Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:03

LOGOUT.hu

Xperia U - A Kisherceg

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) peestee83 válasza Tamarel (#1000) üzenetére


peestee83
aktív tag

Én nem vettem észre drasztikus növekedést a fogyasztásban. Bár kíváncsi lennék más tapasztalatára is.

half333: tényleg nem bővíthető (ahogy k850 is írta), de szerintem a 4 GB elég lehet, és tényleg ott a felhő szolgáltatás (a box 50 Gb-ot ad a Google Drive pedig 5 GB-ot). Én ezt a kettőt használom, de van még ezen kívül más is :)

Cor ne edito

(#1002) Szlopa válasza neorow1 (#986) üzenetére


Szlopa
tag

Leszedtem az összes frissítést, aztán újra befrissítettem, továbbra se hajlandó képet feltölteni a facséra. Megpróbáltam azt is, hogy leszedtem a frissítést, majd újraindítottam a gépet, és csak azután frissítettem be, de továbbra se jó. Azt hiszem, ezt majd egy következő frissítés fogja megoldani, vagy az ICS.

(#1003) k850 válasza Szlopa (#1002) üzenetére


k850
addikt

Nem követtem a próbálkozásaid menetét, csak egy ötlet: Nem lehet, hogy azért ellenkezik, mert nem szinkronizáltad össze a telefonkönyveddel. Egyébként egy nagyon tolakodó köcsög alkalmazás. Rengeteg rendszer memóriát és elektromos energiát felemészt. Ráadásul közel sem tökéletes, észre vettem már én is egy-két hülyeséget benne, de én arra gondolok, hogy mivel nem adok neki teljes szabadságot, azért ellenkezik.

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#1004) Szlopa válasza k850 (#1003) üzenetére


Szlopa
tag

Valóban nem szinkronizáltam a névjegyzéket, mert utálom, ha a kapcsolatok között olyan is van, akinek nincs meg a telefonszáma. Ráadásul a közeli ismerőseim becenéven szerepelnek, ezért ott kétszer jelennének meg a telefonkönyvben. Ha esetleg lenne olyan alkalmazás, amivel manuálisan lehet összepárosítani a telefonkönyvet a facebook-al, az tuti lenne. Valaki tud ilyet?

(#1005) Orgi válasza Szlopa (#1004) üzenetére


Orgi
őstag

Én a Go Contacts EX-et használom, ebben be lehet kapcsolni, hogy csak a telószámmal rendelkező kapcsoaltokat mutassa, illetve a beceneveket én átírtam rendes (FB) névre, így fényképet is leránt hozzá és a GO Contactsban van becenév beállítás is.

[ Szerkesztve ]

(#1006) jófejsrác


jófejsrác
senior tag

Ma voltam egy közeli t-mobil szervizben, hogy megoldják a kijelző betörés problémámat. Hát onnan "elhajtottak", hogy új a telefon nincs még hozzá alkatrész. Felhívtam a központi számot mert nem akartam elhinni. Ők egy hozzám közel eső városba irányítottak ami eger. Ott biztosan megcsinálják, de szerinte az ilyen telefonokban együtt van az üveg+kijelző amit nem úszok meg 40ezer ft-ból. Igazából ezt nem akarom érdemben már kommentálni, mert a telefon árát kéne akkor kifizetnem...

Valakinek valami ötlet segítség eme probléma áthidalására? :O

(#1007) tomiczki


tomiczki
csendes tag

Sziasztok!

Két kérdésem lenne. az egyik, hogy mit jelent PPI mert a sam galaxy III 306 ennek meg 29- valamennyi az akkor nagyon jónak számít? Akkor az azt jeleni, hogy atomjó a kijelzője?

A másik, hogy látszik a lefutatott cuccról, hogy nagyon gyors. A kérséem, hogy ha felrakom rá a legújabb frissittést, akkor ez nem fogja lehúzni ezeket az adatokat? szóval nem azért látszik gyorsnak, emrt kicsit régebbi a rendszere?

Ha valaki tud segíteni, hogy melyiket érsemesebb megvásárolni azt is szívesen venném. Én a samsung galaxy ace2, sony xperia u, htc one v, sony xperia u, Sony Ericsson Xperia arc S,
Nem tudom, mennyibe fog kerülni, de a sony xperia Ion se rossz, persze az már pötyit drága, 65000-70000 szánok a vásárlásra.

