Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30894) baboss


baboss
őstag

Sziasztok .1 napja vásároltam plazma tévét az ELEKTRO OUTLET-ben a boltba személyesen mentem be és én szállítottam haza.A tévére kötöttem a 2 év garancia mellé még 2 év biztositást.
Érdeklődni szeretnék hogy a készüléket visszavihetem a boltba? Nincs semmi hibája .
:))A bolt honlapján ezt volt kiírva.
A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei.A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezései alapján a vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, ennek igazolására a kiszállításkor kapott fuvarlevél ügyfélpéldánya szolgál. A terméket eredeti, sértetlen, átvételkori állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a megrendelt üzletünkbe. Az áruház kizárólag az átvételkori állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia, ennek költségét viselnie, amelynek díja a mindenkori Royal Sprint honlapján szereplő díjtételeknek megfelelően alakul.

Amennyiben a 8 munkanapon belüli elállás jogán visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, az Elektro Outlet kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére az előzetesen megadott számlaszámra, vagy az áru személyes üzletünkbe való eljuttatása esetén, készpénzben fizeti vissza.
:)) Vagy ez csak akkor érvényes ha a bolt honlapján interneten keresztül vásároltam és ők szállították ki?
A tévét 6 órát használtam doboza papírok minden megvan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.