Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Mini-ITX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:36:22

LOGOUT.hu

Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36601) A Zéé


A Zéé
addikt

az mitől lehet, hogy ha a Metis felső USB3-as csatijába dugom a wireless egér vevőjét, és mellé rakok egy pendrive-ot, akkor az egér megbolondul? Ugrál össze-vissza a kurzor, nem veszi a kattintást, illetve random mód görget.
Sajnos muszáj előre raknom, mert ha a hátsó usb-be dugom, akkor meg a vétel nem az igazi. Következő fizu után tervezek venni új egeret, addig kell együtt élnem ezzel a helyzettel, csak fura akkor is.

Just a simple Lineman...

(#36602) tomi5244 válasza A Zéé (#36601) üzenetére


tomi5244
őstag

Csak akkor csinálja, ha mellé dugsz egy pendriveot? Mert akkor lehet az zavar be neki. USB hosszabbítóval nem próbálkoztál? Amúgy nekem elég sok vezeték nélküli egerem volt, és soha nem okozott gondot a távolság, érdekes tapasztalat a Tied.

[ Szerkesztve ]

(#36603) A Zéé válasza tomi5244 (#36602) üzenetére


A Zéé
addikt

csak akkor, ha valami be van dugva mellé. Én se tapasztaltam még ilyent amúgy, pedig volt már vagy 4-5 vezetéknélküli egerem. Azért is furcsállom, hogy ez most van. :)
Nem egy drága egér ez a mostani, kb 4k-ért vettem, csak gyorsan kellett valami, amikor a másik gariba ment, a drágább wireless egerek közül meg mindnek van valami hülyesége ami miatt nem akartam (akarok) sok pénzt adni rá. Fogásra bejön, csendes is, de pl. a középső klikk is meghalt, meg a nagy dpi-t nem is szereti, szóval cserélve lesz mindenképp.

Just a simple Lineman...

(#36604) turbuczn


turbuczn
tag

Sziasztok,

egy kis segítséget szeretnék kérni:
Találkoztatok már olyannal, hogy egy letöltős gép, alaplapi hálózata az internetelérésben lassú, helyi hálózaton viszont a megfelelő sebességgel dolgozik? Közben a utorrent fagy egyetlen letöltés alatt is.
A rendszer a következő: egy Synologyi NAS, Asus gibabit router, Asrock am1h-itx alaplapos kis letöltős gép, amivel probléma van. A letöltés a NAS felé, hálózaton történik, másik gépen ugyanazon utorrentes programmal tökéletesen működik. A Asrock alaplapos letöltős gépen a net sebesség 500/200 mbit/s helyett csak 140/4!!! mbit/s, több böngészőből, újratelepített oprendszer mellett is, friss driverrel, másik routerrel is, másik UTP kábellel is, viszont ha NAS felé másolok, akkor a rendszer fel, és le is 80 mb/s-es sebességgel pakolja át a dolgokat. Ráadásul a utorrent rosszalkodik, fagy, nem tölt felfelé rendesen, és néha kiírja 1-1 torrentnél, hogy elveszítette a kapcsolatot a halózati meghajtóval.
Fogalmam sincs mi lehet a probléma, ezért kérem itt a tanácsotokat! Az frissen telepített oprendszer miatt gondolom, hogy valami hardveres gond lehet, korábban nem volt gond ezzel. A ping tökletes, mindig 1 ms alatt, vagy azzal egyenlő. Garanciális még az alaplap, de nehezen megfogható a probléma. :( Valakinek valami ötlete?

(#36605) cinemazealot válasza turbuczn (#36604) üzenetére


cinemazealot
addikt

Először egy kérdés: "mbit/s" alatt "megabit per szekundum", azaz Mbps értendő, "mb/s" alatt pedig megabájt per szekundum, azaz MB/s értendő? A mega, azaz "milliószoros" prefixum nagy M betűvel, a bit kis b-vel, a bájt nagy B-vel írandó.

1.
A "másik" gépen lévő uTorrent pontosan ugyanaz a verzió, mint ami az ASRock-os gépen töketlenkedik? Mert nemrég olvastam valahol, hogy a uTorrent legfrissebb verziói bugosak és fagynak, míg régebbiekkel ilyen gond nincs.

2.
Próbáltad már másik operációs rendszerrel a kérdéses gép hálózati sebességét? Pl. egy Ubuntu Live pendrive-ról indítva?