(#1008) pit stop válasza husziahazban (#979) üzenetére


pit stop
addikt

Voltam Sony centerben: konkrétan semmit nem árulnak hozzá :Y Ők is 2 kupakkal árulják gyárilag (magenta és fekete), de semmi ehhez a telefonhoz fejlesztett kiegészítő... Komolyan megérne Sony regionális központjába egy levelet...

(#1007) tomiczki: Valóban elég jó a képpont sűrűsége (ppi) U-nak. Nagy testvére S legújabb Ipad-ot is veri, csak nem tudják úgy marketingelni mint alma valamiért.
Az újabb frissítés csak gyorsítani fog rajta, mert akkor majd 2 magot jobban ki tudja használni rendszer :)

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#1009) neorow1 válasza half333 (#997) üzenetére


neorow1
senior tag

Emberek! Az NXT széria tagjai (P,U,S) bővíthetőek USB OTG kábellel, pendrive, usb-s mem.kártya olvasó, külső tápos HDD-t is kezel, sőt ha egeret dugsz rá megjelenik egy kis kurzor mint a Windows-ban,továbbá használható USB-s billentyűzet is.

@Slopa: esetleg egy hard resetet megpróbálhatsz de akkor ugrik minden, gyári állapotba kerül.

[ Szerkesztve ]

(#1010) godzsy2


godzsy2
senior tag

Sziasztok!

Én kb. 2 hete vagyok "vegyes érzelmekkel teli" felhasználója az U-nak. Első nap nagyon örültem neki, hogy végre van egy androidos telefonom. Előtte egy HTC Diamondom volt, ami motorozás következtében elszenvedett egy kijelző-törést. Elfojt az LCD, betört az előlap, de érdekes módon még nyomásérzékeny. Gyönyörű telefon volt és mivel a formavilága az Xperia U-nak is hasonló, nem volt kérdéses, hogy megvegyem e a Sony termékét. A Vodafonnál rendeltem, két nap alatt meg is jött kicsiny városunkba. A csomagban a gyári fekete mellé a fehér előlapkát kaptam. Mivel a kollégámnak a legnagyobb testvére, az Xperia S van, ki is cseréltem egyből a fehérre, hogy ne hasonlítsanak.

Még aznap felraktam a fóliát és elég sok programot rányomtam a Marketről. Másnapra sajnos elszállt a rózsaszín felhő és jöttek elő az apróbb hibák, amiket az első érintés hevében kihagy a user. A bal alsó sarokban sajnos találtam egy subpixel hibát, ami csak fekete alapon látszik. Tudtommal nem cserélik a készüléket, mert milliópixelre 5db subpixel-hibát engedélyeznek és az az egy sajna még benne van a limitben. Ez nem is annyira zavar, már túl tettem magam rajta. Érdekes, hogy az öcsém Mini Proján is van egy. Nem értem egy ekkora cégnél, mint a Sony, hogy nem tudnak erre odafigyelni. A faterom 12ezer Ft-os Samsung Galaxy Minijén és anyám 70Ft-os Vodafone telefonján persze egy darab sincs. grrr.

A kijelző is hagy némi kívánni valót maga után, ugyanis kikapcsolt állapotban is látni a mátrixot egy bizonyos szögből, amiből felépül a TFT kijelző. Úgy kb. 4mm-enként különálló pöttyök vannak rajta horizontális és vertikális irányba is az egész kijelzőn. Elvileg ez a technológia része, rákérdeztem Bochára privátban és ő megnyugtatott, hogy nem gyártási hiba: vannak kijelzők amiken ilyen pöttyök, máson csíkok láthatóak. Az Xperia S-en viszont nem találtam ilyet, bár eléggé koszos volt a kijelzője. Érdekes, hogy nem ugyan azt a technológiát használják egyazon modellcsaládra. (vagy már nem is tudom.) Ezzel a pöttyözéssel meg sajnos az a bajom, hogy fehér és világosabb, élénk színeken látszik felcsillanni ezek a pöttyök. Ha mozgatom a kijelzőt, akkor mindig egy adott sor csillan fel és döntögetésre olyan, mintha halvány futófény lenne rajta. Ez az Angry Birds világos hátterén tűnt fel először. Magában a menüben ill. videó nézésekor nem jön elő, csak az ilyen rajzolt háttereknél vagy a Dead Pixel Test-ben.

Végülis nem a panellal van bajom, mert látszik, hogy nem a pixelekkel van a baj, mert más betekintési szögben eltűnik a csillám. De egyáltalán miért kell annak felcsillannia?!

De a legidegesítőbb dolog az a GPS. Borzalmasan sz*r a gps modulja. Lassan talál jelet. Az ablakban pl. nem is. 4-5 holdat megtalál, de egyáltalán nem akarja a pozíciót befogni. Kint a szabadban is 1-2 perc míg rátalál, 8-nál több holdat még nem is sikerült befognia, abból max. 5 volt teljesen aktív. Gyaloglás közbe, míg hazaértem a melóból egyáltalán nem akart pozíciót fogni. Már azt hittem földhöz vágom. Kénytelen voltam megállni, hogy meglegyen a pozíció. Jah, és mindez persze úgy, hogy a GPS Status-szal letöltöttem az A-GPS adatokat. Volt olyan is, mint amit Szlopa írt a #907-s posztban, hogy csak ki/bekapcs után fogott jelet.

Van egy kis tapasztalatom a GPS-ek terén, anno még egy Acer n35 GPS-es PDA-val kezdtem, megfordult már a kezemben jópár PNA és GPS-es telefon is, de egyik sem produkál ilyen botrányos időket. Pl. a Diamondom a Quick GPS segítségével a netről lerántotta egy hétre előre a műholdak pozícióit és mindig megtalált 10-11 holdat átlag 20mp alatt. (Na jó, QuickGPS nélkül az is szenvedett hosszú perceket, de akkor is megtalálta a 10 műholdat). Annyit a mentségére írok az U-nak, hogyha megvan a jel, akkor nem dobja el, azt fixen tartja. Ma kipróbáltam kocsiba is az új Primoval, 8 műholdból 4-5 átváltott zöldre és így már kiváló jelerősséget mutatott. De ha csak 3 vált zöldre, akkor csak átlagost jelez a program. Elveszni persze nem fogok vele, de ha menet közbe kell előkapni gyorsba a térképet, akkor biztos szidni fogom a Sonyt, ha nem pozicionál gyorsan és félre kell állni miatta. A haverom Samsung Galaxy Note-ja is baromi gyorsan befogta a jelet. Rábökött a Sygic ikonra, s mikor betöltődött sorra jöttek fel a kis rublikák és mire elővettem a zsebemből az enyémet, már meg is volt a jel. És nem a cellainfós segítséggel, hanem konkrétan a min. 4 kötelező műhold, hogy a magasság is meglegyen.

Remélem az ICS-el már ki fogják javítani ezt a hibát vagy az is lehet nektek már ki van, de nekem még csak a 6.0.B.1.564-es build van fent. Nem értem miért nem talál frissebbet a Companion.

Peestee83! megnéznéd nekem a PC Companion melyik verziójú? Nekem a 2.10.079 Production 24 van fent és azt írja, hogy a telefonom naprakész.

Egyébként senkit nem akarok eltántorítani a telefontól, mert baromi jó készülék. Engem a 4GB korlát sem zavar, annyi volt a Diamondban is, igaz az 3 évvel ez előtti készülék és 3 év alatt semmi előrejutás nem fedezhető fel részemről. Kicsit cinkes, de ott sem használtam ki a 4GB-t, itt sem fogom. Különben is a programoknak így is van 1,5giga.
Teszi a dolgát a készülék, a menüje gyors, mindig azt csinálja, amit nyomok, nekem kicsit hangos a készülék full hangerőn, és a hanghívással sincs bajom. Tisztán hallok mindenkit, engem is tisztán érteni. Végülis a kijelző nagyon szép, a gps is működik, csak lassan talál jelet. A funkcióját betölti, max. én kukacoskodom, mert én nem ehhez a pozicionáló sebességhez vagyok szokva. Nagyon jó kis készülék, de azok az apró hibák, amiket az elején említettem egy 65ezer Ft-os készüléktől nem várnám el. Ha minden klappolna a telefonnal, akkor azt mondanám ár/érték arányban tökéletes vétel. Egyébként a kollégám Xperia S-ének meg a visszaléptető gombjával van valami gubanc, ugyanis nem mindig reagál a nyomásra. Egy 100ezer Ft feletti készüléknél ez már nálam nagyon kiverte volna a biztosítékot.

(#1011) István89 válasza godzsy2 (#1010) üzenetére


István89
tag

Azokat a pöttyöket én is láttam, de én engem angry birds közben se zavart, mert észre se vettem, de ez az én hibám, mert nem tudom mit kellett volna figyelni. :D Bevallom én azt hittem, hogy direkt ilyen a képernyője.

A subpixel az milyen? Én nem vettem észre semmi ilyet, de ha elmondod hol kell nézni, akkor meg kéne nézni, mert lehet az összes U-ban jelen van, de az is lehet, hogy nem kéne megtudnom, mert engem is csak idegesítene. :)

(#1012) Nimda válasza godzsy2 (#1010) üzenetére


Nimda
addikt

Tegnap vettem egy ilyen készüléket és én samsung wave-röl váltottam,aminek köztudott a kijelzöje az egyik legszebb a kategóriájában.Anyagminöség terén is visszalépés a sony,de a rendszer kárpótol mindenért,mert aki használt már badát,az tudja miröl beszélek :) szóval ami hibákat felsoroltál,nagyon is lehet velük együtt élni,ha hibák egyáltalán,mert szerintem csak a technológiából fakadnak (kivéve a pixel hiba).Az,hogy nem samoleddel van szerelve,szerintem nem nagy érvágás,cserébe egy gördülékeny rendszert kaptam,egy nagyon is türhetö kijelzövel.

Egyetlen gondom vele az üzemidö,de ez ugye felhasználói szokás kérdése is...én maximálisan elégedett vagyok a kis herceggel :)

(#1013) youngboy válasza godzsy2 (#1010) üzenetére


youngboy
senior tag

Én is jártam már így egy Motorola Milestone 2-vel. Egy hét után ott virított egy zöld pixel a fekete hattéren. Baromi zavaró volt. Gariban nem javították. Én ezt a netes rendelés esetén távollévők között létrejövő szerződés esetén lehetséges elállási joggal oldottam meg. Igaz, csak egy hónap múlva kaptam vissza a pénzem.
A GPS-t próbáltad google maps-vel mindenféle kisegítő alkalmazás nélkül? Ablakban pl.az én desire s-m sem tud pozícionálni.

[ Szerkesztve ]

(#1014) peestee83 válasza godzsy2 (#1010) üzenetére


peestee83
aktív tag

Amint az otthoni gépem közelében leszek, megmondom neked :)

Amúgy a telefon nekem is azt mondta, hogy naprakész, csak a PC-s program jelzett. A frissítést is ő ajánlotta fel.

Cor ne edito

(#1015) István89


István89
tag

Látom, hogy azért sokakat vegyes érzelemmel használják a kis xperiat. Én egyelőre még nem bántam meg, bár én se szeretnék pixelhibát meg semmi ilyesmit, ezért egyetértek, ha bosszankodik valaki emiatt, de remélem tényleg nagyon nagy problémák nem lesznek vele. :)

(#1016) godzsy2 válasza István89 (#1011) üzenetére


godzsy2
senior tag

Jó, most már teljesen megnyugodtam a kijelzővel kapcsolatban, akkor nem csak az enyém olyan. Engem sem fog sokáig zavarni már.

A rendes pixelhiba minden színű háttérnél látszik és vagy fekete vagy fehér színben. A subpixel viszont az olyan, hogy csak az adott szín megy ki rajta, az RGB-komponensekből csak az egyik hibás. Nekem pl. csak fekete háttérnél látszik és kéken/szürkén világít. Azért nem zavar nagyon, mert pont olyan helyen van, ahol mindig kitakarja az ikonnak egy részlete, csak bekapcsolásnál lehet jobban felfedezni, mert ugye akkor fekete a háttér és csak középen van a sony és xperia szöveg.

Ha eddig nem fedezted fel, akkor szerintem a tiéden nincs. :)

(#1017) godzsy2 válasza peestee83 (#1014) üzenetére


godzsy2
senior tag

Sajnos nekem a PC-s program is azt mondja, hogy naprakész. Pedig nekem is vodafüggő a készülék. ST25i-s. Kivettem belőle a sim kártyát is és úgyse talál frissítést.

