Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11821) Sk8erPeter válasza otto14 (#11820) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Igen, sajnos az új Blink-alapú Operában a window.prompt() alapértelmezett szövege NINCS kijelölve, szemben a megszokottal, ugyanis az összes többi említésre méltó böngészőnél kijelölésre kerül az alapértelmezett szöveg. Én is nyavalyogtam már emiatt az Opera topicban, igazából az Operának kellene ezt javítania, és igazodnia a megszokott, és igazából elvárt viselkedéshez, nem pedig különutakat járni. :( Említette már rajtunk kívül más is a hivatalos Opera Desktop Blogon is (lásd dqdb üzenetét:
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_20402-20403.html
nem csak minket zavar :) ). Az a gáz, hogy ez más oldalnál is problémás lehet, bár engem csak itt zavar, mivel itt írogatok annyit. :) Alapvetően végül is felesleges, hogy ott legyen az alapértelmezett "http://" szöveg, de valószínűleg azért találták ki, hogy informatív legyen az új felhasználóknak, amikor rákattintanak a "Link" gombra.

Mondjuk a legelegánsabb persze egy jQuery UI Dialog Modal formhoz hasonló megoldás lenne, de emiatt át kéne dolgozni kissé a kliensoldali kódot, úgyhogy kétlem, hogy egyelőre ezt meglépnék, bár én örülnék neki. :D

Sk8erPeter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.