jár, de aki nem az jó eséllyel kidobja mert szervízben javíttatani sokszor drágább lenne, mint venni egy újat."
Igen, az is nagy hibája a fogyasztói társadalomnak, hogy a javítás drágább mint a gyártás. Szerintem aki ezt meg tudja fordítani, az most nagyot fog "kaszálni"
-
Attila0
őstag
válasz
hevepapa
üzenetére
"Is-is. Ha olyan amit többször is érdemes megnézni, kiírja pendrájvra, nas-ra akárhova backupként. A videómegosztón is bármikor törölheti a feltöltő, rárakhat bármilyen korlátozást ami után nem lesz elérhető. Urambocsá" töröltetheti a jogtulajdonos
"
Mondjuk 2024-ben már igazán létrejöhetne egy olyan, youtube-hoz hasonlító videomegosztó, ahol az összes film megtalálható. persze csakis a jogtulajdonosok engedélyével.Tudom, bilibe lóg a kezem...
-
válasz
hevepapa
üzenetére
Nem tudom milyen adatokat küld haza. Ott vannak a M$ honlapján a telemetriával kapcsolatos tudnivalók: [link]
Már önmagában viccnek érzem, hogy mennyi dolgot végig kell túrni, hogy kikapcsolhasd, aztán kíváncsi lennék, hogy tényleg működik-e valójában? [link] Registry, group policy, stb. Őszintén, melyik felhasználó fog ezzel foglalkozni? Mennyivel egyszerűbb és emberbarátabb lenne, már eleve a rendszer telepítése előtt közölni az OS-sel, hogy NEM, semmilyen telemetriát nem kérek, pont. Ennek ellenére ilyen lehetőség nincs benne, mert valamilyen adatot (pl. diagnosztikai) mindenképpen kérni fog a rendszer. Ez megérthető is lenne, ha tényleg fejlesztésre használnák fel, de aztán meg ki tudja, hogy a színfalak mögött mi zajlik.
Nekem ez a videó nagyon tetszett. [link] Összehasonlítja, hogy az XP óta hogyan változott a telemetria Winben. Aztán azon is filozofálhatnánk biztosan, hogy ezek bagatel dolgok-e vagy sem, meg, ha már eleve be van kötve hozzád az internet, akkor MÁR nem létezik olyan, hogy privacy. Milyen irányba megy ez a világ? Normális ez? Szerintem nem. Legalább annyi hátránya van ennek is, mint előnye.
-
Attila0
őstag
válasz
hevepapa
üzenetére
"Miért loptad volna ha a megvett VHS-t többször is megnézed??? Honnan veszel ilyen csacsiságokat?"
Talán onnan hogy szerintem streamingnél a szellemi tulajdonért is újra fizetsz, mármint ha lejár az az 1-2 napos megtekintési idő. Szóval egész hónap általános, ún. megtekintési díj lenne az igazságos.
-
Attila0
őstag
válasz
hevepapa
üzenetére
"Láthatóan halvány lövésed sincs arról hogy működik az üzleti világ, csak fújod a mantrádat és sírsz ha valamiért fizetned kéne."
Nem azért sírok, hanem azért mert nem "csomagban kell fizetnem, ugyanúgy mint pl. a telekomnál. Hiszen jobb esetben a telekommunikációnál sem külön jönnek a részszámlák. Szóval ezeknél a médiaszolgáltatásoknál is valami egységes szerverhasználatidíj kellene.
-
-
válasz
hevepapa
üzenetére
"Emberbaráti jófejségből vagy azért hogy pl. a célzott hirdetésekből szénné keresse magát?"
Ezt mondom, az elérésből élnek."És mit teszel ha a google bejelenti hogy 2025-től havi 3 dollárt kér gmail fiókonként? Bukod a 15 éve ingyen használt email címedet "
Freemailes címem van 25 éve. A Gmail a másodlagos
Amúgy buknám. Egy ideig fizetek, amíg mindenhol változtatom, és pápá"Szóval hol van az leírva, hogy ha egy magán cég évekig ad egy ingyen szolgáltatást akkor utána örökélet+3 napig köteles ingyen adni? "
Sehol, de a fizetőssé tételen ők buknak nagyobbat
-
Attila0
őstag
válasz
hevepapa
üzenetére
Milyen különbséget, hiszen a tv-nél is csak azért fizetek hogy nézhessem. De azért már nem fizetek külön hogy az Rtl-n 666-szor nézhessem meg ugyanazt a filmet.

"De miért nem jó neked ami most van? Arra fizetsz elő a neten amire akarsz és addig ameddig akarsz. Mit kell ezt túlvariálni?"
Talán azért mert nem vagyok milliomos?
-
-
-
válasz
hevepapa
üzenetére
Az általam látogatott oldalak >90%-a simán lehetne csicsamentes -- értem ezlalatt, hogy a mindenféle extra megoldások szerintem erősen öncélúak.
A negatív csúcs mondjuk azé a szekszárdi (tán bolgár) állatorvosé volt, aki MINDENT egyetlen szöveges lapba tolt bele. Igaz, az szép színes karakterekkel volt olvashatatlanná téve.
MaCS
-
Attila0
őstag
válasz
hevepapa
üzenetére
"Gyorsan fejre is állna a videómegosztó szolgáltató szervere ha egy felkapott 4K-s videóklipet komplett fájlként egyszerre töltene le 100 000 néző."
Bocs, én azt hittem hogy a streamhez kell a nagyobb erőforrás.
"Arról nem is beszélve, hogy utána miért nézné meg a megosztón ha már a gépén a komplett klip/film?"
Azért mert a gépről könnyebben eltűnhet, de a videomegosztóról már nem feltétlenül.
-
-
válasz
hevepapa
üzenetére
Laptop alaplapon van integrálva, ott esélyesebb, hogy ha az meghal, akkor nem tudod cserélni, vagy ha igen, akkorra már más is meghalt. Mondjuk a TPM az nem egyolyan dolog, ami nagyon el tudna romlani. Nem melegszik, stb.
A 10 utáni Windowsok szerintem már mind meg fogják követelni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"