(#36606) turbuczn válasza cinemazealot (#36605) üzenetére


turbuczn
tag

Mbit/s a netsebesség, azaz Digi 500-as netem van, a MB/s meg amiben az átviteli sebességet mér a windows másoláskor. Ugyanaz a két gépen lévő torrent verzió, a legújabb. A régivel sem jobb a helyzet, ezt már próbáltam.
Még nem próbáltam ubuntuval, az lesz a következő, megírom az eredmény.

[ Szerkesztve ]

(#36607) Pete55555


Pete55555
addikt

Na, kicsit "pakolásztam" :)
Sajnos ennek a tápnak elég hosszú kébelei vannak, így most ennyit tudtam kihozni a dologból - szerintem ennél többet ebben az állapotban nem lehet.

Galéria

Alap állapotban enyhe szélzaj hallatszik, ez a Neo-nál nem volt. Még kutatom, hogy a SWIF2-k, vagy a táp ventije lehet a ludas. De egyáltalán nem vészes, alig hallható - már az oldallapok a helyükön vannak.

...Szeretem leracsniztatni...

(#36608) turbuczn válasza cinemazealot (#36605) üzenetére


turbuczn
tag

Az ubuntu próba eredményes, ott rendben van a sebesség. Így tovább kutatok a driver probléma után, de ha valaki tud valamit javasolni, ne fogja vissza magát. Jelenleg akkor csak a Windows 10-nél van ez a probléma.

(#36609) cinemazealot válasza Pete55555 (#36607) üzenetére


cinemazealot
addikt

Nagyon durván jól néz ki a cucc! :C Végül a táp alá bekerült az az átlátszó Zalman?

A szélzaj forrására én is nagyon kíváncsi vagyok. Továbbra is fenntartom azt az elképzelésemet, hogy a lukacsos fenéklemezen fekvő SWIF2 okozza. Tudsz olyat csinálni, hogy bekapcsolt állapotban, kicsit elemeled a fenéklemeztől (akár úgy is, hogy a tápot addig kiveszed), hogy halld csökken-e a szélzaj vagy sem? De simán lehet az is, hogy a VGA ventijei vannak közel a táphoz.

(#36608) turbuczn
Na, szuper, akkor azt már tudjuk, hogy nem vas hiba. :) Ha nagyon nem találsz más megoldást, az még továbbra is opció, hogy telepítesz rá egy Ubuntut, és a továbbiakban nem uTorrent-tel töltesz le, hanem pl. Delugéval.

[ Szerkesztve ]

(#36610) Pete55555 válasza cinemazealot (#36609) üzenetére


Pete55555
addikt

Köszi :R

Nem, egyrészt nem fért be, másrészt épp most sikerült beszereznem egy másik SWIF2 120P-t ;] (Értsd, 2 perce :D )
Az lesz majd berakva alá, viszont a tápot át kell alakítani, mert a kis "dudor"-tól ahol a táp venti van, nem fér be a 120-as. Vagy esetleg egy komplett új házat csinálok a tápnak, lehet végül ez lesz, mert még talán egyszerűbbnek tűnik.
A szélzajt teszteltem előtte. Van videó is. Gyakorlatilag csak valami "fehér zaj" hallatszik, sajnos ennyire képes a Redmi 3Pro mikrofonja, viszont élőben alig hallottam valamit, a Z9 Neo egy hangyaf*sznyit hangosabb volt.
Ezek miatt én is inkább arra gondolok amit te is írtál, a tép nagyon közel van a VGa-hoz - nincs köztük 1 cm sem. Ha meglesz a táp átalakítás, akkor egy kicsit lentebb kerül a táp, és remélem megszűnik ez a hang, de egyébként egyáltalán nem zavaró, minimális szélzaj.

...Szeretem leracsniztatni...

(#36611) gabriel26


gabriel26
tag

3 oraja megy a matek, de nem ferek el sehogy sem :O

(#36612) Csokilama válasza gabriel26 (#36611) üzenetére


Csokilama
tag

Túl magas a CM blokk? Az is helypazarló mint az Krakenék, ugyan az a lófasz pumpa sok szivaccsal és led-plexi miatt 2x akkora. :N
Úgy nézem csövezésnél is visszatértek az 1.gen H hűtők(10 év) világához. Azokkal vigyázz mert könnyebben törnek.

Fordítva nem férnek el? Azaz a proci felett az EVGA radi a tápnál pedig a procié? Felfele-lefele néző csonkokkal ? :F

(#36613) gabriel26 válasza Csokilama (#36612) üzenetére


gabriel26
tag

Szoval az a helyzet, hogy az sf 600 24 pines kabele miatt nem ferek el...... nem tudom hova rakjam....
Ha jobb oldalra rakom a vga radit csak igy fektetve eleg hosszu a kabel, de meg ez is neccesen megy be oda, igy viszont a proci radit nem tudom felcsavarozni.
Egyebkent lenne meg a radi es a blokk kozott 1.3 cm :D :D
Forditva meg eselytelen a vastag radi miatt....

[ Szerkesztve ]

(#36614) Csokilama válasza gabriel26 (#36613) üzenetére


Csokilama
tag

Fogós.
Gondolom az nem pálya, hogy EVGA radi alul 2. helyre, mellé sima intake és oldalt proci radi+sima out. Esetleg fent-hátul ha fér akkor egy intake 90mm friss levegőnek. Ez persze közel se a legjobb.
Luftos kártya+240 AIO akkor is jobb lenne ;]

(#36615) gabriel26 válasza Csokilama (#36614) üzenetére


gabriel26
tag

Mar nagyon ott tartok, hogy hagyom ezt a rohadt vizet a p.csaba...
Visszarakom a kartyara a gyari acx hutot a procira meg racsapok egy dark rock tf-et vagy valami.....

(#36616) gabriel26 válasza Csokilama (#36614) üzenetére


gabriel26
tag

Baromi magas is a radi


Es itt ez a kocsog kabel ami annyira kemeny, hogy nem tudom mashova tenni....

(#36617) Csokilama válasza gabriel26 (#36616) üzenetére


Csokilama
tag

Jah azokkal erdemes szamolni.
Sajnos nincs semmi otletem.

Uh jo ez a bequiet. http://m.imgur.com/a/dyriR

En is azert valtottam levegore mivel csak ezzel tudtam megfelelo kompaktsaggal megoldani a dolgokat.
AIO-t pedig nem akartam, mivel tul sokban jartam ahhoz, hogy megelegedjek veluk. :D

(#36618) gabriel26 válasza Csokilama (#36617) üzenetére


gabriel26
tag

Ezzel csak az a bajom, hogy a ramok nem fernenek el mellette sztem gskill tridentz....
A vga-rol semmikeppen sem akarom leszedni az aio-t 40 foknal nem megy tovabb a kartya, ha 2100-ra oc-zom akkor 48 celsius...

(#36619) HookR válasza gabriel26 (#36616) üzenetére


HookR
addikt

"Es itt ez a kocsog kabel ami annyira kemeny, hogy nem tudom mashova tenni...."
Két radi (és/vagy ventilátor) közé.

▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

(#36620) gabriel26 válasza HookR (#36619) üzenetére


gabriel26
tag

Probaltam, nem jo....
Holnap veszek egy Corsair h75-ot vagy kraken x31-et, amelyiket elobb kapom :D

(#36621) Archttila válasza gabriel26 (#36620) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

Megoldható egy másik AIO-val: [link]

nekem személy szerint ez a megoldás tetszik a legjobban: [link]

After doing some benchmarks and playing Fallout 4 in 4k, temps reached 39°C CPU and 58°C GPU, all very silent

-Alphacool Eiswolf GPX Pro M01
-Alphacool Nexxxos ST30 Radiator 240
-Alphacool Eiszapfen 13/10 Fittings
-Aquacomputer Cuplex kryos CPU Cooler
-FrozenQ Reservoir

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#36622) AxBattler


AxBattler
félisten

No, nekem is most lett baromira elegem! :(((

Megvettem az ablakos Metis-t, szerelném össze hétvégén, de az alulra beszerelt 2db 2.5-ös HDD miatt a GAH110N-re nem tudom rányomni a CPU 4pin-es tápcsatlakozóját... :W

Most az alábbiak közül kellene valamit lépnem:
- deszkát cserélek, mondjuk H110M-ITX-re, azon normálisabb helyen van a csati;
- házat cserélek, de már nem tudom mire: méretre PC-Q11 a max.;
- letöröm a tápcsati műanyag "beakasztóját", főleg amiatt nem ment a dolog, talán megér még egy próbát;
- a HDD-ket pakolom máshogy, de a VGA fölött nem akarom, hogy megfőjenek, máshova meg nem lehet. Talán egy 3.5-2.5 átalakítóval (amin 2db 2.5-ös fér el) mehetne a ház aljába, de ki tudja hogy az jó lesz-e?

És most kezd tele lenni a hócipőm a szűk házakból, lehet cserélek valami nagyobb HTPC-re: Cooltek G6, Silverstone Grandia GD09, stb.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36623) Csokilama válasza AxBattler (#36622) üzenetére


Csokilama
tag

Dobj egy képet a jelenlegi helyzetről, kitalálunk valamit. :)

(#36624) alcsa válasza AxBattler (#36622) üzenetére


alcsa
senior tag

Mekkora a CPU hutod? Az en megoldasom nem jatszik?

