- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Ja, igen. Bocs.
Attól függetlenül hogy nekem nem jött be ez a disztopikus világ, amibe játszodik a történet még elképesztő grafikája van. Nagyon minőségi alkotás. A maximumig feszíti és teljesen kiaknázta az akkori platformokban az összes potenciált. A játék menet nem maradt meg bennem, viszont az átvezetők annál inkább. Csak szuperlavítuszokba lehet róla beszélni.
-
Soderes
senior tag
Nem lehet semmihez hasonlítani a Prince of Persia-t. Főleg nem ilyen Cat Mariohoz vagy Wukonghoz. Nem is lehet egy lapon említeni őket. Teljesen más kategoria. Egy korszak alkotó 2d platformer, élethű modellezéssel. Elismerem. Annak ellenére, hogy engem nem fogott meg a játék világa. A Flashback és a Blackthorne már igen. Ott még kifinomultabb, realisztikusabb lett a karakter mozgás. A mai napig nem értem tavaly a Persia-t hogy sikerült TCFS-nek portolnia Plus 4-re. Hisz a +4-ben nincsenek is spriteok.
-
Soderes
senior tag
Ezekbe a Pcie to Pci adapterekbe nem csal low profilos kártyát lehet beletenni? Mert úgy néztem full size nem lehet rá tenni az oldallapot.
-
Soderes
senior tag
Én még mindig SB Audigy 1-est használok most is az AM4-es konfigomban.
Driver is szépen fel megy Win 10-re (hála a közösségnek)
Fantasztikus még mindig. Pedig ez egy 2000-ben kiadott kártya.
Fasorba sincs az alaplapi. Pedig tényleg nagyott lépett előre.Most épp olyan lapokat nézegetek AM5-ben, amin van PCI slot.
És vannak ilyen lapok.
Ha úgy alakul, hogy betudok szerezni egy ilyet, akkor jön velem. -
-
Soderes
senior tag
Én sokkal késöbb csatlakoztam a PC-sek táborához (96-ban)
Mert való igaz édesanyám szerzett a cégétől egy leselejtezett 286 félgépet (valahogy 93 körül) de nem nagyon érdekelt. Inkább a C64-et nyüstöltem. Meg a haveromtól néha kölcsön kapott Amiga 500+Az Another World sose jött annyira be, mint a Flashback. Viszont az nagyon feküdt.
A C64-es Impossible Mission I-II után föleg le voltam nyügözve.Bár unokabátyám úgy emlékszem CGA-n vitte a Monkey Island-ot.
Már rég gondolkodom rajta, hogy kellene csinálni egy ilyen fórum témát, ahol ki nosztalgiászhatjuk magunkat retro játékok témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ahogy távolodunk a korai PC világtól, egyre nagyobb kihívás meghatározni a történések konkrét időpontját. Sajnos nem...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest