Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Metal Gear Solid

Hozzászólások

(#1732) .LnB válasza Cifu (#1731) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Elérkezett az a pont mikor azt mondom, te csak kedvtelésből, direkt kötözködsz.

Korábban leírtad, hogy az AI scriptelt és tulajdonképpen túl egyszerű kiismerni, nincs nagy kihívás.
Majd most zavar, hogy az AI-nak van füle és ha nem csendben gyilkolsz akkor felfigyel rá. Nem tudom, általában azért ha valaki fegyver lövés hangját hallja akkor nagyon is felfigyel rá és ehhez még katonának sem kell lenni. Amennyiben ráadásul még katonákról beszélünk akkor valószínűleg erősítést fog kérni és visszalő.

Még, hogy ugyan olyan fegyverrel lősz mint ami a tárásnak van és felfigyel rá, ráadásul vissza is lő?!!? Téényleg? Nem tudom, hogy vagy vele de ha valakire rálőnek, akkor az vissza fog lőni. Nem azt fogja figyelni, hogy a társa lövi e. Vagy mire számítottál, átgondolja, hogy "ja ez a társam biztos, hagyom, hogy megöljön".... Életszerű tényleg.

A Metal Gear sorozat mindig is stealth action game volt. Ami alapjáraton lopakodós, ebben és a többi részben is megvan a lehetőség arra, hogy végiglődd az egész küldetést, de akkor vállald a következményeket.

DD nem 20m-ről spotolja az ellenfeleket. Esetenként akár 100m-ről is, de 60m-ről már szinte mindig, takarásban is. Ha már olyan közel voltak a járőröző katonák hozzád, hogy lőttek is rögtön, akkor már rég spotolva voltak.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Metal Gear Solid
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.