(#36625) imibogyo válasza AxBattler (#36622) üzenetére


imibogyo
veterán

Együtt érzek... Én ugyanezért mentem vissza nagyobb méretre, pedig még mindig a kis gépek a szívem csücskei, épp ezért követem a topikot is, de egyelőre élvezem a szívásmentességet, még ha nincs is teljesen befejezve a vas (optikai nem lesz benne, csak úgy ott maradt).... :B

(#36626) Pete55555 válasza AxBattler (#36622) üzenetére


Pete55555
addikt

Kellett neked a kis ház ;]

Én a Cubitek-el nagyon meg vagyok elégedve ilyen szempontból, ugyan 1 nagyságrenddel nagyobb, de tényleg elég jól pakolható, a CPU tápcsatinak is van rendes kivágás, elfér az ujjam a csatlakozásokhoz, az alaplap felett, mellett is van elég hely szerelni.

...Szeretem leracsniztatni...

(#36627) AxBattler válasza Csokilama (#36623) üzenetére


AxBattler
félisten

Bocs, de szétkaptam a cuccot, most asztalról üzemel a gép.
És amúgy is melóban vagyok...

(#36624) alcsa
ID-Cooling IS-40v3-at kapott a kicsike, van mellette hely.
Te hogyan oldottad meg?

(#36625) imibogyo
Ja, ez kb. a legjobb topik egész PH-n, ezért sem akaródzik itthagyni... de már kezd elég lenni.
A baj, hogy nekem max. olyan 350mm mélységű ház kellene, abból meg nagyon kevés microATX létezik... és a többség nem tetszik.

HTPC házak sajna masszívan túlárzottak, még ha csak alap dolgokat tudnak is (ML03, GD09, stb.).

Vagy veszek Corsair 250D-t, TT Suppressor F1-et, ezekben bőven elférnék. Utóbbi csak 15k, és tetszik is, csak ha az ablakot a VGA oldalára teszem, akkor az megint nem kap elég huzatot...

(#36626) Pete5555
Ez a baj... meg az, hogy elvitted előlem. :P

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36628) Ispy válasza AxBattler (#36622) üzenetére


Ispy
veterán

Hát sajnos a metis egy elég kompromisszumos ház, vagy több hdd, vagy VGA vagy ATX táp, egyszerre minden nem fog menni. Esetleg még SSD+1 HDD mehet, mert az SSD-t fel lehet ragasztani az első oldal belsejére, vagy a tápra. Én anno nem is erőltettem a HDD-t kérdést, ezért van a NAS, abban elfér a 2 WD red, a gépbe csak egy 128-as SSD van.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#36629) Csokilama válasza AxBattler (#36627) üzenetére


Csokilama
tag

A táp oldalára velcroval fel tudsz rakni egy darabot, rezgésekkel is segít. Mivel SFX ezért a másik oldalára is felférhet(táp pozíciójától függően) Régebben volt 2.5 HDD is, nem voltak gondok a hőfokokkal.

Jah és borzolom kicsit a kedélyeket. :U :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36630) alcsa válasza AxBattler (#36627) üzenetére


alcsa
senior tag

Igy:

.

Nem kell a kabelek miatt se aggodni, hutesuk is sokkal jobb.

(#36631) AxBattler válasza Ispy (#36628) üzenetére


AxBattler
félisten

+ (#36629) Csokilama
Az SSD megy az előlapra, az SFX táp elé - ez nem is volt kérdés.
De azért nehogymá' ne férjen el 2db 2.5-ös SSD...

(#36630) alcsa
Tehát minden keret nélkül, simán az oldalsó felfogatóikon rögzítetted, csavarral?
Nem rossz, de ahogy nézem, neked csak SSD-id vannak, nálam meg 2db HDD-ről van szó, azok kicsit nehezebbek, és jobban is féltem, mint az SSD-met.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36632) Ispy válasza AxBattler (#36631) üzenetére


Ispy
veterán

Ha kiveszed a gumi rezgéscsillapítókat, akkor sem fér el?

Esetleg még marad a HDD-k 90 fokos elforgatása, akkor viszont nem úszod meg a gányolást, mert a felfogatásnak kell lukakat csinálni.

Egyébként meg mióta is raksz össze gépeket? Mert itt semmi sem evidens, sőt igazán könnyű felszállni a szopórollerra...

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#36633) alcsa válasza AxBattler (#36631) üzenetére


alcsa
senior tag

Igen, siman odacsavaroztam ket csavarral, stabilan allnak.

