Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11201) Ndruu válasza .HUman (#11200) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Nem.
A Hardverapró észrevételeket ide, az új hardverapróval kapcsolatban pedig még semmit sehova, mert még meg sem jelent hivatalosan.
Ha kérhetem ne is reklámozd!

Harrrr!!!!

(#11202) .HUman válasza .HUman (#11200) üzenetére


.HUman
csendes tag

Ok, akkor megy a facebook-ra, nem sok embernek, kb. fél MO-nak. ;]

Viccet félretéve: ti publikáltátok, "nyílt béta"..nem lenne jobb, ha engednétek a széles körű tesztnek, inkább előbb mint utólag, és magyarázkodni kelljen az esetleges hibák miatt? :U

[ Szerkesztve ]

.

(#11203) Ndruu válasza .HUman (#11202) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Lesz majd publikus béta (a jelenlegi nem az), mindenki értesülni fog róla és akkor majd lehet visszajelezni.
Szépen kértelek, hogy ne reklámozd, amíg nem indul el hivatalosan az új.

Harrrr!!!!

(#11204) .HUman válasza Ndruu (#11203) üzenetére


.HUman
csendes tag

Ok, csak ne görcsöljetek már annyit, mert rossz nézni. :D

.

(#11205) Sk8erPeter válasza .HUman (#11204) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Szerintem OFF-olás és tök általános "ez az egész új rendszer úgy szar, ahogy van, mert nem tudom kezelni"-jellegű vélemény helyett sokkal jobban örülnének a PH!-sok is, ha valami érdemi véleményt fogalmaznál meg a megfelelő topicban arról, hogy egész konkrétan min lehetne javítani, mi tetszene neked jobban, mi az, ami számodra átláthatatlan. No offense, csak az tényleg nem túl hasznos, hogy "kérem vissza a régi HA-t". :) Remélhetőleg csomó véleményt figyelembe fognak venni, hogy min kéne változtatni, hogy jó legyen nekünk.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#11206) Parci válasza .HUman (#11204) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

egy picit hátrébb az agarakkal, légyszi. a publikus bétateszt a napokban indul, most megy az adat export-import hozzá.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11207) .HUman válasza Parci (#11206) üzenetére


.HUman
csendes tag

Ok, értelek, de annyira csak nem top secret ha már a google (barát vagy ellenség?) is büszkén dobja a találatokat.

Sk8erPeter: nem értesz, én egyáltalán nem vágyom az új HA-ra. Legyen fizetős akár, de nem, nem kell új felület. A régi, jól bevált dolgok, beidegződések. Te nem ragaszkodsz az ilyenekhez? A szokás hatalma. Jah nem, ez üzlet, eltévedtem, sorry. Itt más dolgok diktálják az ütemet. Jelen esetben ez kb. mint egy reklám-termék: "ÚJ!!!" (csupa nagybetűkkel), jobb érzés; nem, az ilyen reklám-marketingtől libabőrös lesz a hátam. Ettől kezdve az egyszerű véleményem helytálló és pont, úgy vélem nem szorul a kijelentésem magyarázatra. Értesz már, ugye? :U

.

(#11208) Sk8erPeter válasza .HUman (#11207) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Én teljes mértékben értelek, de ettől még ez szemellenzős felfogás. Haladni kell a korral, és egy csomó minden nem volt megoldva a régi HardverApró esetén, ami miatt volt is itt (is) pattogás a felhasználók (!) részéről, ezen igyekeztek változtatni, meg ahogy elnéztem, az egészet megpróbálják egy kicsit pörgősebbé, modernebbé tenni; nem lehet megrekedni egy színvonalon. Fogalmam sincs, milyen lesz az új felület, mivel közöm nincs hozzá, nem is nézegettem a tesztoldalt sem viszont az teljesen általános jelenség, hogy egy kisebb-nagyobb újítás esetén a felhasználók egy része mindig pattog, mindig jönnek az ilyen kommentek, mint hogy "le az új felülettel, a régit akarom visszakapni, maradjon is meg az idők végezetéig!", de ez nyilván nem járható út, aztán jobb esetben megszeretik az új felületet, még jobb esetben a fejlesztők hallgatnak a változtatási igényekre, és közelítik a háborgók ízléséhez is az egészet. Így volt ez már a PH! történetében is párszor, pl. dizájnváltáskor is. Ettől függetlenül remélhetőleg a PH!-s fejlesztőbrigád hallgatni fog az igényekre, és remélhetőleg neked is sikerül konstruktív javaslatokat tenned, hogy mivel tudják javítani úgy a felületet, hogy neked is megfeleljen.