Pedig egy másik fórumon olvastam, hogy valakinek a kártyafüggetlen készülékét -igaz nem xperia u volt- csak a telenoros kártyával tudta lefrissíteni, a t-mobileossal nem.

(#1018) godzsy2 válasza youngboy (#1013) üzenetére


godzsy2
senior tag

A Google maps tudtommal használja a cellainfókat is helymeghatározásra, direkt nem próbáltam vele. A beállításokban is kikapcsoltam a Vez.nél.hálózatok hasz.-tát, hogy csak a gps-re hagyatkozzon. Ma reggel is kipróbáltam, ma azért ügyesebb volt. Ha így folytatja megbarátkozok majd vele. Már arra is gondoltam, hogy csak be kellett járatni. :)

Majd egyelőre hagyom az A-GPS adatok letöltését és úgy is ki fogom próbálni.

(#1019) Diablo50 válasza godzsy2 (#1010) üzenetére


Diablo50
tag

Szia ! Nekem már elég régóta van Sony Xperia U-m és eddig semmi probléma nem volt vele és nekem szerencsére még pixel problémám sincs tök fekete képet néztem és seholsem volt semmi pixel gond és amit írsz pöttyöket én csak erős napfényben látom ha forgatom a telót és nincs bekapcsolva szóval csak feketén van akkor látom a pöttyöket de hogy Angry Birdsben ? Se Angry Birds-ben se sehol máshol nem látom azokat a pöttyöket akárhogy forgatom a telefont csak a fentebb írt esetben vehető nálam észre meg egy tipp ne forgassad el a telefonaodat nem arra van kitalálva :DD és pl én csak kikapcsolt álapotban látom azokat a mátrix pöttyöket vagy miket de az téged miért zavar ha akkor látod ? ezt ne mértem :D viszont nekem máskor tényleg nem látszik , nem értem hogy neked miért.Ja és fehér meg világosabb színeken se villan föl az a pötty nekem.

GPS-t nem próbáltam de szerintem avval sincs gond.

Viszont nekem már nagyon régóta nem ez a verzió van fent : 6.0.B.1.564 mint neked hanem nekem ez a verzió van : 6.0.B.3.162 és az Én Sony Xperia U-m az gyárilag független de Vodás kártyát raktam bele.Nekem a PC Companion program jelezte amikor rádugtam a telefont.

Szóval Én 100%-osan elégedett Sony Xperia U tulaj vagyok semmi problémám sincs a teloval se hibák se lassulás se semmi már most is megint több mint 360 órája bevan kapcsolva és nincs gondja és az aksi is jól bírja.

Azért neked sok sikert a telefonhoz , úgy látszik sajnos mindig vannak a telefonokból kicsit rosszabbul legyártott példányok vagy hogy mondjam lehet most te fogtad ezt ki sajna. :F

(#1020) Tamarel


Tamarel
senior tag

Nekem igencsak gyors volt a GPS, pedig eredetileg valahol orszgágon kívüli pozíción állt.

A kijelzőn tényleg látni az apró pöttyöket, de ha fólia van rajta akkor már gyakorlatilag nem fogod észrevenni. Fóliát amúgy is érdemes rátenni, kevésbé koszolódik és jobban csúszik az ujjad. :)

[ Szerkesztve ]

(#1021) szponzor válasza Tamarel (#1020) üzenetére


szponzor
senior tag

Bár nincs ilyen telefonom, de aki a GPS-re panaszkodik, az próbálta már magyar gps.conf-ra cserélni az eredeti konfig fájlt? Root kell hozzá.

(#1022) jose999 válasza szponzor (#1021) üzenetére


jose999
senior tag

Root...na ez az :'(

Gránit bankos ajánlókódért keress privátban (8000 Ft jóváírás) „Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”

(#1023) szponzor válasza jose999 (#1022) üzenetére


szponzor
senior tag

Kicsit nézelődtem XDA-n, még nem nagyon van rá ROM, de gondolom ez amiatt is van, mert még nem nagyon tudták unlock-olni a bootloader-t. A függetlenét is nehéz nyitni?

(#1024) Nimda


Nimda
addikt

Ezt próbálta már valaki?

