Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #95488640 #53982 üzenetére

    Az a gyanúm, hogy fedélzeti megorrontásban kell, hogy részesítselek, hatálya visszavonásig!
    Büntetésed: a Linux Mint topik rendszeres látogatása és a Mint-tel kapcsolatos videók időben történő publikálása ott is!

    AZ OK, hogy ezt a biztonsággal foglalkozó videót itt belengeted, de pont erre rákattanva vettem észre a 4 nappal ezelőtti videódat és arcidegzsábát kaptam egyből!

    Fenét se érdekli a biztonság meg a tűzfal, ami úgyis ott van alapból a disztróban, csak bekapcsolni éppen mindenki elfelejti....remélem ez elhangzik a videódban! ;] (most hallgatom)

    A PPA biztonságosságán jót vigyorogtam, mert eszembe jutott, mennyire megbízható oldalak vannak. Ugye maga a systemd elég biztonságos oldalakról kerül a gépünkre....és mégis mi van!?

    Ja igen, már két topikban kérdezgetik, hogyan lehet frissiteni Mint 18.2-re meg miért nem jelenik meg nekik itt meg ott, erre van egy videód erről! :Y

    Én meg irkálok ide is oda is, mikor csak a video linkjét kéne megosztanom! Még az XFCE disztrót is megkerestem a laptopon, mert erre volt panasz, na de nálam simán feljön a frissítési lehetőség a Frissítéskezelőben!

    Azt remélem tudod, hogy a kezdők már a sudo apt install csomagnév-től is irtóznak, te meg már a dpkg -i módszert emlegeted nekik.......

    Közben megjött az igazi büntetésed colomb2 lektor szaki is.......

    [ Szerkesztve ]

    mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki - Látóasszony topikot visszakaphatnám?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés