Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Igen olvastam. A VS bántó max fényerőn, én lekaptam belőle, meg érdekes volt látni, hogy nagyon nem mindegy mit raksz alá. Egy 20-as TFT-nél meg már számít a DVI kimenet minősége is. De az X800-akkal nincs probléma :DDD
Samsungokból én még csak egy 15''-st láttam így komoly véleményem nincs róla, csak itt pl a 172X-ről röpködtek jó vélemények.
Színhűség tekintetében még mindig a jó CRT-k vezetnek sajna ez van, sokat nem lehet vele kezdeni.
Az a baj, hogy egyesével nehéz megmondani és sajna még nem láttam egymás mellett egyszerre sokat, csak külön külön.
Na mindegy én hagylak, majd jön valaki akinek jobb szeme van ehhez, mert én pl szeretem a VS-em, de volt aki lehurrogta. -
Keitaro
addikt
A cikkeitekből kiindulva van tippem mik előtt ülhetsz :)
Eddig VX700, VX2000, VP201B-hez volt szerencsém, meg egy K-19-hez.
A K-19 arra volt jó, hogy meggyőzzön a Neovo ár/érték arányban nagyon jó helyen van ^^
Sonyhoz sajnos nem volt szerencsém, pedig megnéznék egyet (és nem egy MM-es 20-as elosztóról :) )
De ha rádszakad a bank akkor látatlanban is lehet ajánlani a felsőkategóriás EIZO-kat :DDD
Btw az új Samsungok se tűnnek rossznak, vettek is itt páran, utána kéne nézni csak leírták a tapasztalataikat
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Attól függ mit is játszol. A válaszidőből ki tudod számolni hány képkockát tud megjeleníteni másodpercengként a TFT.
1000/válaszidő
Namármost a nagy FPS gémerek arra ugranak, hogy fú, ha kettessel kezdődik és kétszámjegyű az már nekik ultragagyi, de nekem pl egy 25ms-es van és köszönöm nagyon szeretem...
Úgyhogy ez ember függő is és játék függő is. Én ezen vittem végig a Warcraft III-at pl, és jó volt :)
Lehet, hogy Quake 3-ra nem ideális, csak szerensére ez engem nem érint
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest