- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indítottam egy Debian Live-ot pendriveról, SB Live 5.1 szépen működik, jó hangja van. SB100-102, EMU10k1 . Szóval a kártya jó, Windows 7 +és a KX driver körül van valami galiba
FAQ segített:
"The kX driver conforms to the WDM (Windows Driver Model) specification and is therefore compatible with the following Microsoft Windows operating systems: Windows XP, Windows 2000, Windows 98 (Second Edition only), and Windows Me. Windows 98 (First Edition) won't be supported." -
-
-
-
Nem, amint látod a #29- ben, az alaplapi szintre rögzíthető, így normál hátlapi bezeles való bele, bár én az SBLive- hoz beforgattam, de az megint egy másik történet.
Ennél az ultramodern kínai konverternél fel sem merülhet ilyesmi probléma, a kínaiak már sokkal jobban tudják mi kell a felhasználónak, mint bármely nyugati mérnök. -
Lord Myn
senior tag
Nem volt rossz az SB, csak a GUS-hoz képest volt az, bár nekem csak sima 8-bites mono volt, a 16 azért jobb volt, de az FM zenét nem lehetett egy lapon említeni a Wavetable-val.
A GUS MAX is baromi hosszú volt, talán csak az AWE32 volt hosszabb nála, ami mondjuk nem csoda, mert ott tkp. három kártyát "gyúrtak" egybe (SB16 + EMU Wavetable + CD-ROM interfész).#22kenand: Nekem egy Audigy 4-es van a fiókban, nincs használatban már vagy 15 éve... De egy PCIe-s kártyával se lennék kisegítve, mert mATX-es lapban semmi nem fér már oda a VGA miatt...
Úgyhogy marad az USB.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ahogy távolodunk a korai PC világtól, egyre nagyobb kihívás meghatározni a történések konkrét időpontját. Sajnos nem...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest