Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60512) MrDerekas válasza laci12234 (#60508) üzenetére


MrDerekas
addikt

Direkt szoftvert és rendszert írtam. A driver egy dolog, de ehhez jön az oprendszer egésze, valamint a szoftver beállítások a hangkártyához.

(#60509) staker Próbáld meg, hogy a biosban letiltod a fast vagy ultra fast boot-ot. Lehet nem teljesen uefi képes a vidkarid és ezért hibás a megjelenítés fast/ultra fast boot esetén.

(#60510) XuChi A listában szereplőkkel biztos megy. A listában nem szereplő, de hasonló felépítésű típusokkal meg mehet. z370 esetében nem tudom mennyire lutri az ilyesmi. AMD proci mellé nagyon az, de intel esetében nem ennyire vészes.

(#60511) akela91 Mindenképp a processzort ellenőrizném. Tokozás, lábak és érintkező felület. Szennyeződés, sérülés is okozhatja a cpu hibán kívül, illetve ha a cpu hűtő nagyon meghúzza a lapot és az görbül, az szintén hibás működést produkál az érintkezési hibák miatt. Esetleg ha van lehetőséged egy másik, hasonló konfigban kipróbálni ezt a processzorodat, az is kiderülne, hogy lap vagy cpu hiba. Szerk: Hiába működött eddig jól, én láttam már tokozáson kívülre csukott lábakkal is hét hónapig hibamentesen üzemelő konfigot ;)

[ Szerkesztve ]

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.