Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89370) KisApám


KisApám
addikt

Kis történetem, gondolom NEM egyedi.

(1) 2020.12.30-án rákérdeztem a Digire, hogy a 100/100-as (DIGINet 100 (FTTB)) netem helyett lehetne-e legalább DIGINet 500 (FTTB) netem, árban sacc/kb. szinte ugyan az.
Mondták: lehetne 500-as netem, jobb nem, mert nincs erre Budapest/Kispesten optikai kábel, majd valamikor az ismeretlen jövőben lesz. Szerelők kijönnek, megnézik a lépcsőházban az netes akármilyen elosztót, és ha van rajta szabad 500-as vonal, átrakják és kész. Mondom OK, naná hogy igen, ők meg hogy 15 nap múlva szólunk, mizu, kapok e-mailt.

(2) 20 nap múlva rákérdeztem, hogy mi a helyzet... "természetesen" mivel Kispest a világ végén van Csajágaröcsöge mellett, félnek, hogy leesnek a szakadékba, onnan a világűrbe tűzes fuvallattal kilövi őket valami sárkány, ki sem néztek még ide. DE jönnek, szólnak a fiúknak, legalább a sárkányt addigra zavarjam el, a hozzá való Szent György medált hozzák reggel.

(3) 25 nap múlva rákérdeztem, mizu. A hölgy a telefonban mondta, hogy elutasították vagy mi az igényemet, mert optikai kábelt majd behúznak nemsokára (elvileg). Kérdezem, hogy mikor, mert erre nincs még egy házban sem... nagy csend... akkor mondom, hogy "gondolom, ugye ki sem jöttek megnézni, hogy egyszerűen csak átkapcsolják és kész, mert akkor most legalább 500-as netem lenne már"... persze hogy nem jöttek ki, egyszerűbb volt egy széken a gépbe bepipálni azt a rublikát, hogy "k*pja be, lóf*szt megyünk ki", ki sem dugjuk oda az orrunkat, minek, ez a kiscsávó a sárkányhoz még hozzá sem szagolhatott, vagy inkább már úgy is alulról fogja szagolni az ibolyát addigra...

(4) Mondom a hölgyenk, hogy akkor panasszal élnék (mintha sokat érne). A hölgy mondta, hogy MEGINT 15 nap, és valamikor kijönnek megnézni, mizu. Azért szóltam, neki, hogy írja már be valami megjegyzés rovatba (ami gondolom mindörökké rejtve marad), hogy már előtte 30 napot vártam, hogy jöjjenek, hogy csak nézzenek már rá arra az "elosztóra", dugják át a kábelt az 500-as vonalra.

(5) Valszeg megint az lesz, hogy várjak az optikai kábelre, míg behúzzák valamikor valahova a környéken, és majd este láthatom a szakadt vonal végét, ahogy pislog felém. Kössszzz...

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.