Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:03

LOGOUT.hu

Xperia U - A Kisherceg

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6001) FoLey-v válasza FoLey-v (#6000) üzenetére


FoLey-v
addikt

6000-ik vok :D

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#6002) zsitvayb válasza huhuhuu... (#5999) üzenetére


zsitvayb
csendes tag

Na, akkor az egyik balfaszként jelentkezem, mikor cserélhetjük el a telefonunkat? Kíváncsi lennék a véleményedre... Biztos balfasz vagyok, hisz az idejét sem tudom mióta használok androidos telefonokat.
Minden balfaszságom ellenére, teljesen ugyanazokkal a programokkal, ugyanolyan beállításokkal, mint a GB-n most gyakorlatilag használhatatlan a telefon ICS-n. Sőt, még az előző telefonomon is nagyjából ugyanezeket a programokat használtam.
Mondjuk tény, hogy az .54-es frissítéssel egy fokkal jobb lett a helyzet.

(#6003) sutszi válasza zsitvayb (#6002) üzenetére


sutszi
veterán

Én nem tudom mit csinálsz, de nálam eddig totál rendben van a telefon.
Amióta elérhető SUS-on keresztül az ICS a T-seknek azóta nálam az van fent. Még nem rootoltam, nem flashtool-oztam semmit.
Szeptember óta tegnap volt először, hogy megfagyott...Ezt az egyet elnézem, ennyi idő alatt.

Egyébként sokáig bírja, Rendben teszi a dolgát...Annyira gyors ami a hardvertől elvárható. Kellően gyors és pattogós...
Igaz a Sony féle tárcsázót cseréltem mert az tényleg picit lassú..1-2 mp az érezhető azért.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#6004) huhuhuu... válasza zsitvayb (#6002) üzenetére


huhuhuu...
tag

Tudod : Akinek nem inge... Amúgy olyat -gondolom a többség- még nem hallottam panaszkodni , akinél rendesen működik . Csere nincs . Csináld meg magadnak , mert meg lehet ! :DD

...az emberek többségével nincs baj . Csak az a néhány aljas és ostoba minek van ezen a bolygón ...?

(#6005) zsitvayb válasza huhuhuu... (#6004) üzenetére


zsitvayb
csendes tag

Akkor legalabb tippeket adj, Mester! :DD

Viccet felreteve, meg fizetni is hajlando lennek erte, ha valaki egy hasznalhato telefont varazsolna belole. :))

[ Szerkesztve ]

(#6006) huhuhuu... válasza zsitvayb (#6005) üzenetére


huhuhuu...
tag

Mester az nem vagyok , de néhány készülék már megfordult a kezemben . Vissza kell olvasni . Leírták már mások , hogyan lehet flashelni , rootolni , letakarítani . Meg én is leírtam szerintem miért érdemes már a GB-től szűz ROM-os telepítést csinállni . Én újra raknám GB-től , root , szemét le és ennyi . Felesleges manager programokkal is jól össze lehet kutyulni a működést . Szegény procit akár őrületbe is lehet kergetni .
Próbáld ki !

[ Szerkesztve ]

...az emberek többségével nincs baj . Csak az a néhány aljas és ostoba minek van ezen a bolygón ...?

(#6007) Jimmy66 válasza zsitvayb (#6002) üzenetére


Jimmy66
senior tag

Még nincs is .54 frissítés hivatalosan! Ja, hogy Te már felügyeskedted flashtool-lal, meg még egy csomó mindent felügyeskedtél. Hát lehet, hogy ezért nem működik jól nálad. Ügyeskedd vissza a GB-t...

(#6008) haly


haly
őstag

Sziasztok! Gondolkozom egy ilyen telefon megvásárlásán. Családba került egy Huawei Y200. Ez az egyetlen androidos teló, amit itthon huzamosabb ideig nyomkodni tudtam. Nem rossz kis telefon, viszont egy picit erősebb is lehetne. A kezdőképernyők között való ugrálás nem a legsimább, a böngészőt meg néha bezárja magától, ha több lapot nyitok meg, nem beszélve arról, hogy kicsivel erősebb játékok (szókereső is :DDD ) akadnak rajta. Na de nem is erről a telefonról akartam írni, hanem, hogy ehhez képest mennyire jó az U. Múltkor nyomkodtam boltban egy U-t, de meglepetésemre kevésbé tűnt gördülékenynek mint ez a Y200, pedig gingerbread volt rajta, és abban az 5 percben tették ki, amíg elmentem egy másik pulthoz. Egy xperia tipo-t is kipróbáltam, az meg ICS ellenére sokkal gyorsabbnak tűnt. Mennyire lehet ilyen kis használat során következtetéseket levonni?

