Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35833) vitya1983


vitya1983
csendes tag

Sziasztok!
A következő a problémám:
Kaptam egy Samsung LE40A656A1F típusú lcd tv-t. Akitől kaptam, azt mondta, hogy néha piros függőleges csíkok jelennek meg a képernyőn és valóban így volt. Azt mondta, hogy ilyenkor várni szokott, míg bemelegszik a készülék, aztán párszor be-ki kapcsolja és ilyenkor előbb-utóbb eltűnnek a csíkok.
Ő egy médiaboxon, valamint UPC kábelen keresztül használta.
Áthoztam a készüléket és rkötöttem első körben egy dvd lejátszóra rca-val. A kép mondhatni szörnyű volt, piros csíkok, mindenféle színek és semmi élvezhető kép. A haverom mondta, hogy nincs veszve a dolog, vettem egy HDMI kábelt és laptoppal összekötve próbáltam filmet nézni HD film volt a teszt. Csodák csodájára a kép tiszta és tökéletes. A feliratnál (fehér) viszont továbbra is piros csíkok jelennek meg.
Akitől kaptam, felhívta a Samsung szervízt és ott azt mondták, hogy panel csere 80-100 e Ft. Aztán rá két napra felhívott, hogy volt philips szervízben és pont ilyen problémáról volt szó. Ott azt mondták, hogy alul van 4 db csavar, ami a jeleket viszi át és csak azokat kell meghúzni.
Tudna valaki segíteni nekem? Volna valami költséghatékony megoldás, vagy csak márkaszervíz? Nem szeretnék ennyi pénzt áldozni, mert ennyiből lassan egy új TV-t is lehetne venni...
Előre is köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Üdv:
Viktor

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.