Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-04 08:17:22

LOGOUT.hu

Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 január
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34001) nemtabo válasza Mate (#33999) üzenetére


nemtabo
aktív tag

Nem tudom pontosan. Vagy várj, kicsit gondolkozok ...... ja, lehet az enyémben? NZXT Tempest 410

"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

(#34002) Mate válasza nemtabo (#34001) üzenetére


Mate
nagyúr

Szerintem felületesen olvastál.
A házban amiről beszéltünk nem a HDD keret van elforgatva, hanem az alaplap és általában az alaplapforgatásról beszéltünk.
A másik ház amiről meg beszéltem szintén egyedi mód értelmezi az alaplap elhelyezését és a HDD elhelyezését is.

[ Szerkesztve ]

(#34003) nemtabo válasza Mate (#34002) üzenetére


nemtabo
aktív tag

a 2-es pont mindenképpen marad. az elfoggatott keretről ha nem felületesen olvasod vissza magad, általánosságban írtál :Y

" Mint korábban is írtam ez a 90°-os elforgatás akár akkora forradalom lehet, mint a korábbi fekvő-ről álló házra áttérés. De ezt majd az idő dönti el :) Igazából eddig még csak előnyét találtam az elforgatásban, hátrányt nem nagyon."

Vagy a csak bizonyos házakban lehet forradalom? És csak néhány fekvőről áttérés tekinthetünk forradalminek?

[ Szerkesztve ]

"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

(#34004) Mate válasza nemtabo (#34003) üzenetére


Mate
nagyúr

Itt pusztuljak el, ha értem miről beszélsz...
Semmilyen elforgatott keretről nem beszéltem. Egy konkrét házról beszéltünk, amiben az alaplap van elforgatva 90°-al. Aminek rengeteg előnyét találtam/tuk, de hátrányát még nem.

[ Szerkesztve ]

(#34005) #98593280 válasza nemtabo (#34003) üzenetére


#98593280
törölt tag

egy deka szó sem hangzott el HDD-ről
RAVEN 3 elforgatott alaplapjáról beszéltünk
és a Lian Li egyik előre néző házáról, ahol előre lehet bedugni a csatlakozókat

(#34006) nemtabo válasza Mate (#34004) üzenetére


nemtabo
aktív tag

Jaj, akkor én kérek elnézést azt hittem a 90 fokkal elforgatott hdd-ről van szó.

Kicsit magzavart a hasonló ábrás fejjel Sharkoon Tuaront említő dav<3 is.

"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

(#34007) Mate válasza nemtabo (#34006) üzenetére


Mate
nagyúr

A HDD keret 90°-al való elforgatásnak vannak előnyei, hátrányai, de nem tartom nagy számnak a dolgot.
Viszont az alaplap forgatását már igen. Először is nagyon ritkák az ilyen házak, másodszor a teszteken is nagyon jól szerepelnek. Nagy jövő állhat előttük. Nem állítom, hogy megváltja a világot, de akár meg is válthatja. Igazából logikusnak tűnik, hogy az egyik legjobban melegedő alkatrészt, aminek a hűtése sok helyen gondot okoz úgy helyezzék el, hogy az alapvető fizikai hatásokat kihasználják.

Régen elég volt egy egyszerű dobozt az asztalra tenni, rá a monitor és kész. Aztán rájöttek, hogy állítsuk fel a gépet, sok-sok előnye van. Gondolkoztak, gondolkoztak és mivel egyre erősebb VGA-k jöttek, kitalálták, hogy megfordítják a VGA-kat. Gyakorlatilag ezt a vonalat gondolta tovább a Raven is, azzal, hogy függőlegesen helyezi el, így az alulról jövő hideg levegő az amúgy is felfele szálló melegnek besegítve hűti a kártyát.
Számomra egyetlen egy kérdés merül fel, hogy mi a francért nem jutott még ez senkinek az eszébe?
Sablonosan minden házat ugyan olyanra csinálnak. Elől venti be-hátul ki, oldalt be, felül ki. Baloldalról nyitott, hátul csatlakozok, majd előlapra kivezet.

Ha már úgy is gond, hogy be kell mászni az asztal alá, miért ne lehetnének elől a csatlakozók? Miért csak jobboldalra lehessen rakni az asztal alatt a gépet, miért ne lehessen baloldalt rátolva a falra?

[ Szerkesztve ]

(#34008) nemtabo válasza Mate (#34007) üzenetére


nemtabo
aktív tag

Igen, nekem asztal alatt van, a láb és a fal között. Ezért a 90 fokos hdd-vel nem érnék el sokat, így elől meg hozzá tudok férni a vinyóhoz.
Amikor házat kerestem, akkor nagyon szemeztem a Bitfenix Outlaw házával, ő jobbról nyilik (a fa a bal oldalon van nálam), 180fokkal elforgatott alaplapos, olcso és viszonylag jó ház.

Most gyorsan megnéztem a Silverstone Raven 3 -t is.
Talán egy dolog ami engem zavar, hogy a hagyományos elrendezésnél, a hátsó és a 1 v 2 felső venti a nagy hőtermelő processzorról tudnak elszívni meleget, addig ezeknél a házaknál mindössze egy 12-es tud szivni onnan.
A hátlaphoz néha le kell nyúlnom, mert alvó üzemmód után néha az egér nem kel életre, és pillanatra kihúzom az usb-jét, de nem kell a gép mögé mennem, az asztal mellett lahajolok. Tehát nem szoktam a hátuljával sem sokszor találkozni. Magát a gépet is csak akkor látom, ha lehajolok az asztal alá.
Lehet én fektetek kevés hangsúlyt a ház esetleges különlegességére. Nincs villogó ventom se, fénycsövem se vagy mi az a világitó izé.

"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

(#34009) Mate válasza nemtabo (#34008) üzenetére


Mate
nagyúr

Az villogó, csörgő stb. dolgok engem se érdekelnek. Nekem egy HAF 932-m van, aminek ügye oldalt vagy egy barominagy légkavarója. A gond ott van, hogy baloldalra kell raknom a házat, falra feltolva, így semmit nem ér, ki is kapcsoltam. Nem igazán értem, hogy miért nem gondolnak erre a házak alkotói. Nálam ha házat kellene pontoznom, minden egyes ház +ponttal indul, ha nem ezt a megszokott, begyepesedett módot követi és "falra tolható". Ezért szimpatikus nekem legjobban a raven 2, ami jobboldalról nyílik, így könnyen hozzá lehet férni, ráadásul hátul is teljesen feltolható a falra, hisz ott sincs kábel (Venit van, így kis rés oda is kell).
Azt nem próbáltam még, hogy házamnál betudom-e tolni másik oldalról a hdd keretet, de ha igen, akkor jó megoldás a 90°-os megoldás, mert így ki lehet húzni jobboldal levételével is.

Az a ház, aminek meg elől vannak a "hátlapi" csatlakozói is érdekes gondolat. Ez szintén jó megoldásnak tűnik. A hdd-k annál a háznál is ha jól emlékszem jobboldalra vannak felrakva, így szintén a baloldalról csak alaplapmatatásnál kell elhúzni a gépet a faltól.

Gyakorlatilag vga-n és a hálózati kábelen kívül semmi olyan nincs hátra bedugva, ami ne lenne jobb elől. Ilyen a vezeték nélküli egér+billentyű párosom is. Előre dugva az érzékelőt, még jobb is a vétel és így gyakorlatilag alaplaptól függően lesz akár 8-10 előlapi usb, ami szintén egy jó dolog :)
Az ajtós házakat sokan nem szeretik, szerintem jók. A mai világban baromi ritkán használ már az ember DVD-t, vagyis nyitogatni szinte sosem kell. Ami zavaró az ajtóban szintén az, hogy szinte mindig balról, jobbra nyílnak. Rengeteg embert ismerek, akinek baloldalt a gépe, mégse csinálnak balos házakat és ezt egyszerűen nem értem...

(#34010) baboss


baboss
őstag

Sziasztok.Hosszadalmas válogatás után végre megvan az új házam. :R Vízhűtéssel ami jár neki

(#34011) #98593280 válasza nemtabo (#34008) üzenetére


#98593280
törölt tag

"a hagyományos elrendezésnél, a hátsó és a 1 v 2 felső venti a nagy hőtermelő processzorról tudnak elszívni meleget, addig ezeknél a házaknál mindössze egy 12-es tud szivni onnan."

Véleményem szerint az alulról felfelé irányba befújó ventilátorok, hatékonyabban hűtik a ház belsejét, mint a ház tetején kifelé szívó ventilátorok. Persze ez egyelőre egy feltételezés részemről, mert tutira egy olyan tesztházban lehetne ezt lemérni, amelybe alulra és felülre is be lehetne szerelni pl. ugyanazt a méretű, mondjuk 2 db ventilátort.

Mindenesetre a Raven 3 a feltevésemet látszik igazolni, mivel az eddigi legjobb hőfokokat produkálta, ráadásul az általad megnevezett processzor hőfokát illetően nem kevesebb mint 3 fokot vert az eddigi legjobbra. Ez az előny egyébként igen nagy, mert az eddigi első 10 db ház, 30 és 32 fok között volt található. Az is lehetséges, hogy a speciális Penetrator 18-as Silverstone ventilátorok nagyon jók, de végül is lehet bármit elemezgetni, a lényeg hogy a Raven 3 robbantott, nálam is qrva jól hűtött.

[ Szerkesztve ]

(#34012) #98593280 válasza Mate (#34009) üzenetére


#98593280
törölt tag

" Ami zavaró az ajtóban szintén az, hogy szinte mindig balról, jobbra nyílnak."

A Bitfenix Ghost-ban állítható, hogy merre nyíljon.

(#34013) Mate válasza #98593280 (#34012) üzenetére


Mate
nagyúr

Tisztelet a kivételnek :) A nagy többségben nem állítható, van 1-2 ellenpélda, de az összkép lehangoló.

(#34014) #98593280 válasza Mate (#34013) üzenetére


#98593280
törölt tag

Az emberek nagy része jobb kezes, talán ezzel is magyarázható az, hogy a házak többsége jobbra tehető és jobbra van, jobb oldalt látunk esetleg bele, a plexi által. A jobbra és balra is nyitható előlapok lehetősége megdrágítja a házat, ráadásul az előlapos házak is ritkábbak, inkább csak a hangszigetelt példányok esetén merül fel az ajtó lehetősége. Szóval a piac egy igen kis szeletéről beszélünk.

A vevői elvárások pedig ma még szerintem más tényezőkben merülnek ki, úgy mint: "tetsszen, jól nézzen ki, legyen vagány vagy letisztult, legyen olcsó, halk legyen és jól hűtsön, világítson, az elején vagy a tetején legyenek a csatlakozók, férjen bele nagy cpu borda, legyen benne víznek hely, ne menjen bele a por", mindezt pedig nagyrészt 10eFt alatt szeretné a vevő:)

[ Szerkesztve ]

(#34015) Mate válasza #98593280 (#34014) üzenetére


Mate
nagyúr

Aki csodát akar 10e ft alatt, az már önmagában vicces :)

Mindenesetre arra akartam kilyukadni, hogy nem vagyok egyedül a problémával, mégis nagyon kevés cég figyel oda ilyesmire. A nagyobb gyártók közül szinte egyik se foglalkozik ilyesmivel.

Ami ma noname, holnap egy jó innovációval világmárka lehet :)

(#34016) dav<3


dav<3
tag

Adott egy Sharkoon Tauron ház. A htáuljába ugye gyárilag van a cpu cooler felett egy 17 centi ami kiszívja a levegőt meg hátul egy 12es ami mégint csak kiszívja a levegőt. Na most nekem dual fanos a cpu coolerem és a ház bal felső sarkába tisztsa zúfoltan vannak a venti ez nem baj? tehát egymás orrába szájába vannak az egyik szívja a másik fújja pl a 17es nem szívja ki a levegőt a cpu coolertől? mert az ami a ház hátuljába van az oké mert ami a 2 cpu cooler venti áttolt a hűtő bordák közül azt kiszippantja te ami felül van? az nem szívja el a levegőt a cpu coolertől?