Sk8erPeter

(#11209) BomiBoogie válasza .HUman (#11207) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Itt nem erről van szó, változás nélkül nincsen fejlődés, a beidegződés nem jelenti önmagában azt, hogy jó az, amit megszoktál, mindenhez kell egy kis gyakorlás, de az intuitív és ÚJ internetes felületeken rendszerint ez rövid idő és felhasználóbarát, közel sem csak marketing, sőt, a legkevésbé az.

(#11210) Parci válasza .HUman (#11207) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

azért a legutóbbi felhasználói visszajelzések hatására bő egy évig (!) visszahúzódtunk és kalapáltuk a rendszert, gyakorlatilag az alapjaitól. szóval az nem igaz, hogy nem a felhasználókat meghallgatva csináljuk. azt meg sosem ígértük, hogy sosem lesz designváltás, de tényleg minden egyes alkalommal megvan ez a szemlélet is (vissza a régit, most, vagy lelépek örökre), aztán eltelik egy kis idő, és az új lesz az új régi.......

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11211) sutszi válasza Parci (#11210) üzenetére


sutszi
veterán

És mikor lesz public beta? (Már tűkön ülök).

[ Szerkesztve ]

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#11212) Parci válasza sutszi (#11211) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

vagy már most a hétvégén, vagy legkésőbb jövő hét elején, most már tényleg kész vagyunk. idegilag is. :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11213) sutszi válasza Parci (#11212) üzenetére


sutszi
veterán

Hajrá, hajrá...kitartás.

[ Szerkesztve ]

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#11214) .HUman


.HUman
csendes tag

Az "új" "megújult" kifejezések automatikusan ellenreakciókat váltanak ki az emberekben, hogy miért, gondolom ti is tudjátok.

A fejlődésnek, aktuális normáknak, trendeknek (mi a trend és ki határozza meg?) való megfelelés miatti fejlesztési kényszer csupán az anyagiak szempontjából elfogadható jelen esetben, ez rendben is lenne, de kérdezném én: ha ilyen jellegű dolgok ösztönöznek benneteket a változtatásra, miért nem lehet azt úgy megoldani, hogy minél kevesebb fájdalommal járjon a userek szempontjából? Miért kell "teljesen új" felület? Nem lehetne (lehetett volna..) a régi HA felületét teljesen megtartani, plusz bevezetni a szükséges fícsöröket? Megoldható lett volna. És nem kellene majd ennyi ellenérzéssel találkoznotok. Apránként adagolni kellett volna az egészet, megmutatni, hogy így fog működni/kinézni, ennyibe fog kerülni, várjuk az észrevételeket..kb. mint egy interaktív fejlesztői napló. Jelen esetben megint kész tényekkel találkoznak a felhasználók, és úgy fogják érezni: megint nem vettétek figyelembe a véleményüket.

.

(#11215) föccer válasza .HUman (#11214) üzenetére


föccer
nagyúr

Aham, ja persze. Ne flémelj, főleg itt ne.

ps: egy picit régebb óta vagyok itt a fórumon és biztosíthatlak, hogy az oldal üzemeltetői kifejezetten szem előtt tartják a felhasználó kéréseket, véleményeket, észrevételeket. Az, hogy pár hónap alatt te ebből nem vettél észre semmit, hát sry, a hiba az ön készülékében van.

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#11216) Penge_4 válasza föccer (#11215) üzenetére


Penge_4
veterán

"az oldal üzemeltetői kifejezetten szem előtt tartják a felhasználó kéréseket, véleményeket, észrevételeket."

Az orvostudomány jelen állása alapján bonyolult lenne a monitor képernyőjét a szem mögé implementálni, ezért nyilván minden hozzászólás szem előtt van. De attól még nem biztos, hogy el is olvassák, értelmezik, illetve foglalkoznak vele.

(#11217) föccer válasza Penge_4 (#11216) üzenetére


föccer
nagyúr

Nyilván nem ugorhatnak rá minden kívánságra és kezdhetnek súlyos pénzekért fejleszteni. Ne forgasd ki a szavamat, tudod jól, hogy a lehetőségekhez képest kifejezetten felhasználó közeli az itteni gondolkodásmód.

Szerintem zárjuk is le ezt a tucatszor lerágott csontot, ne offoljuk a topikot.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#11218) .HUman válasza föccer (#11215) üzenetére


.HUman
csendes tag

Kevés olyan ember van itt aki annyira szívén viseli a HA sorsát mint én, jobban teszed ha elhiszed.

