2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Messenger lite hiba?

    Kb. december 2 óta nem működik megfelelően a lite. Nálunk például a P780-on, ami android 4-es. Sok hasonló panasz van a Playen, ugyanakkor nem találtam erről cikket, hírt egyik híroldalon se. Ennyire kevés embert érint a probléma, vagy ennyire kevesen használják a lite-ot? (vagy kevés ember használ 3 évnél régebbi telót)
    Sima Messenger sajnos nem opció, képtelenség bejelentkezni rajta ezen a régi vason. (ismeretlen hibát ír)
    Szerintem a facebooknál lehet gond, mert hiába telepítettem újra a telefont, próbáltam ki 6 különböző verziót, 2 éves volt a legrégebbi a probléma ugyanaz, nincs hang a régebbi telefon irányába.
    Más is tapasztalta ezt a hibát? Remélem javítják hamarosan. Tudom vannak ennél sokkal nagyobb problémák is, de a családban főleg Messengert használ az idősebb korosztály. Ha veszek is másik telefont, semmi garancia arra, hogy azzal működni fog.
    Laptop-telefon között is ugyanúgy szivat, a telefon felé nincs hang.

    Victoryus 2 éve 10

  • Lenovo p780 help!

    Kérnék egy kis segítséget. Még mindig üzemben van a régi Lenovo P780-as telefonom, de adódott egy kis probléma. A Messenger lite egyik napról a másikra elnémult, hívásnál és videóhívásnál is.
    A telefon hardvere rendben, ezt a hibát kizárom.
    Slx rom van fent rajta, (android 4.2 ha jól emlékszem) amibe benne van "gyárilag" a messenger, így se letörölni, se frissíteni nem lehet. Sima messenger felmegy a telefonra, de folyamatosan újraindul.
    Kilőtték központilag a régebbi telefonok supportját? Erre a célre tökéletesen megfelelt pedig ez a veterán telefon. Azt olvastam, hogy Braziliában totál nincs már messenger lite, de mást nem nagyon találtam ebben a témában, csak annyit, hogy előbb-utóbb tervezték megszüntetni.

    Victoryus 2 éve 9

  • MVM - ott is van homok a gépezetben

    Pénteken bedobták a kis emlékeztető cetlit, hogy jönnének mérőórát leolvasni. Humoros cég úgy látszik.
    Augusztus óta nincs gázórám, villanyórát meg 2 hete cseréltek, körbefotózták vagy 3x, plombázták, ugye régi le, új fel...
    Kijön a leolvasó, annyit reagált ő is, hogy jééé itt nincs is gázóra, a villany meg nem is az ami neki megvan.
    Pluszpont: 3-4 hete hívott az mvm, űgyfélszolgálati elégedettség méréssel. Hát, mivel mondta, hogy rögzítik, én meg mondtam, hogy baromira nem vagyok velük elégedett. Nagyon sokat csúsztak az amper+fázis bővítéssel, meg a telefonos ügyfélszolgálat is borzalmas. Ha nincs az embernél (nem tudja fejből) a fogy.hely.azon-t akkor nem nagyon jut el hús-vér ügyfélszolgálatosig. A rizsa bezzeg minden hívásnál 55mp, sokszor már a menüpont kiválasztásával kiakad, a szövegelést sem lehet átugrani.
    A békéscsabai ügyeket meg hol intézik? Valahol Győr környékén. Bravó.

    Victoryus 2 éve 4

  • otp

    Ezekkel mi van már megint? Otp smart app: az ön által használt wifi hálózat nem megfelelő... mobilnettel is ugyanezt írja. Imádnivaló.

    Sima weboldaluk: oldal nem elérhető.

    Később a belépő oldal felé kitettek egy sárga feliratot, hogy "Tisztelt Ügyfeleink! Technikai okokból jelenleg több szolgáltatásunk sem elérhető. Nagy erőkkel dolgozunk a probléma mielőbbi megoldásán. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. OTP Bank"
    :C
    Baromi megbízhatóak.

    Victoryus 2 éve 37

  • Windows 11 VirtualBoxra

    Gondoltam kipróbálom eme új rendszert, de nem élesben. A melós pc-m elvileg megfelelő, 8.gen I5, 8GB ram, 256GB ssd, bőven elég szabad hellyel. Igen ám, de miután elindult a virtuális gépen a telepítő, közölte, hogy no no, erre nem megyek fel öcsém!
    Úgy látom elég sok ember belefutott ebbe a problémába, és sok oldalon megtalálható a megoldás is. pl: techadvisor

    Röviden tömören: ahol közölte a telepítő, hogy he he megszívtad, tuti nem fogsz kipróbálni, ott nyomni kell neki egy shift+F10-et, erre elindul a parancssor. Ott pedig már meg lehet nyitni a grafikus felületű regisztrációs adatbázis szerkesztőt: a regedit paranccsal.
    Regediten belül: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup Ott kell létrehozni egy új kulcsot LabConfig néven. Ennek pedig adhatunk pár DWORD (32-bit) értéket, attól függően melyik korlátozást akarjuk kijátszani:
    BypassTPMCheck
    BypassSecureBootCheck
    BypassRamCheck
    BypassCPUCheck
    Ezeknek pedig 1-es értéket kell adni.
    Nálam a TPM-be kötött bele, illetve a SecureBoot-ba, de miután a varázsszavak bekerültek a regeditbe, már települt is fel a Win11.

    Folytatás...

    Victoryus 3 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.