(#6009) freemanone válasza pit stop (#5966) üzenetére


freemanone
őstag

rendeződnek a dolgok és több az időm :D amúgy igen root kell hozzá, de mintha backup-hoz nem lenne szükséges, csak a gyári appok törléséhez. Mindig root-al használtam szóval bizonytalan vagyok benne.

(#5979) sssent: Ez szerepel a mellékelt használati utasításban is, így kénytelen kelletlen, de ezt el kell fogadni sajnos. Egyébként párom használja a U-t és hetente indítja csak újra. A legfrissebb 54-es ICS fut rajta, amit tegnap tettem fel neki, így hogy lett egy kis szabadidőm. A 10-es rommal sem volt problémánk. Annyit tudni kell, hogy 69 előre telepített alkalmazást ítéltem szemétnek a telefonon. Köztük vannak olyanok amiket valaki biztos hogy használ, de nekünk nincs rá szükség. A teljesség igénye nélkül egy lista ami így eszembe jut: FB és a 8db hozzá tartozó plugin, timescape widget had, McAfee, google lyrics extension, google vioce dialer és vioce search, google search (böngészőt használjuk erre), wikipedia extension, picasa és még sok más.
A gyári launcher helyett (nem pedig mellett!) holo launcher van, Xperia T stílusú statusbar, hogy legyenek widgetek, valamint holo locker, hogy a zárképernyőn lévő ikonok választhatóak legyenek, valamint 5db-ra bővíthető ezeknek száma. Asztalok száma és megjelenési stílusa így választható, egy pici apk-val beállítható a statusbarban lévő widgetek száma és hogy milyen opciók legyenek, kb 18 választható elem.
Egy asztalt használ és azon van 3 ikon plusz a dock 5 ikonja, valamint az NXT digital clock widget. Röcögést nagyon ritkán tapasztalni és akkor is amikor az alkalmazások között lapozgat egy-egy apró micro lag, amit nem neveznék vészesnek. A chrome böngésző bugos és még az én P-men is durva akadásokat tud produkálni (azért emeltem ki, mert gyárilag elő van telepítve ez is). Alkalmazások közötti váltás (pl zene - böngésző) nem jelent neki problémát. Az 512mb memória akkor jelent gondot, ha heti restartot nem szeretnéd megtenni és mindenképp ragaszkodsz egy 24/7-es telefonhoz. A módosításokat is azért részleteztem, mert a teljesen gyári rendszerről nem tudok nyilatkozni. Gyorsnak gyors, de csak friss rendszert láttam teljesen gyári állapotban.
Összességében a U egy nagyon jó telefon, de meg kell érteni, hogy 512MB ram-al nem fogja megváltani a világot és pár naponta, de inkább hetente nem árt újraindítani. A 4GB tárhely szintén fájó lehet, de ez sajnos ennyi. Egyébként van fent egy app, ami a heti restartot elvégzi automatikusan minden vasárnap hajnal 5-kor.

Akkuidő: kb 1,5 nap hasonló használat mellett mint amit kérdeztél az 5671-es postban.
Egész pontosan, gmail, gnaptár, gtalk, twitter, whatsapp, kakaotalk, viber van folyamatosan sync-elve a többi ami van csak akkor ha megnyitja az app-ot.

Ha valakit érdekel oda tudom adni a launcher+locker+statusbar modokat és CWM-ből flash-elve két csomagot egy a nexus-okhoz nagyban hasonlító rendszert kap végeredményül. Előtte backup kötelező, ha vissza akarsz állni fájdalom mentesen, mert a launcher a gyárit cseréli le, nem pedig mellé települ.
Sőt van egy AC!D Audio mod is, amitől fejhallgatóval érezhetően sokkal szebben szól és új walkman lejátszó is jár mellé, amit az Xperia V-ből szedtek ki! :D

[ Szerkesztve ]