(#1025) peestee83 válasza godzsy2 (#1010) üzenetére


peestee83
aktív tag

A PC Companion nekem is ugyanaz, mint neked. Az jelezte, hogy a telefonom szoftvere frissíthető. A szoftver jelenleg a 6.0,B.3.162
A telefon (mint korábban is írtam) nem jelezte a frissítést, csak a PC-s program

Cor ne edito

(#1026) youngboy válasza godzsy2 (#1018) üzenetére


youngboy
senior tag

Szerintem ezeknek a telefonoknak net rásegítés nélkül pár perc is kellhet. Főleg, mozgás közben. Vagy he korábban teljesen más helyen volt pozícionálás. Én külföldön próbáltam mobilnet nélkül autóban menet közben. Kellet vagy 5-10 perc.

(#1027) jose999 válasza szponzor (#1023) üzenetére


jose999
senior tag

Nem tudom őszintén szólva... De szerintem igen

Nimda ez engem is érdekelne! Csak hát az angolom... :-)

[ Szerkesztve ]

Gránit bankos ajánlókódért keress privátban (8000 Ft jóváírás) „Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”

(#1028) godzsy2 válasza peestee83 (#1025) üzenetére


godzsy2
senior tag

és én ugyanennyiszer fogom leírni, hogy a PC-n lévő Companion írja, hogy a telefon naprakész. Persze ezzel együtt a telefon is azt írja ki és mégis az 564 végződésű build fut rajta. Nem értem miért nem lát újat.

Az öcsém Mini Projára egyből megtalálta az ICS-t.
Már arra is gondoltam, hogy a Mini Pro-n lévő Companion nem tetszik neki, ezért uninstalláltam és felraktam az U-ról, de így sem. Majd holnap melóhelyen megpróbálom szűz gépre rakni a Companiont, hátha.

(#1029) Nimda válasza jose999 (#1027) üzenetére


Nimda
addikt

Én sem vagyok erös angolból,de mivel a telóm garis,egyelöre nem nyúlnék hozzá :) no meg ha nyitva a bootloader,root is kéne,aminek még nem néztem utána :)

(#1030) István89


István89
tag

Nekem is azt írja, hogy naprakész, vajon ez mitől függhet, hogy máshol frissít, máshol nem. :)

(#1031) peestee83 válasza godzsy2 (#1028) üzenetére


peestee83
aktív tag

A fórumban is változó, kinek mi van fent. De ez még nem az ICS, hanem egy közbenső frissítés. Az jó kérdés megint, hogy miért nem mindenki kap ilyen frissítést. Én Vodás vagyok, Diablo 50 pedig (ha jól emlékszem) független telefon + voda kártya. Amúgy semmit nem vettünk észre a frissítés után, ami megváltozott volna a telefonon. Csak a McAfee-t rakta vissza nekem, amit leszedtem :D

Cor ne edito

(#1032) godzsy2 válasza István89 (#1030) üzenetére


godzsy2
senior tag

szerintem hálózatfüggő. csak akkor azt nem értem peestee83-nak miért frissített, mikor az övé vodás. Mondjuk a HTC Diamondnál is elfelejtették lezárni a telefont és független volt. :) Lehet neki is elfelejtették és a rendszer kártyafüggetlennek találta.

A Google Play meg Vodafone Sony Ericsson ST25i-nek ismeri fel a böngészőben, PC-n, még véletlenül sem Xperia U-nak. Tehát a vodás kártyafüggőséget látja.

(#1033) pit stop válasza István89 (#1030) üzenetére


pit stop
addikt

Nem egyszerre frissítenek minden telefont. Ez igaz ICS-nél is de itt is.
Nem néztem annyira utánna, nem tudom, hogy Sony serial number alapján, esetleg gyártási idő szerint vagy mi szerint teszi elérhetővé frissítéseket. Mivel ezt alapból nem kellett volna megkapni ezért lehet annak aki most ezt nem kapta előbb lesz ICS (ez volt eredeti magyarázat, hogy ide ezt a frissítést miért nem tervezték).
Szolgáltatótól ahogy látom most biztos nem függ.

