Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16001) DS39 válasza KengelRoland (#15999) üzenetére


DS39
nagyúr

általában amikor megjelenik egy ilyen teszt, még nem nagyon lehet tudni (kevés felhasználó rendelkezik a készülékkel), hogy mik ezek a hibák esetleg, azok akkor szoktak előkerülni, mikor sokan rákapnak (a cikkek hatására is) a készülékre, és jönnek a panaszkodások.
jó akciós téma szerintem azért szokott lenni, de szintén a megjelenésekor a legtöbb készülék még drága, aztán beáll az ára.

"a mai generáció odáig, hogy beírja a gugliba, hogy "huawei p10 fólia". Szerinted nem?"
sajnos nem. illetve sokaknak nem egyértelmű ez. van akik inkább itt kérdez, mintsem rákeresni egy problémára (nem telefon téma, inkább egyéb szakmai). és még a fórum keresőjét sem szokták használni, hogy hátha valaki már ezt megkérdezte...

a moderáció olyan amilyen, néhány ember ítéli meg ezeket a "vitákat", ami szubjektív ítélet lesz. objektív akkor lenne, ha ezt egy program csinálná, előre megírt szabályrendszer szerint.

(#16002) bitpork válasza Lauda (#16000) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Nem erről szólt a bejegyzés szerintem. Nekem is uncsi amikor napi 200 hsz van a telóm topikjában és mind kizárólag az oreo frissítéssel foglalkozik, kb 2 hete.
MOD
Mármint az oreo várással és a nem hivatalos odin frissítéssel, betűről betűre ugyan azokat a köröket futva.

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#16003) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

@lezso mobilról reszponzívon lehessen már lécci linket és képet is beszúrni gombbal. Vagy mondd meg, milyen új kódok vannak, mert a régiekkel nekem nem akar sikerülni. :D

Valamint néha böngészőtől függetlenül ilyet csinál az oldal hozzászólás írás után. Még nem tudtam rájönni, mi okozhatja.

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#16004) KengelRoland válasza Lauda (#16000) üzenetére


KengelRoland
aktív tag

Pont az a lényeg, hogy engem moderáltak, mert nekik nem tetszett a véleményem. Se anyázás nem volt benne, sem sértő mondatok. Csupán azt írtam, hogy XY típusnál van olcsóbb alternatíva is, ugyanezzel a tudással. Erre nekem estek mint az állatok, mire persze én lettem kitiltva.

Az meg, hogy objektív vagy szubjektív vélemény alapján moderálnak, az meg eleve furcsa. Ha nincsen ideje visszaolvasni a moderátornak, akkor ne moderátorkodjon, hanem menjen a fenébe horgászni. De azért tiltogatni mert pár idétlen tinédzser a divatos trollt kiáltja, majd feljelent mert nem tetszik neki a véleményem, ezért engem tiltat, hát az színvonaltalan.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#16005) Lauda válasza KengelRoland (#16004) üzenetére


Lauda
félisten

A moderációval kapcsolatban nem fejtek ki véleményt, megígértem múltkor Parcinak, hogy nem teszem többet. Bár nem tudom konkrétan hova írtál ilyet, szerintem erősen nem ajánlott az efféle véleménykifejtés. Ha beírod az opel topikba, hogy a mazda olcsóbb és jobb, az nem a legjobb, hiszen feldühíted vele a népet és senkit sem érdekel ott az ilyen vélemény valószínűleg. Ha ugyan ezt mondjuk egy általános autós topikban teszed, egészen más a helyzet.

(#16006) Jorus válasza KengelRoland (#15997) üzenetére


Jorus
nagyúr

Mondjuk ez jó kis összefoglaló volt, találó, tényleg ilyenek a telós topicok - nekem tetszett. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#16007) D1Rect


D1Rect
félisten

Én vagyok a figyelmetlen, vagy tényleg nincs a BT hangszóróknak egy külön kategória a hardveraprón?

