Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3292) SiZo válasza asasasas (#3291) üzenetére


SiZo
tag

belenéztem a klánotokba, hát na.
elég nagy baj, hogy elég sok a rusholt th10 (azaz elsietett, nem kiforrott, mindegy csak legyen TH10). nem mondom, hogy alaposan mind a 30 falut átnéztem töviről hegyire, de th10 ből nálatok van vagy 5-6 db, de ezek közül sok olyan, hogy kb th8 szinten vannak (vagy lentebb).
és nem csak védelmi erőben, hanem támadó erőben is... (elnézve az egyes tagok katonáit). van olyan falutok ami TH 10, 4es AD vel, 4es WT vel, nincs inferno, XBOW is most épül. támadó erejét nézve, lvl1 sárkány.
az ilyen faluk a legrosszabbak a klánt figyelembe véve, mert:
CW n a matchmaking baromira figyelembe veszi, hogy hány és milyen erejű TH van.
Namármost, egy TH10 falut ha gyenge vagy közepes erősségű akkor is nehéz lenyomni, nem hogy egy erős TH10 et. folyatva a gondolatmenetet, a fenti és hasonló erejű rusholt TH10 eket tuti 3 csillagozzák az ellenfeleitek, viszont a fenti rusholt TH10 faluk nagyon kevés csillagot tudnak szerezni. egyrészt mert szerintem se katona nincs hozzá, se tudás.

csak egyetlen dolgot tudok mondani, hogy baromira neki kellene feküdni a védelem és katonák fejlesztésének, főként th10 es faluknak.

mindenki más csak akkor léphessen TH-t, ha kimaxolta a faluját. (mert mint írtam, clan warnal nagyon fontos, hogy hány és milyen TH -ju falu van).

ha a védelem úgy ahogy összeállt (wiz tower, air defense, xbow, inferno) és lettek fejlesztve katonák (lufi, sárkány, kutya, golem, pekka, hog) akkor utána jön a következő keserves időszak, megtanulni ezekkel támadni. Sok youtube nézegetés, tesztelés, esetleg próba cw, ahol az eredmény nem számít, de próbáltok támadni más katonákkal, fórumok olvasgatása, tesztelés lootolás folyamán, stb.

a fentiek érzésem szerint nagyképűen hangzanak, de nem az. hanem inkább realista. tudniillik, mi is kicsit hasonló cipőben vagyunk, mi hónapokig (nagyon sok hónapokig) folyamatosan csak sárkánnyal támadtunk, mondván jó az, és könnyű vele csillagot szerezni, közben jól megerősödtek a th9-eink, és most hogy van vagy 15db th9 rájöttünk, hogy sárkánnyal nem tudunk CW-t nyerni, muszáj megtanulni más támadási módot, amihez persze nincs katonánk, tehát fejlesztünk. de ha ki is fejlesztettük, meg is kell tanulni őket használni. nem könnyű...

# HUN MKI AKTIV #

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.