(#6010) freemanone válasza haly (#6008) üzenetére


freemanone
őstag

ha a tipo-t gyorsabbnak érezted mint a U-t akkor ott valami nem kerek software oldalon arra a nyakamat teszem! :DDD
Ami érdekes az esetedben, hogy a tipo és az Y200 ugyanazzal a vassal megy, de mint mondtam ott valami nagyon nem kerek.
Van nekem itt egy tavalyi Xperia Play amiben 1,4ghz-es spandragon van, (még mielőtt valaki nekem esik tudom, hogy a Sony 1ghz-esként tünteti fel, mert downclock-olva van, de ettől az még 1,4 alapjáraton vagy higyjem el hogy 2ghz-ig lehet húzni egy 1ghz-es procit? :U Nálam 1,6GHZ-en járt, de teszt erejéig volt 2ghz-en is) érezhetően lassabb mint a P és a U, amik HW-ben megegyeznek leszámítva a ram mennyiséget. A U sokkal gyorsabb, mint a Tipo vagy az Y200. Főleg ha gakorlott droidos kézben van és normális rendszer fut rajta.

megj: van akinek a windows 7 is lassú szar, pedig jó a gépe. :U akinek nem inge....

[ Szerkesztve ]

(#6011) molfer98


molfer98
csendes tag

Csak nálam van olyabn hiba hogy fehér képeknél szép szabályos csikokban néhol van pixelhiba?

(#6012) freemanone válasza molfer98 (#6011) üzenetére


freemanone
őstag

szerintem te a digitizer-re gondolsz. :)) magyarul az érintőpanel rácspontjait látod! Ez a U-nál sajna fehér tartalomnál eléggé látványos.

[ Szerkesztve ]

(#6013) sssent válasza huhuhuu... (#6004) üzenetére


sssent
senior tag

Pontosan ez a gond, az itt olvasható panaszok nem adnak reprezentatív mintát, hiszen akinek nincs semmi gondja/kérdése a telefonnal kapcsolatban, az tán nem is olvassa ezt a topic-ot. Nekem sincs időm pl. a Desire topic-ját követni.

zsitvayb:

Az androidos alkalmazások minősége rendkívül változó (warez források esetén ez hatványozottan áll), sokszor 1-1 alkalmazás képes egészen elképesztő és többnyire meghatározhatatlan eredetű hibajelenségeket produkálni. A megoldás, hogy nem telepítgetünk mindent ész nélkül. Attól, hogy valami másik készüléken látszólag működött, még lehet bug-os, a frissítések közti változásokról nem is beszélve. Tehát új telefonnál problémák esetén érdemes teljesen szűz gyári rendszerrel kezdeni, és 1-2 hétig semmit sem telepíteni rá, de nem indítgatod újra, használod ahogy kell. Beállítod a google sync-et, böngészel, zenét hallgatsz, fotózol, stb. - már az alap rendszer is rengeteg dologra használható. Ha gyári állapotban is hülyeségeket csinál a telefon, akkor én személy szerint dobom, mert az egy hulladék. Ha stabil, akkor lehet kezdeni a sw-telepítést - lehetőleg nem huszasával - és figyelni a hatást.

Kezdő androidosok a fentit jellemzően nem tartják be. Hiába, gyerek a játékboltban :) Erős a gyanúm, hogy a fent olvasható rengeteg probléma egy jelentős része innen ered. No meg a jó magyar warezolós mentalitásból, nehogy már egy 50-150K-s telefonra kiadjunk még 2-3K-t software-ért, ami még csak nem is villan a BKV-n. És igen, akinek nem inge...

freemanone:

Köszönöm a szép hosszú választ. Ezzel az újraindítási igénnyel az a bajom, hogy elméletileg nem lehetne rá szükség, ha valóban rendesen meg lenne írva a sw. Némi app-fejlesztéssel a hátam mögött van némi fogalmam róla, hogy hogyan működik a rendszer memória-mgmnt-je. 2.2 alatt ez a gyakorlatban is működött Én soha nem használtam semmilyen task-killert, mert rendes sw-környezetben(!) csak negatív hatása van, akármilyen intenzíven is használt a rendszer. Kizártnak tartom, hogy az ICS-ben sikerült volna ilyen alapvető dolgot elk***ni. A hw-igénnyel meg ne gyere, a mostani Dezirém gyengébb (ugyanennyi RAM-mal). Ha ez működik, az U-nak is működnie kell. Vagy valami bizony el van k***va.

