Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#221150) Yany válasza szabonagyur (#221144) üzenetére


Yany
addikt

Bakker, 2 kattintás a nissan.hu-n. Nem dolgozom nekik, csak van egy ilyen autóm, azért szerintem akit érdekel egy ilyen akció, csak megtalálja már... :DDD
[link]

Ha most csak a Qashqaiokról beszélünk, egy 7.5 millás alsó árért érdemes összevetni a konkurenciával, hogy mit lehet ennyiért venni. Aztán a számokon túl érdemes abba is belenézni (szigorúan személyesen!), hogy kívül milyen/mekkora, belül milyen minőségű és korszerű és végül, hogy műszakilag mennyire korrekt. Ahogy említettem, korábban én már leírtam a saját véleményem, de ahányan vagyunk, mások az igényeink, ízlésünk.

Speciel az egyik legnagyobb (de ez röhej) örömöm ebben az autóban a brutál e-Power után az az, hogy nem ült fel a "minden legyen a touchscreenen" trendre. De sokminden más is tetszik sokminden hátrány mellett. Én tuti megnézném ugyanennyiért a Skodákat, Suzukikat, de a Toyota pl. ezzel az akcióval kikerült a képből, mert a Corolla Cross, ami valódi versenytársa, az már drágább ennél, de nekem ugyanannyiért sem az kellett volna, csak a bevált megbízhatósága, az azért elvitathatatlan Toyota-dolog. :)

szerk: aztamindenit, de csorog a nyálam arra a Tekna+-ra. Sajnos Tekna volt a legmagasabb elérhető modell anno, amikor vettem... persze nem mintha bánnám, de akkor is már a Tekna+ volt a célkeresztben.

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.