2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kockaház felújítása III.

    Alearius - Kockaház felújítása I.
    Kockaház felújítása II.

    Szóval a falvágás készen lett, következett a szerelőbeton, gépészet. A gépészek kiásták a szennyvíz és ivóvíz csőnek a helyét, majd be is húzták a csöveket. Egyelőre nincsenek bekötve, csak behúzva.
    Volt még mit csinálni, a régi szennyvíz cső darabjait kiszedni utánuk, mert nem mindenhol szedték fel. Az udvari rész bentmaradt a földben. Ki kellett még bontani a csapokat, bojlert... Közben sikerült áramtalanítani a házat végre, így nyugodtan lehet dolgozni.

    Következett a szerelőbeton. Több körös kiszállítás, sok-sok sóder, (6 köbméter) cement, helyben keverve.

    Ehhez jött még a falbontás, mert átterveztük kicsit az alaprajzot, Így külön lesz a fürdő, wc, a kamra pedig fele akkora helyet kapott.

    Folytatás...

    Victoryus 3 éve 25

  • Terminál, ahol kéne ott pont nincs

    Lassan minden kisboltban, trafikban van bankkártya leolvasó. De tüzépen, ajtó-ablakos cégeknel nincs. Pedig pont ott kéne a százezres tételekhez. Vigyen az ember több százezer kp-t, aminek a felvétele 4-5 ezer forint, banktól függően. Ja, még jó, hogy az ember a saját pénzét veszi fel... :((( Revolute-ban nem bízom annyira, hogy oda küldjem előbb, ês onnan vegyem fel. Nem tudom most mennyire jellemző rájuk, hogy hónapokra befagyasztják az egészet, egy ideje azt a fórumot nem követem.
    Most ki fizet a bankkártya terminálok használatáért? A kisbolt? Nekik megéri, hogy egy ropit kártyával fizetnek? Én nem látok ebbe logikát.
    Egy tüzép nem tudja kigazdálkodni a díját, relatív sokkal nagyobb összegű vásárlások után? :F

    Victoryus 3 éve 49

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.