Az alkalmazásgyomlálással egyrészt az a bajom, hogy szolgáltatói telefont nem szívesen root-olok, 3x-os összegért "nincs kedvem" függetlent venni. Másrészt - visszakanyarodva a tisztességes gyártói hozzáálláshoz és memóriamgmnt-hez - a telefonnak a gyári bloatware-rel együtt is működnie kéne.

No mindenkinek boldog karácsonyt! Mára nekem ennyi elég lesz a telefonbeszerzésből.

(#6014) freemanone válasza sssent (#6013) üzenetére


freemanone
őstag

Az általad leírt használatra Én a U-t szivesen ajánlalám. Az általam elvégzett módosítások is a már megszokott kényelmi funkciók hiánya miatt történtek. Hamarosan talán ez is révbe ér a Sony-nál, mert az új launcher a leírás és képek alapján egész pofás lett, de még mindig hiányos nekem egy picit. :)
Gyári bloatware viszont az érzéseim szerint P/S szintű modellekre lett kitalálva és belepréselték a U-ba is. A timescape elég sok memóriát zabál, a FB app még a 4 magos csodákat is megakasztja. Szép meg jó ez a közösségi integráltság, de nem optimalizálták az alacsonyabb memóriához.
A root-ot meg a multaddal tudnod kéne, hogy maradéktalanul el lehet tüntetni, így az semmiféle garancia vesztést nem vonz magával, de ettől függetlenül tökéletesen megértem a nézetedet, hogy amelyik készülék nem működik 100%-osan gyári állapotában az kuka. Csak sajnos a mai világban ezt "megengedhetik maguknak" a gyártók.

Békés Boldog Karácsonyt neked is és minden más fórumozónak! Én leszek még ma, de csak hellyel közzel! :)

(#6015) Boonen007


Boonen007
őstag

Sziasztok!

Tervezem egy U vásárlását, lesz rá hivatalos JB?

(#6016) freemanone válasza Boonen007 (#6015) üzenetére


freemanone
őstag

nem.

(#6017) Shara válasza Jimmy66 (#5993) üzenetére


Shara
tag

Hogy lehet ezt felrakni a telefonra? Van benne magyar nyelv?

(#6018) freemanone válasza Shara (#6017) üzenetére


freemanone
őstag

innen letöltöd és egy file managerrel felteszed: [link]
a nyelvet a rom határozza meg, ha most van magyar, továbbra is lesz.

[ Szerkesztve ]

(#6019) mr.tamasbiro


mr.tamasbiro
őstag

Egy kérdésem lenne:
Asszonynak a telefonja 2 napja nem akar kapcsolódni wifire ha igen utána rögtön ledobja magát.
Mi lehet?
Szerviz vagy kérjek cserét vagy csak a frissítés kell neki.
T-Mobilos és 1 hetes teló,azt hiszem 2.3.7 van rajta.

(#6020) w333 válasza mr.tamasbiro (#6019) üzenetére


w333
félisten

A Router-t a Wifi beállításoknál állítsd át bgn-ről > bg-re (54mb/s) :K
Aztán frissítsd a legfrissebb ICS-re ;]

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#6021) Jimmy66 válasza freemanone (#6018) üzenetére


Jimmy66
senior tag

Pontosan! :R

Szerintem jó. Itt az Xperia TL Jelly Bean videójában is már ilyen a Launcher...

(#6022) Shara válasza freemanone (#6018) üzenetére


Shara
tag

ES File Explorer van a telefonomon. Odáig eljutok hogy letöltöm és kicsomagolom, de nem tudom hogy kell telepíteni. Sajnos nem tudok angolul. Leírnátok lépésről lépésre hogy hogyan kell feltelepíteni a telefonra? :B

(#6023) stifi válasza Shara (#6017) üzenetére


stifi
senior tag

letöltöd a filet, és elindítod a telefonodon, felrakja magától! (ha zip kiterjesztéssel szedi le, akkor át kell nevezni .apk kiterjesztésre!
a szövegeket a rendszertől veszi, így multilanguage!