(#16008) KengelRoland válasza Lauda (#16005) üzenetére


KengelRoland
aktív tag

Értem amit írsz, valamennyire egyet is értek, de ugyanazt a kategóriát hasonlítottam össze és arra akartam felhívni a figyelmet, hogy konkrétan a márkát kell megfizetni a szóban forgó topicban. De mindegy, már rájöttem, hogy csak azokon lehet segíteni, akik ezt hagyják.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#16009) sz.balazs.95 válasza Lauda (#16005) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

Szerintem ez meg már leginkább attól függ, hogyan kezelik a helyzetet.
Maradva a példádnál: Ha valaki az Opel topikba beírja, hogy a Mazda olcsóbb/jobb, akkor észérvekkel is rá lehet cáfolni, vagy meg lehet erősíteni, attól függően, ki melyiket preferálja,de végeredményben mindkét oldal pártolója egy kicsit jobban megismerheti a másik oldalt.
Persze ehhez az kéne, hogy ne sárdobálásába menjen el a dolog, de ez meg már nem a moderátoron múlik, meg ő maximum annyit tud tenni, hogy ha mégis abba megy el a vita, akkor töröl, tilt, stb. Bár az tény, hogy azt kellene kitiltani, aki a normális vitában nem partner.

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#16010) Igorovics


Igorovics
csendes tag

Sziasztok,

Arról lehetne szó, hogy ha megnyitom egy felhasználó adatlapját, akkor lehessen látni az utolsó pár hozzászólását (akár linkként a topicra, ahova írta)?

(#16011) Igorovics válasza Igorovics (#16010) üzenetére


Igorovics
csendes tag

Valamint még eszembe jutott, hogy lehetne értesítés arról, ha valaki válaszol a felhasználó valamelyik hozzászólására egy fórumban.

(#16012) sz.balazs.95 válasza Igorovics (#16010) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

És ennek milyen gyakorlati haszna lenne?
Úgy értem, miért fontos, hogy xy mit írt az akármelyik topikba, hogyha az adott topik amúgy nem is érdekel téged? Ha meg érdekel a topik, úgyis rá fogsz találni.

Erről nekem a Facebook azon funkciója jut eszembe, ami azt csinálja, hogy a hírfolyamomnál mutatja, ha más kommentelt egy bejegyzés alá, és persze ugyanez fordítva is működik.
És ez az egyik olyan funkció az FB-ben, amit leírhatatlanul gyűlölök, mert ha pl írok egy bejegyzéshez kommentet, akkor azt rendre az ismerőseim képébe tolja, hogy "nézdmá mit írt a hülyéje".
Baromi kellemetlen, amikor írok valamit valahova, és akkor olyan ismerőseimhez is eljut, akikhez nem akarom, hogy eljusson, mert kicsit sem érdekel a hozzáfűznivalója sem a témához sem a kommentemhez.

Szóval ha ezt bevezetnék itt is, akkor itt is külön figyelnem kéne, hogy mit hova írok, hogy ne okozzon kellemetlen helyzeteket. Arról nem is beszélve, hogy ez akalmas lenne arra, hogy következetesen trollkodj valaki ellen, hiszen egy felületen látnád az utolsó kommentjeid
Az meg egyszerűen nem megoldás, hogy akkor nem írok semmit, merthogy nyilvános felület, mert ezzel meg pont a lényegét öli meg az egésznek.

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#16013) csako


csako
veterán

Nagyon tetszik az új fototrendes fejléc, ezt már nem kell rejtegetni, főleg mobilon :C
Apró észrevétel pc-n: ha a keresőbe végül nem írok be semmit és csak úgy kikattintok, akkor nem jönnek vissza a lapcsalád linkek. Szerintem mondjuk el sem kellene tűnniük, van elég hely.

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#16014) 0xmilan válasza csako (#16013) üzenetére


0xmilan
addikt

Nálam nem tűnik el semmilyen link keresésnél. :F

Jaa, látom már; a fórumon.. Ott tényleg lenne elég hely a kereső mező mellett is.

[ Szerkesztve ]

(#16015) lezso6 válasza csako (#16013) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ja mobilon végre a tervezett helyen vannak a kedvencek és az "itt szóltam hozzá" + értesítések. :)

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#16016) #38742016


#38742016
törölt tag

Sziasztok. Ha nem hiba, bocsi a hozzászólásért, de furcsa. Olvasgattam ezt a topicot, aztán oldalt megnéztem pár ajánlott hirdetést, az összes több mint 3 éves, és archivált. Frissítés után is régieket hoz be.