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#1034) István89 válasza godzsy2 (#1032) üzenetére


István89
tag

Nekem is kártyafüggetlen, csak vodafone-os kártya van még benne, de már csak holnapig, de akkor tényleg fura. :)

pit stop

Ebben a széria számokban lehet valami, azt én is olvastam, hogy az alapján adják ki a frissítéseket, de ezt hol tudom én megnézni? Nem tudom, hogy van, de ha megkapnánk előbb az ICS, akkor nem lenne gond.:)

[ Szerkesztve ]

(#1035) husziahazban válasza pit stop (#1008) üzenetére


husziahazban
csendes tag

én is voltam már Sony boltban...nem tudom hogy az center volt e vagy sem de a lényeg h sony márka bolt....írtam nekik emailt hogy van e náluk ehhez a telóhoz USB OTG kábel...mondták hogy persze 2500 ft....ohh mondom nagyon jó akkor holnap megyek érte.....Erre természetesen nem volt kábelük...mint kiderült félreértették és azt hitték hogy sima adatkábel kell , de a legnagyobb poén hogy MÉG AZ SEM VOLT nekik :D:D:D szóval komolyan mondom beszarás....

Nekem elég jól müködik a telefon , a GPS iGOval 30 sec alatt talál jelet net nélkül...nem fedeztem fel semmi hibát ...2 hónapja van meg kb...erös napfényben én is látom a pötyöket ha ugy forgatom, de csak akkor

DE: eléggé elszomorít hogy eddig semmit sem tudtam hozzá venni amit szerettem volna , persze neten láttam egykét dolgot de nem nagyon szeretek rendelni....

médiában vettem egy tokot hozzá ami jónak tünt...bele is probáltam...frankón beleszorult....
na azóta kétszer esett le a telefonom (hálisten nem lett baja pedig nagyot koppant) a rohadt tok miatt mert kicsuszott belőle
.... erre a telóra egyszerüen az összes rohadt tok széles, szóval én inkább azt ajánlom tegyetek rá foliát és a zsebetekben ne tegyetek mellé mást....

jha még annyit hogy nekem sem frissül és én T-s vagyok

[ Szerkesztve ]

(#1036) pit stop válasza István89 (#1034) üzenetére


pit stop
addikt

Ezt valami nagyobb mágustól kéne megkérdezni, én sem tudom ez merre lehet fenn :F
Mrlujoak; xperia S topikja esetleg mivel szériából az pörög legjobban, vagy más okos... :U

(#1035) husziahazban:
Megtaláltam: Ennek fényében röhelyes ami megy :(

[ Szerkesztve ]

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#1037) husziahazban válasza pit stop (#1036) üzenetére


husziahazban
csendes tag

inkább ne mutattad volna meg :D:D bár még csak két hónap telt el a cikk óta...lehet hogy csak várni kell még :D de a legdurvább hogy eredeti hátlapot ebayen is csak 1et találtam.....4000 ft kínából

http://viewitem.eim.ebay.hu/Replacement-Original-Battery-Back-Door-Cover-For-Sony-Xperia-U-ST25i-White/280914829272/item

(#1038) youngboy válasza husziahazban (#1035) üzenetére


youngboy
senior tag

Nem lehet, hogy a függő/független dönti el ezt a frissítés dolgot?

(#1039) Tamarel válasza youngboy (#1038) üzenetére


Tamarel
senior tag

Nem. A függőség további késést jelent, de imei alapján szórják ki.
Nekem független és nincs frissítés.

(#1040) peestee83


peestee83
aktív tag

Szerintem amiatt nem kell senkinek aggódnia, hogy nem kapott frissítést. Szerintem (a tapasztalat alapján) csak kisebb javításokat tartalmaz. Majd az ICS... vagy a Jelly Bean - remélem lesz a herceghez :))

Cor ne edito

(#1041) Diablo50 válasza peestee83 (#1040) üzenetére


Diablo50
tag

Hajaj a zselés cukorkát Én is szeretném a Kis Hercegre :))

Igen amúgy nekem gyárilag független a telefonom jól mondja peestee83.

Szerintem ennek a frissítésnek köze van ahhoz hogy független-e a telefon , lehet tényleg független maradt valahogy véletlenül peestee83-é Én meg fixen úgy vettem.

A független telefonokra mindig előbb kijönnek az új frissítések ! Sok embertől ezt hallottam !

A másik meg az hogy lehet köze van az SI számhoz a frissítéseknek ugyan is a barátomnak Sony Xperia S van és az SI szám alapján kapta a frissítést.Ő Vodás szóval nem független és a lényeg hogy az elején csak pár SI számot adott ki a Sony Mobile és neki a legújabb volt és 26.-ai dátum volt szóval aznap kellet volna kapnia a frissítést de Ő csak még is rá pár napra kapta csak meg az ICS-ét ! [/B(B)]Facebookon (/B)írtunk is a (B)Sony Mobilenak(/B) hivatalos külföldieknek és egyből vissza is írtak(B) PM-et(/B) hogy régiótól meg ilyesmi dolgoktól változhat a dolog hogy ki mikor kapja meg ! Szóval akár ott is rá kérdezhettek.

Itt a linken megnézhetitek mi az az (B)SI szám(/B) bár az elején csak 6 db volt most már vagy 20 van vagy nem tudom nem számoltam : [link]

(#1042) István89


István89
tag

AZ ICS-ről még semmi hír? A második negyedévre ígérték, ha jól tudom, de valahol azt olvastam ez őszre fogjuk megkapni.

(#1043) jose999 válasza István89 (#1042) üzenetére


jose999
senior tag

Harmadik negyedévről szólmak a hírek mostanság

Gránit bankos ajánlókódért keress privátban (8000 Ft jóváírás) „Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”

(#1044) krisztian112 válasza jose999 (#1043) üzenetére


krisztian112
senior tag

Addig örüljetek amíg 2.3 Gingerbread van a telón,mert Az én Live walkman-emen egy BUGHALMAZ lett az ICS óta. Újraindulások és fagyások jellemzik a szoftver!! Úgyhogy inkább hálát adjatok az istennek :R :R

Huawei P10 lite

(#1045) sdd2 válasza krisztian112 (#1044) üzenetére


sdd2
veterán

Az az igazság, hogy kellett volna nyomni egy full wipe-ot és nem lenne egy bughalmaz.

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#1046) krisztian112 válasza sdd2 (#1045) üzenetére


krisztian112
senior tag

Full Wipe-ot is toltam. És gyári visszaállítást, amikor felraktam az ICS-t szóval nem lehet azt mondani, hogy nem lett volna jól felrakva.

Huawei P10 lite

(#1047) sdd2 válasza krisztian112 (#1046) üzenetére


sdd2
veterán

Akkor nem tudom mi lehet nálad a probléma. Egy családtag ma boldog tulaja lesz, én majd írok róla egy tesztet, arra az időre lenyúlom a U-t. ;] ICS-re kíváncsi leszek ennél a modellnél.

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#1048) Diablo50 válasza István89 (#1042) üzenetére


Diablo50
tag

Nekem ezt írta vissza Facebook-on Június 20.-án privát üzenetben a hivatalos Sony Mobile oldal amikor azt kérdeztem hogy mikor jön a Sony Xperia U-mra az ICS ::::::

The rollout plans for the Xperia NXT series (Xperia S, Xperia P and Xperia U) are progressing as planned.

The first smartphone to be upgraded will be Xperia S, starting from the end of June. Then Xperia P will follow, whilst Xperia U will receive it a little later in Q3.

As always we will keep you in the loop with the latest info as soon as we can.

- Johnny.

Szóval igen kb ősszel jön majd az ICS nekünk az U-ra amúgy külső változás nem sok lesz az ICS-el mert barátomnak az S-re már ki jött az ICS és kb ugyan úgy néz ki 1-2 ikon megváltozott meg jött be Walkman funkció megkapott még 1-2 extra funkciót de nagyjából ugyan úgy néz ki ja és természetesen GYORSABB LETT és nincs vele semmi bug halmaz meg ilyenek mint amit krisztian112 írt itt a fórumon ! nem volt se wipe se reset semmi csak simán 2.3.7 ről frissítette pc companionnal ICS-re a barátom és teljesen jól megy a telefonja !

[ Szerkesztve ]

(#1049) István89 válasza Diablo50 (#1048) üzenetére


István89
tag

Akkor reménykedhetünk benne, köszi az infót!

[ Szerkesztve ]

(#1050) peestee83


peestee83
aktív tag

Most vettem észre, hogy települt pár új program a telefonnomra: Voice Search, WhatsApp, Wisepilot.... Valaki nem tudja, mi telepíthette ezeket? Én nem voltam :)
Vagy ez a szoftverfrissítéssel került volna fel?

Cor ne edito

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.