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#6024) freemanone válasza Shara (#6022) üzenetére


freemanone
őstag

com.sonyericsson.home.apk <<--- ezt a filet töltöd le. felmásolod a telefonra. ES file explorerrel megkeresed és rákatt, majd telepít gomb. tádá! :DDD

(#6025) Shara válasza freemanone (#6024) üzenetére


Shara
tag

Sikerült, köszönöm szépen! :)

(#6026) #13110016


#13110016
törölt tag

Ezt az új home lauchert, csak rootolt telefonra lehet feltenni?

(#6027) freemanone válasza #13110016 (#6026) üzenetére


freemanone
őstag

Nem hinném. Simán mennie kéne root nélkül is.

(#6028) #13110016 válasza freemanone (#6027) üzenetére


#13110016
törölt tag

Köszönöm a gyors választ.
Kipróbálom én is. Köszönöm!

(#6029) zsitvayb válasza Jimmy66 (#6007) üzenetére


zsitvayb
csendes tag

Jaaa, hogy teljesen szűz GB-re raktam az ICS-t teljesen hivatalosan SUS-sal, jaaa, hogy teljesen hivatalosan a telefonom ajánlotta fel a .54-es frissítést...jaaa, hogy olvass kicsit vissza, mielőtt hülyeségeket beszélsz...jaaa, hogy boldog karácsonyt Neked is. :)

huhuhuu...: Így történt...manager program sincs...mindegy, ez ilyen. Igazából szóra sem érdemes. Igazából az a baj, hogy még mindig az x. éves desire-hez hasonlítanám, holott nagyon nem ugyanaz a kategória a két telefon.

[ Szerkesztve ]

(#6030) #13110016


#13110016
törölt tag

Hol tudom a beállításokat módosítani? Pl a képernyők számát stb?

(#6031) #13110016


#13110016
törölt tag

Közben meglett.

(#6032) #13110016


#13110016
törölt tag

Teljesen jó ez a Sony téma. Végre nem kell 5 képernyő.
Kár mondjuk, hogy a menüben nem lehet megváltoztatni az ikonok számát... de gyors is.
Sztem jó!

(#6033) godzsy2 válasza huhuhuu... (#5999) üzenetére


godzsy2
senior tag

E mellett a balf@sz mellett nem akartam elmenni szó nélkül, de mivel most karácsony van, így csak ennyit reagálok rá: Boldog Karácsonyt kívánok Neked és az összes többi Xperia U tulajdonosnak itt a fórumon. Töltsétek kellemesen az ünnepeket. :)

(#6034) haly válasza freemanone (#6010) üzenetére


haly
őstag

Fene tudja. Az U-t, és a tipo-t is csak futólag, maximum 1 percig nézegettem, mert nem volt időm. Majd ha valakit találok akinek U-ja van, majd megtapogatom. Minden esetre én is baromira furcsálltam, de lehet, hogy csak amiatt, mert akkor lett kiállítva, azt nem tudom.

(#6035) Jon Mathias


Jon Mathias
senior tag

Vodánál még nincs 54. most frissítettem hátha de izzik az akksi akad az egész megy vissza a GB

AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.

(#6036) FoLey-v


FoLey-v
addikt

Kellemes Ünnepeket kívánok minden Sony Xperia U tulajdonosnak! :D

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#6037) pekka93


pekka93
csendes tag

na befrissítettem én is ics-re hát nem olyan gördülékeny mint a gb és beállításoknál is kidob ha a futó alkalmazásokra megyek valami 5let?(minden gyári pcc-vel frissítve

szerk: közbe egy ujraindítás megoldotta a dolgot:) :B

[ Szerkesztve ]

(#6038) pit stop válasza sssent (#5991) üzenetére


pit stop
addikt

Kolléga már leírta egyik lehetséges okot, hogy a Dézi maga korában feljebb volt pozícionálva, így külön jobban ráoptimalizálták, U meg megkapta nagytestvéreitől - de alapvetően nem emiatt akartam írni.
Sony jelzi előre felhasználói kézikönyvbe ha laggmentes perfekt működést akarsz indítsd újra, ha neked ez olyan rettenet megterhelő akkor nem kell ezt választani. De legalább előre feketén-fehéren közlik. Ha ezt nem szeretnéd válassz olyan telefont, amiben több a RAM.
Nem mellesleg elővenném a nemrég írt példám, hogy ne mondd nekem, hogy hónapokig-évig soha ki nem kapcsolt nem csúcs-droid nem fog laggolni egy idő után, amin alap felület van. Vagy akkor te csinálsz valamit nagyon jól, és ha nem felső kategóriában gondolkodsz Desire-t ne add el :D