üdv.:
old gray

.

(#11219) tlac


tlac
nagyúr

miért van PNG-re ez a felbontáskorlátozás?

PNG max. 1366x800 px, 600 kB;

korábban fel tudtam tölteni a telefonomról készült képernyőképet, de most csak emiatt tegyem át JPG-be, ami ráadásul még nagyobb is lesz? (nem fotószerű kép)

semmi értelmét nem látom

(#11220) föccer válasza tlac (#11219) üzenetére


föccer
nagyúr

Túl nagy helyet foglal.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#11221) Parci válasza .HUman (#11214) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ne próbálj meg úgy csinálni, mintha a te szempontjaid lennének A szempontok. mi mind egyéniségek vagyunk :DDD, és az, hogy neked nem tetszik egy arculat, nem jelenti azt, hogy az de facto szar. váltásnál természetesen mindenki felhördül, aki megszokta már a régit, de még ez sem jelenti azt, hogy nem jobb az új, csak azt, hogy egy megszokott dolog után valami mást szintén meg kell szokni.

a te logikád alapján soha, semmilyen oldal designját nem lehetne megváltoztatni. vicces is lenne. a mostani hardverapró persze anno át lett gondolva (és ha már azt méricskéled, hogy ki mennyire viseli a szívén a sorsát: a mostani hardverapró arculatot én terveztettem, én kötözködtem minden pixeléért), de ugyanez igaz az újra is.

úgyhogy előre is megkérlek, hogy tartózkodj a hangulatkeltéstől... és valóban, zárjuk is le ezt a témát. ha előre eldöntötted, hogy az új szükségképpen szar lesz, lelked rajta, de ne kiabáld vele tele a fórumokat, egyszer elmondod, mindenki megérti, ennyi.

amit viszont egyelőre írsz, azok általánosságok, már-már demagógia. előbb várd meg, hogy átálljunk, használd, szokd meg, utána lesz igazán értéke a véleményednek.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11222) banán007


banán007
tag

Sziasztok!

A sok köszönöm! / hálás vagyok! OFF miatt lehetne egy gomb / lehetőség arra, hogy megköszönd a választ a kérdésedre.

Példa: feltettem egy kérdést és xy adott rá egy hasznos választ. Lenne nekem egy olyan lehetőség, ami megjelenik (csak nekem) az

[ Új | Válasz | Privát | Hasznos válasz ]

sornál így egy gombos lehetőség lenne a köszönetnyílvánításra.

Bocs, ha szerintetek hülyeség nekem (még) jó ötletnek tűnik...

[ Szerkesztve ]

(#11223) tlac válasza föccer (#11220) üzenetére


tlac
nagyúr

miért lenne nagy? ott van, hogy max. 600kB

(#11224) föccer válasza tlac (#11223) üzenetére


föccer
nagyúr

Ugyan abbana felbontásban a png elvileg nagyobb. Ezért lehet, hogy a nagyobb képeket csak jpg-ben engedik feltölteni.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#11225) norbi.0604


norbi.0604
újonc

Sziasztok!

Olyan problámán lenne, hogy nemtudok belépni az előző accountom-ba itt PH-n, immáron lassan egy hete, de lehet, hgy több, mivel nem küldi ki a jleszó emlékeztetőt a a lecserélt új e-mail címemre. Előző felh. nevem norbi0604 volt, kérdésem az lenne, hogy mi ilyenkor a teendő? Rendszergazdának pénteken tegnap írtam levelet, de abban se vagyok biztos, hogy elolvasta-e egyáltalán, vagy megérkezett neki. Sajnos most úk nick-et kellett regisztálno, mivel sehogy!! nem tudtam bejelentkezni.