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34017) #98593280 válasza dav<3 (#34016) üzenetére


#98593280
törölt tag

"tehát egymás orrába szájába vannak az egyik szívja a másik fújja pl a 17es nem szívja ki a levegőt a cpu coolertől? mert az ami a ház hátuljába van az oké mert ami a 2 cpu cooler venti áttolt a hűtő bordák közül azt kiszippantja te ami felül van? az nem szívja el a levegőt a cpu coolertől?"

Egy cseppet érthetőbben, ha megfogalmaznád, talán tudnánk segíteni és tegyél fel vhova képet.
Egyébként a Tauron az egy instabil tákolmány. Mozgattad már?

(#34018) #98593280


#98593280
törölt tag

AKASA Venom Toxic, a hűtőszekrény, rövidhír:)

(#34019) Mate válasza #98593280 (#34018) üzenetére


Mate
nagyúr

Saját vélemény, de szerintem nem egy jó vétel 30.000-ért. Annyiért már klasszisokkal jobb házakat lehet venni. E-atx kategóriában lehet olcsó vétel, de aki E-atx-et vesz, az nem hiszem, hogy ne engedhetne meg magának egy 40-50k-s házat.

(#34020) #98593280 válasza Mate (#34019) üzenetére


#98593280
törölt tag

Mondjál másik jó hűtéssel rendelkező E-ATX -es házat 30k körül!?

(#34021) Mate válasza #98593280 (#34020) üzenetére


Mate
nagyúr

Mint írtam E-atx mezőnyben lehet jó vétel egyedül, sima atx lapokhoz nem tartom annak.
Elég kis rétegnek kell e-atx, akinek kell az kb. 40.000 körüli összegért veszi az alaplapot, kétlem, hogy ne tudna kiadni egy minőségi házra 40-50k-t, vagyis 10-20.000-el többet.

(#34022) dav<3


dav<3
tag

részletes leírtam melyik venti hol van és azt h szív vagy fúj igazából nem érdekel mivel ha rajta vannak az oldallapok semmi ilyen probléma nincs és amúgy sem ajtók felfeszítésére használom tehát nem nagyon izgat és ha szted tákolmány akkor oké. instabil tákolmány XD oldalak nélkül a csávó megtudja mozgatni istenem szörnyű dobom is ki a szemetesbe!!!!!!!!!!!!! most azonnal köszönöm h felnyitottad a szemem!

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34023) nemtabo válasza #98593280 (#34011) üzenetére


nemtabo
aktív tag

Igen, ez bejönni látszik, bár az, hogy fujja be két nagy venti a kevegőt nem biztos hogy elég, mert távozni is kellene a levegőnek, és a kis 12cm-es szivó nem biztos, hogy lépést tud tartani 2 18-as által bekevert mennyiségének.
Mikor 14-es Bitfenixet próbáltam a procin, akkor először megböbbentően rossz hőfokokat kaptam. Nem is értettem. Aztán rájöttem hogy korábban próbaként a csendesítés jegyében a procihűtő leszabályzó ellenállását betettem a két tetőben lévő 14-es scythe venti elé. Terhelésnél a lap hiába akarta gyorsítani a szívó ventiket, nem ment neki.
Az ellenállás kivétele után rögtön javult az eredmény, azóta is a bit-tel hűtök.

"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

(#34024) nemtabo válasza #98593280 (#34017) üzenetére


nemtabo
aktív tag

Arra gondol dav<3, hogy a Tauron felső 17-es ventije a processzorhűtőt oldalba szívja ill. elé is lóg, tehát előle is szívja a levegőt. Az ideális vmi olyan lenne, hogy a bordáról hátul lejövő melegebb levegőt szívná ki a hátsó ventivel egyetemben.

Szerintem nem gond, volt aki ilyenből költözött Z11-be és a procija hűvösebb volt a Tauronban.

[ Szerkesztve ]

"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

(#34025) #98593280 válasza dav<3 (#34022) üzenetére


#98593280
törölt tag

Tagolatlanul, mondat elejei nagybetűk és elválasztójelek nélkül írsz, érthetetlenül. Mindezeken felül 29 napos lelkes újoncként lecsávózol (én töltöttem fel azt a videót...), szóval nem kívánok más kommentárt hozzáfűzni. Majd egy nap felnősz te is ahhoz, hogy nem a legjobb minőség a Tauron, addig nyugodtan dédelgesd magad ebben az álomvilágban.