(#16017) dragonfx


dragonfx
veterán

nem tudom jo helyre irok e de azt szeretném megkérdezni miért lettema redmi note 5 topikból kitiltva?
ugy érzem nemtrollkodtam, ezt csak 1 felhazsnáló írta.ennyire számít az ő véleménye?
másik is full off.ba irkálnak.és fikáznak.
mellesleg én nem fikáztam le a terméket.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#16018) Muerte68 válasza dragonfx (#16017) üzenetére


Muerte68
addikt

Van konkrét moderációról topic ott szerintem több szerencséd lesz

Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/

(#16019) dragonfx válasza Muerte68 (#16018) üzenetére


dragonfx
veterán

de oda nem enged írni.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#16020) Rimuru válasza dragonfx (#16019) üzenetére


Rimuru
veterán

https://prohardver.hu/muvelet/hsz/uj.php?thrid=995220&url=%2Ftema%2Fmoderalassal_kapcsolatos_kerdesek_valaszok_mielott%2Ffriss.html

Vigyázat, csalok!

(#16021) KengelRoland válasza dragonfx (#16017) üzenetére


KengelRoland
aktív tag

Pontosan erről van szó. Én is ezt írtam fentebb. Van pár kis kedvencke, akik feljelentgetnek ha valami olyasmit írsz, ami nekik nem tetszik. Akkor is tiltanak, ha normális hangnemben csupán ellenérvet vázolsz fel.Pontosan erről van szó. Én is ezt írtam fentebb. Van pár kis kedvencke, akik feljelentgetnek ha valami olyasmit írsz, ami nekik nem tetszik. Akkor is tiltanak, ha normális hangnemben csupán ellenérvet vázolsz fel.

[link]

Úgyhogy sajnos ez van, te is így jártál. Vagy ha csak annyit írsz le, hogy furcsa milyen lusták az emberek, hogy nem képesek egy link erejéig web nézetbe kapcsolni, akkor te leszel a rossz ember. Pedig én is telefonról vagyok és belefér az időmbe a linkelés. Ha nincs időm fórumra, akkor be se jövök. De nem hányok be valamit a fórumra azzal a gondolatmenettel, hogy "nesztek csináljatok vele amit akartok, nekem így kényelmes, mindenki meg le van ejtve"

[ Szerkesztve ]

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#16022) dragonfx válasza Rimuru (#16020) üzenetére


dragonfx
veterán

ezt te hogy tudtad belinkelni igy?
nekem ez uj.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#16023) Rimuru válasza dragonfx (#16022) üzenetére


Rimuru
veterán

Az összefoglalóban (https://logout.hu/tema/moderalassal_kapcsolatos_kerdesek_valaszok_mielott/index.html) is van egy link, vagy az oldalon jobb felül "Új hozzászólás írása..."

Vigyázat, csalok!

(#16024) Muerte68 válasza dragonfx (#16022) üzenetére


Muerte68
addikt

[link]

Azt nem tudom hogy csinálta,de itt van a link gombos megoldás :)

Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/

(#16025) Igorovics válasza sz.balazs.95 (#16012) üzenetére


Igorovics
csendes tag

Szia!

Bocs, hogy erre ilyen lassan reagálok.
Szerintem kicsit sötétebben látod a világot, mint én. :)

Szerintem több előnye is lenne annak, ha a korábbi hozzászólások közül pár látszana az adott felhasználó profiljában (esetleg az összes):

1. Nagyon gyorsan el lehetne dönteni, hogy az illetővel érdemes-e vitatkozni, vagy sem.
2. Én többször találtam már olyan felhasználót itt, akiknek a többi hozzászólását szívesen elolvasnám. Ez nem egyszer azért fordult elő, mert csak úgy beleolvastam egy topicba kíváncsiságból. Úgy tapasztaltam, hogy vannak olyan felhasználók, akik nem arra mennek rá, hogy mínél több hozzászólásuk legyen, hanem inkább tartalmas dolgokat próbálnak írni. Ami azt illeti, vannak is olyanok itt, akiket szívesen követnék, hogy tudjam, amikor hozzászóltak valamihez (hopp, egy újabb ötlet).