Wifire és mobiladatra összegzésed sántít. Alapvetően igazad van, ha állandóan mennek adatok, akkor wifi kevesebbet eszik, 3g meg jobban zabálja akksit. Ugyanakkor egész napos bekapcsoltság esetén - ha épp nem vagy torrentközpont, ami mobilban nem hiszek - nem teljesen így van az. Wifi állandó kapcsolatban van routerrel - akkor is ha adatforgalom nincs. Mobilnet esetén valóban nagyobb adatforgalom miatti energiafelvétel, ugyanakkor az csak akkor aktivizálja magát ha valós adatforgalom van. Tehát ha nem fél percenként jön egész nap leveled, akkor 3g kevesebbet eszik összességében.

Visszatérve a telefonra ha teheted próbáld ki - teszteld saját igényeidhez. Ár/érték arányban állítom hogy a legjobb telefon jelenleg (főleg T-nél). Van akinek több az igénye, de akkor az magasabb árkategóriában meg is találja ahhoz a vasat (ott nagyobb a kijelző is, IJ - meg kell szokni; ez a zárójeles rész nem feléd szólt, csak általánosságban).

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumlakónak! ;] :K

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#6039) csacsi67 válasza pit stop (#6038) üzenetére


csacsi67
addikt

Egyet értek teljes mértékben bele kell olvasni más topicba is .SGS III HTC One X ott is megy ez a lagg téma.Ez az Android betegsége.Volt Desirem nem sokkal hogy megjelent azzal is volt elég gond.Mint ahogy egyik forumtárs is irta Neki is van U meg P-je is a chrome még a P-t is megakasztja.Se android fan se alma fan nem vagyok jelen pillantaban egy P-t meg egy Iphone 5 használok az almán a chrome 2 x olyan gyors mint a P-n akksi idöre szintén ugyan ezt el lehet mondani.

(#6040) agymenő


agymenő
tag

Sziasztok!

Telefonomom az ics van(Xperia U). A gondom az hogy a Shadow Gun pálya betöltés előtt kilép a főmenübe.

Másnál is van így? Fent van még a NFS Most Wanted de az hibátlanul megy.

AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG

(#6041) FoLey-v válasza csacsi67 (#6039) üzenetére


FoLey-v
addikt

Nekem az ICS-n 2x gyorsabban tölt a böngésző mint GB-n és nem chrome-t használtam :)

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#6042) Jimmy66 válasza zsitvayb (#6029) üzenetére


Jimmy66
senior tag

Akkor Te vagy a kiválasztott! ;]

Boldog Karácsonyt!

(#6043) freemanone válasza csacsi67 (#6039) üzenetére


freemanone
őstag

+1 neked és pit stop-nak is! :K :C

(#6044) csacsi67 válasza freemanone (#6043) üzenetére


csacsi67
addikt

Ezt láttad?[link]

(#6045) freemanone válasza csacsi67 (#6044) üzenetére


freemanone
őstag

Én ezt használom, nem jön be, hogy a toggle widget-ek külön tab-ra vannak osztva a notifications-től. Ez most ugyan a P-ről készült így hirtelen, de a U is ugyanígy néz ki. :K

[ Szerkesztve ]

(#6046) Jimmy66


Jimmy66
senior tag

Karácsonyi és újévi háttérkép.

(#6047) Bogyi007 válasza Jimmy66 (#5961) üzenetére


Bogyi007
veterán

Play áruházban én ezt nem találom....

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#6048) #TOTTI válasza Bogyi007 (#6047) üzenetére


#TOTTI
őstag

Letöltöd a linkről és telepíted, ez nincs Play Áruházban mivel... had ne magyarázzam el. :)

(#6049) air válasza Bogyi007 (#6047) üzenetére


air
nagyúr

Ennyire nem lehetsz kocka! :W

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#6050) #13110016 válasza freemanone (#6045) üzenetére


#13110016
törölt tag

Hogy tudom így beállítani, hogy egyből elérhető legyen pl a WI-FI gombja?
Anno Samsung-on alapból, ilyen formában ott voltak ezek a gombok, és zavbart is, hogy Sony-nál nme lehet beállítani...
Akkor ezek szerint mégis?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.