(#34024) nemtabo : T28-al fordult elő ilyesmi szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#34026) #98593280 válasza nemtabo (#34023) üzenetére


#98593280
törölt tag

"Igen, ez bejönni látszik, bár az, hogy fujja be két nagy venti a kevegőt nem biztos hogy elég, mert távozni is kellene a levegőnek, és a kis 12cm-es szivó nem biztos, hogy lépést tud tartani 2 18-as által bekevert mennyiségének."

A meleg levegő alapvetően felfelé szeret szállni, ezért szerintem a függőben szellőztetett házak eleve előnyt élvezek a hagyományosan vízszintesen át szellőztetni kívánóakkal.

(#34027) #98593280 válasza nemtabo (#34024) üzenetére


#98593280
törölt tag

A Tauron nekem nem teljesített túl jól a tavaly nyári hőfok tesztben, csak a középmezőnyben van, pedig még az akkori eltolásos algoritmus miatt 2 fokot javítottam az adatain is, mert 32 fokos szobában lett mérve.

(#34028) dav<3 válasza nemtabo (#34024) üzenetére


dav<3
tag

Köszi a korrekt választ!

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34029) dav<3 válasza #98593280 (#34027) üzenetére


dav<3
tag

Elnézést kérek igazad van. Az írásom tagolatlan, nehezen érthető volt. Átgondoltam a Sharkoon Tauron házat és el is vetettem az ötlet. Az lenne a kérdésem hogy a Corsair Carbide R300 házzal mi a helyzet? Elég jónak tűnik nekem így elsőre. Viszont nem nagyon találtam sehol meg a méreteit: magasság, szélesség, hossz. Viszont a legjobban az érdekelne hogy milyen magas cpu hűtőt lehet bele tenni? Nagyon megköszönném ha valaki tudna linkelni, segíteni,

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34030) #98593280 válasza dav<3 (#34029) üzenetére


#98593280
törölt tag

A szerelés fejezetben kép is van róla, én 175 mm-t mértem az alaplaptól a ház széléig. Az alaplap síkjától kb. 1 cm van a borda aljáig, azaz a cpu kupak tetejéig, szóval 165 mm-t mondanék kb.

A cikkből sok válasz kiderül gondolom, összességében jó ház, mint szinte minden egyes Corsair. A 300-nak a hűtése is jó, jobb mint a 200-asé.

Mondjuk az Anadtech 170 mm-t ír: HSF.
... de legalább megtudtam mi az a HSF:) "Heat Sink and Fan."
magyarul proci cooler bordával és ventivel:)) na nem sertés ;]

[ Szerkesztve ]

(#34031) dav<3 válasza #98593280 (#34030) üzenetére


dav<3
tag

Nagyon szépen köszönöm! Egy COOLERMASTER Hyper 612S-em van ami 163mm tehát akkor az 100% hogy bele fér. Köszönöm még egyszer tehát jó választás. Azt néztem amúgy hogy a plexi-s oldalúnak az oldalán fentebb vannak a venti helyek mint a fedett oldalúnak?

[ Szerkesztve ]

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34032) varmi2


varmi2
nagyúr

Üdv!

Lenne egy kérdésem. Meg ér-e egy carbid 300r(nem oldal ablakos) ház használtan 15k-t, úgy, hogy nincsennek ventik benne, és mikorkarcos (másfél éves)?

[ Szerkesztve ]

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#34033) dav<3 válasza varmi2 (#34032) üzenetére


dav<3
tag

Hát fogas kérdés ugyanis átlátszó oldalas full új ugye 2 ventivel (14 front, 12 rear) 22.000Ft az iponon.

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34034) Mate válasza varmi2 (#34032) üzenetére


Mate
nagyúr

Sokmindentől függ. Nem ismerem a házat, így nem tudom mennyire jók a gyári ventik. Ha nem jók és amúgy is cserélni kellene őket, akkor nem érdemes ventivel együtt drágábban megvenni.