Ezek olyan ötletek, amiket ehhez hasonló, de más profilú oldalakon (pl. [moly.hu]) már megoldottak és remekül működnek. De ezt szívesen megvitatnám olyannal is, akinek valóban van beleszólása abba, hogy milyen fejlesztések történjenek a prohardveren. :)

Mivel az előző hozzászólásom már régebben történt, ezért összefoglalom, miket javasoltam:
- Lehetne értesítés a felhasználók számára, ha valamelyik hozzászólásukra válaszolt valaki
- A felhasználók profilján megjelenhetne néhány korábbi hozzászólásuk
- Lehetne követő funkció az oldalon, azaz lehetne értesülni arról, ha valaki, akit kijelöltünk új hozzászólást ír valamihez.

(#16026) elfelejtette


elfelejtette
veterán

Sziasztok!
Sajnos úgy látom sikerült addig javítgatni a hardveraprót, hogy mobilról most már mobilnézetben sem lehet egyik legördülő menüből (keres-kínál/város/márka) sem választani, mert nem működnek. Nem lehetne róla szó, hogy ne tegyétek teljesen használhatatlanná az oldalt azoknak, akik nem többszázezres mobilról böngésznek?
Opera Mini, Android 4.1 Eddig jó volt, pár hete még használtam.
Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

"Nagyon jó dolog fontosnak lenni, de még fontosabb dolog jónak lenni."

(#16027) Muerte68 válasza elfelejtette (#16026) üzenetére


Muerte68
addikt

A hardveraprónak van külön bugreport fóruma( bár ott se nagyon történik semmi :( )

[link]

[ Szerkesztve ]

Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/

(#16028) KengelRoland válasza elfelejtette (#16026) üzenetére


KengelRoland
aktív tag

Én 30 ezres telefonról olvasom a Prohadvert, még az is belefér, hogy a linket azt kattinthatóvá teszem. A miniopera az szép és jó volt 12 éve, de már el kellene felejteni.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#16029) dragonfx válasza Muerte68 (#16024) üzenetére


dragonfx
veterán

Ok koszi

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#16030) DarkChild


DarkChild
senior tag

Sziasztok!

A következő a problémám: Androidos mobilon feedly alkalmazással, RSS-ből szoktam olvasgatni a PH-t. Na most az RSS bejegyzésekben a linkek nem a mobilos nézetre mutatnak - tehát nem "m." kezdetűek - hanem a desktop nézetre. Viszont mostanáig mindig a mobilos nézetet nyitotta meg a mobilos böngésző, redirektelt az m.prohardver.hu oldalra.
Pár napja rányomtam alul a "Teljes verzió" linkre és azóta kizárólag desktop nézetben nyitja meg a cikkeket a mobil. Hiába nyomogattam alul a "Mobil nézet" linket, nem jegyzi meg, hogy én minden cikket mobilos változatban szeretnék látni. Ez a korábban jól működő redirektelés eltűnt... Töröltem már a böngésző cache-t, sütiket, de nem segít - sehogy sem tudom visszaimádkozni a mobilos nézetet. :(((
Lenne esetleg valakinek tippje, hogyan tudnám rákényszeríteni a böngészőt (Chrome), hogy ismét a mobilos nézetre ugorjon alapértelmezetten...?

Köszönet :R

(#16031) cubix válasza DarkChild (#16030) üzenetére


cubix
tag

A mobilos felület jelenleg(már évek óta) deprecated. Semmiféle vele kapcsolatos fejlesztés nem lesz, se hibajavítás. Az új felületet hamarosan(mostmár közelebb van mint valaha xD) leváltja a mobilos és asztali felületet is, és egy responsive felület lesz. Ezt a felületet a fototrend-en tudod jelenleg használni.

「시작이 반이다」

(#16032) DarkChild válasza cubix (#16031) üzenetére


DarkChild
senior tag

Az oké, hogy nem támogatott (bár nekem semmi bajom ezzel a régi felülettel), csak azt nem fogom fel, hogy ha egyszer átnyomtam a megjelenítést "teljes verzióra", miért nem tudok többé visszatérni mobilos nézetre úgy, hogy azt meg is jegyezze...? :U

(#16033) vlevi


vlevi
nagyúr

Fotótrend fórumot megnéznétek, lécci?