Volt olyan verzio amikor 2 noti hdd volt hasonloan felfogatva, azzal sem volt gond, a gumi bakokon stabilan alltak.

Szerk: itt van.

[ Szerkesztve ]

(#36634) AxBattler válasza Ispy (#36632) üzenetére


AxBattler
félisten

Talán úgy elfér, de a tápcsati rögzítőfülét (a tápkábelen) mindenképpen le kell törnöm, hogy utólag ki tudjam húzni. Gányolni a házon inkább nem szeretnék.

Ja, pár éve ezen a hullámvasúton ülök, kb. most lett elég. :B

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36635) >Deego.. válasza AxBattler (#36627) üzenetére


>Deego..
senior tag

mATX fronton ismered a Chieftec BS01BBSL házát?

Szerintem remek kis kuckó igen masszív, s felépítése is megfelelő.

Ha érdekel tudok képekkel szolgálni akár személyreszabottal is.
3 db-ot sikerült szereznem belőle.

" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...

(#36636) Ispy válasza AxBattler (#36634) üzenetére


Ispy
veterán

Hát, ha a gányolás kizárt, akkor kb. minden megoldás kompromisszumos lesz, tehát az elsődleges hibaforrást kell megszüntetni, az pedig a lap, szóval én azt cserélném.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#36637) Ispy válasza >Deego.. (#36635) üzenetére


Ispy
veterán

Hát, ettől a háztól megint 20 évesnek érzem magam :DDD

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#36638) AxBattler válasza >Deego.. (#36635) üzenetére


AxBattler
félisten

Igen, láttam a Te házadat, szép munka!

Köszi a felajánlást, még meggondolom! Tényleg masszív kis cucc, csak kell hozzá kis modding, a belsejét is lefújnám feketére, meg előlapi USB3 sem ártana... viszont a mérete nagyon csábító! :R

(#36636) Ispy
Ja, csak ha megint jön valami szerelnivaló, akkor meg lehet hogy azzal lesz a gond... :F

Átkozom a napot, amikor eladtam a GD05-ömet... :W

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36639) Ispy válasza AxBattler (#36638) üzenetére


Ispy
veterán

Szívás ide, szívás oda én biztosan nem fogok a közeljövőben a metisnél nagyobb házba költözni, nekem ennél nagyobb pc nem kell :N

Egyébként az is megoldás, hogy fogod az egyik HDD-t azt jól belerakod egy csinos alurackbe, aztán annyi.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#36640) Minstrel


Minstrel
senior tag

Ez beférne Metisbe ATX táp mellé/elé/fölé? [MSI GTX 1050 TI 4G OC]

[ Szerkesztve ]

(#36641) Seep válasza Minstrel (#36640) üzenetére


Seep
senior tag

Attol fugg milyen ATX tap. Ha 140mm akkor tuti.

(#36642) Minstrel válasza Seep (#36641) üzenetére


Minstrel
senior tag

400W Pure Power L8, 150 x 150 x 86-ot írnak méretnek.

(#36643) Seep válasza Minstrel (#36642) üzenetére


Seep
senior tag

Azzal is belefer, most mertem le a sajatomban.

(#36644) HookR


HookR
addikt

Segotep 白萌萌 hivatalos oldal - [link] / pcpop.com / power.zol.com.cn
- 313 x 326 x 333 mm

==========================================

További Segotep érdekességek:
- Segotep 天使之恋小G (Már nincs forgalomban)
- Segotep 天使之恋小M (Már nincs forgalomban)
- Segotep NTS E502-4
- Segotep 艾迪 EDI (MicroATX)

▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

(#36645) cinemazealot válasza HookR (#36644) üzenetére


cinemazealot
addikt

Ezt a bowling golyót nem tudom hova tenni, de az űrhajó vagy szuperszonikus bob nagyon látványos. :)

(#36646) Nirvanus válasza HookR (#36644) üzenetére


Nirvanus
aktív tag

Marvin :DDD

[iTX-or-GtfO!]

(#36647) jim bcs


jim bcs
MODERÁTOR

Üdv urak!

Akik keresték a hűtős topikban az új Thermalright AXP-100H Muscle-t azoknak üzenem, hogy kint van a magyar shopokban is.

[ Szerkesztve ]

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#36648) Minstrel válasza Seep (#36643) üzenetére


Minstrel
senior tag

köszi szépen!

(#36649) gabriel26


gabriel26
tag

Ha valaki latna egy informatikai boltban iden, hogy eppen veszek valamit, rugjon szajba :D



(#36650) radi8tor válasza gabriel26 (#36649) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Pedig Ncase-nél jobbat nem nagyon találni.

⭐ Stella

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Mini-ITX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.