(#11226) föccer válasza norbi.0604 (#11225) üzenetére


föccer
nagyúr

Keresd meg privátban Kalandort. Ő tud neked érdemben segíteni az ügyben, igaz lehet kell hozzá 1-2 nap, amire válaszol.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#11227) tlac válasza föccer (#11224) üzenetére


tlac
nagyúr

ha nem fotószerű a kép, akkor nem biztos, akkor kisebb és még jobb minőségű is lehet
ez a kép png-ben kisebb lett volna és szebb
egyébként meg a felbontás sem logikus, pl. fekvőben fel tudtam volna tölteni

(#11228) norbi.0604 válasza föccer (#11226) üzenetére


norbi.0604
újonc

Oké, rendben. Írtam neki, remélem jutunk majd valamire! :R

(#11229) Sk8erPeter válasza .HUman (#11218) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Már kőkemény 94 napja (amióta regisztráltál) izomból szíveden viseled a HA sorsát, jobban, mint bárki más? :DDD
Egyébként meg honnan veszed, hogy "nem kellene majd ennyi ellenérzéssel találkoznotok"? Honnan tudod? Te vagy az itteni felhasználók lelke, szószólója? Kiakasztó a stílusod, főleg annak fényében, hogy többször is fel lett hívva a figyelmed, hogy en bloc kijelenteni valamiről, hogy sz@r, nem túl konstruktív. Könyörgöm, ha már kritizálsz, akkor legyen a kritikádban tartalom is.
Szerk.: óh, most látom, úgy köszönsz el, hogy old gray, akinek a jogai korábban fel lettek függesztve. Hmm, alapelvek? Ha ezek szerint a második accountoddal (...) ilyen régóta vagy itt, miért nem mondasz valami érdemibb véleményt?

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#11230) .HUman válasza Parci (#11221) üzenetére


.HUman
csendes tag

ÚJ-ÚJ!!!!44négy -> a váltásnak mindig valamilyen oka van. Nem lehet véletlen. Ha eddig is jó volt a régi HA, miért kell új? Kérdezném másképpen: ki volt elégedetlen a régi HA-val? A felhasználók nem, hiszen nem jelezték. Egyértelmű, hogy anyagi megfontolások miatt jutott oda a dolog, ahová.Mi más motiválhatott volna? Kérdés: lesz-e ingyenes hirdetési lehetőség, vagy csak ideig-óráig? Tudom, a kérdéseimnek súlya van, de talán az őszinteség -bár fájdalmasabb- de kevesebb áldozatokkal fog járni.

Péter: 3. account, elnézted. Üzleti vita, egy moderátor kiállt a másik fél mellett és bannolt (az nélkül, hogy megvédhettem volna magam). Nekem volt igazam. A mai napig tartozik nekem. Hamis számla, kifogások.. Ismered: magyar ember nem felejt. De ne bonyolódjunk bele, mert felhúzom magam. Mert a végén megírom a legújabb story-mat a Shellkretor (pc gear?)-féle történetről, mely során filléres lehúzással éltek, és még engem akartak hülyének nézni. Még a végén ismét ban-t kapnék..a tapasztalatok alapján. :U

.

(#11231) Parci válasza .HUman (#11230) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

jó, figyelj, elég világosan leírtam, hogy ez egy vélemény részedről, amit tök jó, hogy elmondtál, de nyolcvanhetedszerre ne tedd. akkor az már inkább hangulatkeltés.

egyébként persze igazad sincs.
- azért kell új, mert a régi nagyon sok szempontból korlátozott. például, ha esetleg szeretnénk új usereket is megszólítani vele, hát nem éppen olyan arculat és főleg olyan működés, hogy ezzel sikeresek lehessünk
- amit írsz, továbbra is üres, általános lózung, és bármilyen portál bármilyen designváltására elsüthető. mondom, ebből az következik, hogy soha, semmi ne változzon
- azért is kell új, mert kiszervezzük a fejlesztését magunk alól. nem viccből, hanem azért, mert nem bírjuk már, nézd meg, milyen csigalassan változnak a dolgok errefelé. ehhez képest egy-egy szolgáltatás folyamatos pörgést, frissítést, okosítást igényel, és hát mi már ezt az egyet sem nyomjuk eléggé. mi lenne, ha mondjuk három lenne?
- a zsebünkben való turkálást meg mélyen megvetem... az egyetlen ok, ami miatt most mindenkinek ingyenes (nagyüzemben seftelőknek is, akik láthatóan anyagi haszon reményében pörgetik a készletüket), az az, hogy nincs apparátusunk az adminisztráció megoldására (fizetett? mikor? ha nem, lekerültek a hirdetései? stb.)
- azt, hogy mi ingyenes, mi fizetős, irreális-e a fizetősség, majd a piac dönti el. ha megtennénk, hogy teljesen fizetős lesz (nem fogjuk!), és bedől az egész, hát így jártunk. ha mégsem dől be, akkor nem neked volt igazad.