Telefonon vettem észre, hogy a mobil nézet, amikor a reszponzív rész átvált a mobilra, akkor némely topicok széthúzzák az oldalt. Nem csak mobilon tapasztalható, hanem asztali gépen is, firefox alól, ha kellően összehúzom a böngészőablakot.

logitech g25 kormány topicja pl. jó, de a programozás, vagy a c# topicok szétcsúsznak. Firefoxban "csak" annyi a baja, hogy megjelenik a vízszintes scrollbar, de van olyan is, amikor a jobb felső sarokban lévő menü is kimegy valahova a képernyőn kívülre.

Ja, igen, és képet beküldeni a fotórend fórumba hogyan lehet? Mert csak a link megadásra találtam lehetőséget, az pedig, hogy c:\temp\pic1.jpg , nem hiszem, hogy jó lenne :D

Jól megjelenő topic:
[kép]

Szétcsúszott topic:
[kép]

(#16034) csako válasza vlevi (#16033) üzenetére


csako
veterán

A programkód formázást jelenleg nem méretezi jól, amiatt vannak a "szétcsúszások".

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#16035) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, remélem jó helyre írok, ha nem, elnézést. Mai nap folyamán, nem tudom, miért, állandóan ki- és bejelentkezés folyik a ph-n, mindkét gépemen próbáltam ugyanaz a helyzet. Pl. elolvasom az új hozzászólások, egy idő után frissíteni akarom az oldalt és helyette a bejelentkezésre dob (időkorlát nélkül belépve maradok pipa be van kapcsolva), ha új hozzászólást szeretnék írni és elküldeni szintén, de nem mindig. Tegnap még nem volt semmi gondom. Nálatok is van hasonló probléma? Kösz minden tanácsot.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#16036) canniball válasza DarkChild (#16030) üzenetére


canniball
nagyúr

Kb. egy hete nálam is "megszűnt" a mobil nézet; azaz ha kézzel elé írom az m.-t akkor van, de automatikusan mégsincs. Pedig én nem nyomtam rá a teljes verzióra. Jeleztem a problémát a bugos topikban, de lezso úgy nyilatkozott ezen a téren nem történt változás. Próbáltam két eszközön, több böngészővel de semmi eredmény, mindig az asztali nézet tölt be. Persze csak itt, más oldalakon a mobil verziót kapom. Szóval úgy tűnik valami félrement és a jelek szerint így is marad. Pedig én is bíztam benne hogy egy darabig még élvezhetjük a mobil nézetet, de jobb híján most próbálok barátkozni a PH app-al (mivel az asztali nézettel mobil eszközön nekem nem sikerült).

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#16037) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Sziasztok,

Lehet nem jó helyre írok, sorry érte, de mobilról/asztali nézetben (sehogy) sem jó a HA-s hozzászólás (írás vagy nézet) vagy ezt csak én tapasztalom?

Írni akartam egy hirdetéshez és ezt kaptam..

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#16038) 0xmilan válasza MaxxDamage (#16037) üzenetére


0xmilan
addikt

Van HA bugos topik es ez szerintem ismert hiba, de a HA-t nem az itteni csapat (lezso) fejleszti, igy nem nagyon vagyunk rahatassal.

[ Szerkesztve ]

(#16039) MaxxDamage válasza 0xmilan (#16038) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Köszi! :R
Már jeleztem is.

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#16040) sz.balazs.95 válasza 0xmilan (#16038) üzenetére


sz.balazs.95
veterán

csak kíváncsiságból:
Azt a felületet fejleszti egyáltalán bárki is?
mert gyakorlatilag ugyanazok a bugyuta megoldások vannak benne, mint amik az új felület indulása óta.
(pl bejelentkezés után a menü ugyanazokat a statikus elemeket mutatja, és a csillagra kell nyomni a saját menük eléréséhez)

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#16041) vlevi válasza Igorovics (#16025) üzenetére


vlevi
nagyúr

Szerintem több előnye is lenne annak, ha a korábbi hozzászólások közül pár látszana az adott felhasználó profiljában (esetleg az összes

Fototrend forumban ez meg van oldva. Lenyilo menüben láthatod az adott felhasználó összes hozzászólását az adott topicban.

