Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20295) justman válasza Regirck (#20293) üzenetére


justman
csendes tag

Hát, a cx300-as korszak - úgylátom - leáldozott ebben a topicban, végül is joggal, mert valljuk be, igencsak eljárt már felette az idő.
Elég specifikusak az igényeid, asszimetrikus kábel is, meg fehér is, hát valószínűleg a senn. cucc lesz a te befutód, bár hangminőségben nemigen fogsz előrelépni.
A 10-es körüli kategória nagy bajnoka az Xears, a temérdek fülesből ez:
[Xi200PRO]
még mintha talán meg is felelne az igényeidnek, és még tán 10-ből ki is jönne.

Az Xears-ekről meg oldalak szólnak itt, nem csalódnál benne, és biztosan előrelépés lenne.

Nekem x200pro-m van (Sennheiser ie8, és egyéb komolyabb darabok mellett) és hidd el, a legnagyobb rosszindulattal sem mondanám rá, hogy labdába sem rúg...sőt.
Az ajánlott példányt nem ismerem ugyan, de a tesztek és a használók tapasztalatai szerint az xears-ek nagyjából ugyanazt a populáris hangzást és megbízható minőséget képviselik, kisebb-nagyobb eltérésekkel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.