de, hiába moralizálsz, hiába kelted a hangulatot, meg beszélsz itt nagy szavakról, ráadásul ki kell, hogy ábrándítsalak: nem lesz fizetős. átállás után is ugyanúgy ingyenes marad, csak lesz jópár plusz szolgáltatás. és idővel, esetleg, bevezetjük, hogy akik üzletszerűen seftelnek, azok fizessenek. megjegyzem, ez elvileg most is így van, csak sosem tudtuk kontrollálni az egészet eléggé.

egy füst alatt utoljára írom le, hogy ha a jövőben is kelted a hangulatot, moderálni foglak. meg se próbáld ezt a nulla információtartalmú izét a bétatesztes/átállásos topikokban is nyomatni, most szóltam!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11232) Gave válasza föccer (#11224) üzenetére


Gave
addikt

Kép tartalmától függ a méret, nem kizárólag formátum függő.

Bizonyos formátumok tömörítései más más képekhez előnyösebbek.

A .png kisebb lehet:

* zaj mentes képeknél
* sok whitespace/solid fill
* mintaszerű ismétlődéseknél (pattern/gradient)

.png-t jól lehet optimalizálni meta-data stripping-el. Ez a folyamat olyan információkat távolít el a képből melyen nincsenek hatással a kép minőségére.

Én sem mindenhol értek egyet a korlátozásokkal, viszont az látszik, hogy átgondolták miért így a jobb. Mielőtt csattan a kalapács, szerintem az utóbbi elég pozitív :D

(#11233) Sk8erPeter válasza .HUman (#11230) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"Ha eddig is jó volt a régi HA, miért kell új? Kérdezném másképpen: ki volt elégedetlen a régi HA-val? A felhasználók nem, hiszen nem jelezték."
Miről beszélsz? Kicsit olvass vissza itt a topicban, rengeteg kér(d)és hangzott el azzal kapcsolatban, hogy ez vagy az a funkció legyen már megvalósítva a HardverApróban, és ekkor érkezett a válasz, hogy a nemsokára érkező HA-ban ez megoldott kérdés lesz. Ez pont ellentmond annak, amit állítasz. Ne próbálj a felhasználók nevében beszélni nagy általánosságban, ha ezek szerint csak hasraütésszerűen ítélkezel. Én pl. nem is vagyok túl aktív felhasználója a HA-nak, mégis feltűnt, hogy rengeteg ezzel kapcsolatos kér(d)és, igény érkezik a topicba. Akkor tehát volt rajta bőven változtatnivaló, a plusz fejlesztés nagyon is indokolt. Csak tájékoztatásul, a fejlesztés során egyébként sokszor jóval nehezebb egy meglévő rendszert továbbtákolgatni, foltozgatni, mint egy tök új rendszert létrehozni az elejétől, új koncepcióval, új működési elvekkel.
Arról is szó volt, hogy lesz megvásárolható klubkártyás kedvezmény, extra szolgáltatásokért. Ez attól még nem azt jelenti, hogy úgy, ahogy van, minden fizetős lesz.
Ahhoz pedig nem egészen értem, mi közöd van, hogy ebből az egészből származik-e anyagi haszna az oldal tulajdonosainak, és ha igen, akkor mennyi, és hogy ez micsoda dolog. Basszus, fizettél eddig az oldal használatáért eddig egy fillért is? (Most az oldalon megjelenő reklámok esetleges megtekintéséért (már amennyiben nem tiltod őket úgy, ahogy van) járó közvetett haszon (ami tehát nem egyenlő azzal, hogy te fizettél volna bármit is) nem tartozik ide.)
Egyébként melyik részét nem sikerült felfogni annak, hogy a tök általános jellegű fikázás és valóban negatív hangulatkeltés helyett írj már le legalább egy mondatnyi hasznos javaslatot? A stílusod meg tök indokolatlanul idegborzoló még annak is, akinek köze nincs az oldal fejlesztéséhez, hanem csak szimpla felhasználó (tehát pl. nekem).

Sk8erPeter

(#11234) szoke12


szoke12
őstag

nem tudom mennyire életképtelen elgondolás, de volna egy ötletem:
az utóbbi időben sok olyat olvasok, hogy valaki átvert egy tagot HA-n, pedig x pirospontja volt (néha kb 20 is).
ezzel az a baj, hogy nem lehet tudni, hogy pl azt a 20-at miből szedte össze. merthogy könnyű jó vevőnek lenni, és úgy pirosat gyűjteni. viszont az ilyen piros még nem biztosíték arra, hogy jó eladó is az illető.
ezért arra gondoltam külön kellene vezetni a vevőként és eladóként szerzetteket.
tudom, a pirospont-rendszer nem hivatalos, meg nem szerves része a ph-nak, de gondoltam leírom, hátha hasznos lenne.
:R

"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"

(#11235) Ndruu válasza szoke12 (#11234) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Az új apróban ez megoldott, külön lehet majd értékelni (eladóként, vevőként).