(#16042) Kékes525


Kékes525
félisten

Prohardver szerkesztőihez és Moderátoraihoz!

Javaslom, hogy a politikai tartalmú cikkek hozzászólásait a politikai topikba irányítsátok, vagy tegyétek lehetővé a politikai megnyilvánulásokat az ilyen jellegű cikkekhez, természetesen megfelelő moderálás mellett, mint ahogy az a politikai topikban is van.

Ilyen típusú cikkekre gondolok: Egyórás szabály a neten a terrorista tartalmak ellen

Ez a cikk egyértelműen politikai tartalommal is bír, szerintem.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#16043) lezso6 válasza Kékes525 (#16042) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Mondod pont te, az egyedüli tag, akinek a hsz-ét törölni kellett a topikból. :D Igen, a cafén néha nemzetközi politikához is kapcsolódó tech hírek is vannak, de veled ellentétben a többieknek valahogy mégis sikerült bőven a határon belül maradni. Neked ez nem sikerült, ezért javaslom, hogy nézz át pár az ilyen témát, ebből ki fog derülni, hogy nagyjából hol az a bizonyos határ.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#16044) Kékes525 válasza lezso6 (#16043) üzenetére


Kékes525
félisten

"Mondod pont te, az egyedüli tag, akinek a hsz-ét törölni kellett a topikból"

Így van, pontosan ezért is, de attól a kérés szerintem releváns.

Átnéztem, és a régebbi cikkek (1 éven belüli) hozzászólásainál, annál ami nálam a kizárást okozta nagyon sok, bevallom nekem is, hozzászólás van, ami legalább ennyi politikai tartalommal bír, ha nem nagyobb politikai tartalommal rendelkezett. Ezért is írtam. Szerintem így tisztább lenne. De ha nem, akkor nem. Próbálom magamat is ehhez tartani.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#16045) lezso6 válasza Kékes525 (#16044) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Meg kell találni a határt. Mint írtam, a legtöbbeknek ez sikerülni szokott. Nem minden esetben, de általában igen. Ilyenkor értelemszerűen moderáció van, mint most nálad is. A tied azért elég csetepaté-gyanús volt, egy terrorizmussal kapcsoaltos cikk alatt fideszezni meg sorosozni nem igazán ontopic és nagy eséllyel félresiklhhhszalhlaasztja a témát.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#16046) Kékes525 válasza lezso6 (#16045) üzenetére


Kékes525
félisten

"A tied azért elég csetepaté-gyanús volt"

A cikk a gyűlölet beszédről is szólt és ezzel kapcsolatban az EU vezetői is hasonló megfogalmazásokkal éltek, mint én. Ezért is gondoltam, hogy ez még belefér. Persze elfogadom, hogy ez "nagy eséllyel félresiklhhhszalhlaasztja a témát".

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#16047) Igorovics válasza vlevi (#16041) üzenetére


Igorovics
csendes tag

Köszi, egyetértek, ezért is írtam :) De ha a Fototrenden így van, az jó jel, már csak azért is, mert tudtommal előbb-utóbb az összes fórumot át fogják alakítani olyanra, szóval meglesz ez a lehetőség. :)

(#16048) 0xmilan válasza Igorovics (#16047) üzenetére


0xmilan
addikt

PH-n is lehet keresni egy topikban adott userre; fototrenden annyi a kulonbseg, hogy csinaltak ra egy kulon gombot. Ezzel csak az adott topikban tudsz keresni es semmi koze, azokhoz a javaslatokhoz, amiket korabban irtal.

Amugy userscripttel meg lehet csinalni, hogy a PH lapcsalad egeszen ott legyenek a "keres" gombok minden hsz. folott. A scriptet tampermonkey vagy greasemonkey kiegeszitovel tudod telepiteni.

(#16049) Kékes525 válasza 0xmilan (#16048) üzenetére


Kékes525
félisten

Köszi a sctript ötletet, nagyon jó. :) Nem ismertem. :B

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#16050) 0xmilan válasza Kékes525 (#16049) üzenetére


0xmilan
addikt

Innen loptam, ez a keresos teljes egeszeben dobragab munkaja, csak a regi hostrol mar nem erhetoek el a scriptjei. 1-2 fent van a github-jan, parat meg lementettem a sajat repomba.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.