Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7340) meili


meili
tag

Probléma:
Ma reggel, amikor megnyitottam a Galériát, az összes fénykép hiányzott belőle. Nem csak a galériában nem látszódtak, hanem egyáltalán nem is voltak a kártyán, fájlkezelővel, majd számítógépen nézve sem voltak meg, rejtett fájlként sem. Nem csak a telefonnal készített fényképek, hanem minden képfájl, ami a telefonon volt. A telefonnal készített videók is eltűntek, sajnos más videók nem voltak a telefonon, ezért nem tudom, hogy azok is eltűntek volna-e.
Gyári T-Mobile-os Froyo van még a telefonomon.

Előzmény:
Tegnap este lefekvés előtt rátettem a telefonra egy .nomedia kiterjesztésű fájlt, hogy majd ma próbálgatom, hogy hogyan hat a Galériára. Nem tudom, hogy köze van-e a dologhoz. Először az SD kártya gyökérkönyvtárába tettem, utána áthelyeztem egy üres könyvtárba, hogy ne zavarjon be. Nem emlékszem, hogy ez után belenéztem-e a galériába.
Másik ami okozhatta, hogy tegnap telepítettem fel az mg01 GYIK-jában található tTorrent nevű progit, amit csak megnyitottam, de még nem használtam, szóval nem hiszem, hogy ez okozta.

(fél)Megoldás:
Számítógépen Undelete Plus progival megnéztem a memóriakártyát, látta is a fájlokat, de visszaállításkor több, mint a felét sérülten állította vissza.

Szerintetek mi okozhatta?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.