Harrrr!!!!

(#11236) canniball válasza szoke12 (#11234) üzenetére


canniball
nagyúr

Mindjárt jön az új HA, ott külön lesz a kettő.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#11237) szoke12 válasza Ndruu (#11235) üzenetére


szoke12
őstag

Köszönöm :R

Mikortól is? :DDD

"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"

(#11238) Sk8erPeter válasza Ndruu (#11235) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

A "nem hivatalos" pirospontok migrálva lesznek az új rendszerbe? (Gondolom nem, de egy próbát megér.)

Sk8erPeter

(#11239) Parci válasza Sk8erPeter (#11238) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem lesznek. melegedik az új szerver, ha minden oké, talán már holnap indulhat a bétateszt. vagy nem, nem ígéret...

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11240) föccer válasza Sk8erPeter (#11238) üzenetére


föccer
nagyúr

Nem lesz rá mód. Egyrészt a jelenlegi rendszer unoffical, ezért a Hardverapró részére "nem megbízható", másrészt az új rendszer összetettebb ennél, nem kompatibilis a kettő egymással.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#11241) pocokxx válasza föccer (#11240) üzenetére


pocokxx
Közösségépítő

És valamiképp megmarad a phmegbizhatosag is? Csak,ha akinek teszem azt van mr 40 piros pontja, az hivatkozhasson rá?

[ Szerkesztve ]

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

(#11242) föccer válasza pocokxx (#11241) üzenetére


föccer
nagyúr

A jelenlegi rendszer a PH-tól teljesen független kezdeményezés, megvalósítás. Ameddig az azt üzemeltetők akarják, addig megy. Amint nem finanszírozzák tovább, akkor lekapcsolják.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#11243) Sk8erPeter válasza föccer (#11240) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

+ Parci: OK, köszi az infót! Sok sikert az új HA-hoz, várjuk :)

Sk8erPeter

(#11244) Parci válasza Sk8erPeter (#11243) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

kösz. amilyen rossz emlékű az előző rajt-próba, szükségünk lesz rá...

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11245) rob83


rob83
aktív tag

Én már nagyon várom az új PH-t!

Kíváncsi leszek rá! :R :R :R

"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"

(#11246) Parci válasza rob83 (#11245) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

arra még várnod kell sajnos :DDD, mert itt most az új hardverapróról van szó :B

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11247) rob83 válasza Parci (#11246) üzenetére


rob83
aktív tag

Júúj ezt jól benéztem! :U

Éppen most akartam érdeklődni,hogy hogyan lehetne az inaktív hirdetéseket törölni!
Pontosabban jelentkezni akartam,hogy szabad időmben szívesen foglalkoznék vele.Persze,ha van rá mod,de szerintem az új rendszerben már nem lesz rá szűkség!

[ Szerkesztve ]

"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"

(#11248) Sk8erPeter válasza rob83 (#11247) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

A hirdetések újítás hiányában 4 hét után szerencsére automatikusan "kihalnak", ahogy Parci írta korábban:
http://prohardver.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_11131-11132.html

(#11244) Parci :
hát igen, biztos most sem lesz egy könnyű menet, mert a megújulást követően tuti, hogy az emberkék rákapnak, mint gyöngytyúk a takonyra... :DDD

Sk8erPeter

(#11249) Parci válasza Sk8erPeter (#11248) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

hát, az igazat megvallva én már annak is örülök, ha nem söpör el minket a kollektív hiszti... amit jogosnak tartok magam is, ha nem működik jól a cucc. ha viszont igen, akkor a "vissza a régit" típusú, old gray-féle, demagógiával fűszerezett múltba révedés lényegesen kevésbé talál nyitott fülekre.

az biztos, hogy a múltkori fiaskó óta mi vagyunk mínuszban, ergo a kiindulási pont, hogy nekünk kell visszanyerni a nép bizalmát.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#11250) föccer válasza Parci (#11249) üzenetére


föccer
nagyúr

Nézegettem az új oldalt, írtam pár észrevételt, úgy láttam olvastátok és van amit javítottatok. Szerintem nem lesz vele baj. :R

Remélhetőleg az apródok is bírják majd a rohamot :)

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.