Szerintem próbáld meg 12-13 körül megszerezni, úgy szerintem már jó vétel.

(#34035) dav<3 válasza #98593280 (#34030) üzenetére


dav<3
tag

Ahogy mondtam előbb a plexi oldalún fentebb vannak az oldalán a venti helyek (legalábbis én minden képen így láttam). Na most nekem COOLERMASTER Hyper 612S-em van szerinted el fognak férni egymástól ha az oldalában is lesz 2 db 12cm-s venti?

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34036) nemtabo válasza #98593280 (#34025) üzenetére


nemtabo
aktív tag

Való igaz. Összekevertem őket, mert mindkettő Sharkoon, mindkettő drága, és mindkettő instabil ;]

Meg kell hagyni azonban, hogy a T28-nak csak egy hátsó 12cm-es kilégzője van (felül semmi), és " meleg levegő alapvetően felfelé szeret szállni" nagy valószinűség szerint jobb hatásfokú szellőzés várható el tőle.

Újra gyártják? [link]
Úgy emlékszem korábban az új felírat nem volt kint, vagy rosszul emlékszem?

[ Szerkesztve ]

"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

(#34037) Csongii válasza baboss (#34010) üzenetére


Csongii
csendes tag

Szerintem nagyon brutál, remélem az enyém is megfelelő lesz :D

(#34038) grizlisandor válasza nemtabo (#34036) üzenetére


grizlisandor
addikt

Ott volt az a felirat!

(#34039) dav<3


dav<3
tag

Valaki tudna ajánlani valami jó házat amibe bele fér egy 163mm cooler, plexi az oldala de az oldalába lehet tenni minimum 12es ventit, cable management stb. A Corsair 300R-t néztem ki de sajnos az sem biztos hogy bele fér a cpu cooler de ha bele is fér akkor nem tudok az oldalába ventiket tenni. :( (pelxi oldalas) Csak azt nem értem hogy a sima oldalasnak lentebb vannak a venti nyílásai mint a plexi oldalasnak és az úgy pont jó lenne nem értem hogy a plexi oldalasnak miért kellett fentebb tenni a venti nyílásait.. :W :W :W :W

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34040) #98593280


#98593280
törölt tag

A Die Hard 4 mellett egy kis Zalman-t is olvassatok! :) Z5

(#34041) stvnppp válasza #98593280 (#34040) üzenetére


stvnppp
senior tag

Köszönjük kitartó munkádat! :) Amúgy mitől függ, hogy melyik házról készül részletes teszt, és melyikről nem?

(#34042) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Üdv. Kollégák ez milyen gépház?

(#34043) dav<3 válasza KaiotEch (#34042) üzenetére


dav<3
tag

Ez egy hihetetlen gyönyörű ház! :D:D:D

10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(#34044) bluyoo válasza KaiotEch (#34042) üzenetére


bluyoo
nagyúr

Asus! :DDD
[link] , [link]

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#34045) KaiotEch válasza dav<3 (#34043) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Hát nem dobta ki rá :D

(#34047) #98593280 válasza stvnppp (#34041) üzenetére


#98593280
törölt tag

Lehet szavazni a honlapon, a sok szavazatot kapott házakról készül nagy teszt is.

[ Szerkesztve ]

(#34048) anytime válasza KaiotEch (#34042) üzenetére


anytime
őstag

Hali,
Koszi a meosztast, nagyon zsir:)
A

(#34049) XZoli


XZoli
aktív tag

Érdeklődnék a CM Scout 2 és a Scyte Mugen 3 mennyire házasítható össze?

Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram

(#34050) InterFox


InterFox
senior tag

Az gondolom nem jó ha a táp 100%-os CPU-GPU kipörgetésnél nagyon felpörög? (még a hangja is megmélyül a ventinek)
Az aláírásomban látott konfigról lenne szó (tuning nélkül!) és ezt csak Crysis alatt csinálja, komolyan mondom nem merek játszani vele!:(
a táp pontos neve: RS-500-PSAP-J3

PSN ID: interfoxthedead

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.